- 4 Ekim 2018
- 732
- 1.152
- 113
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde muayene sonucu rahimde sıvı birikintisi var diye histeroskopi oldum, şimdide o sıvının sebebini bilmek için hsg çekilecek egerki tüplerden kaynaklıysa tüplerim kapatılacak .Yesilada2003 merhaba ben de uzun süredir burayı takip ediyorum fakat üye olmadığım için yazamıyordum.yeni üye oldum.kısaca tedavi sürecimden bahsedeyim.mayıs ayında tedaviye başladık eşim kıbrısa gitti benim de muayenem oldu burda ama rahimimde sıvı görüldüğü için transfer ertelendi bir tane embriyo donduruldu ve doktorum farklı ilaçlarla devam edeceğimizi söyleyerek bir dahaki aya erteledi haziran da tekrar sıvı görüldü ve histeroskopi ye karar verildi
histeroskopi yapılırken tüplere bakılmış olması gerekmiyor mu çünkü benim histeroskopi sonrası doktorum sadece yapışıklık olduğunu söyledi tüplerle ilgili sorun olmadığını söyledi.birde zazanın da dediği gibi estrofemden sonra da sıvı oluşabiliyormuş.Benimde muayene sonucu rahimde sıvı birikintisi var diye histeroskopi oldum, şimdide o sıvının sebebini bilmek için hsg çekilecek egerki tüplerden kaynaklıysa tüplerim kapatılacak .
Arkadaşlar ben hayatımda ilk defa yasmin kullanıyorum e2 değerim yüksek çıktığı için doktor verdi bu ay adetime 13 gün var ama kahverengi akıntım geldi baya ilk defa başıma böyle bişey geldi yasminle alakalımdr bilgisi olan var mı
Histeroskopi yapılırken tüplere bakılmadı,sadece rahim içindeki problemler çözümlendi . Kendimden yola çıkarak söylersem histeroskopi yoluyla rahim içi yapışıklık sorunu düzeltildi, içindeki sıvı alınarak küretaj edildi. Şimdi hsg yoluyla rahim içine verilecek sıvı ile tüplerin açık olup olmadığına bakılacak ,egerki tüplerde hidrosalpenk sorunu var ise kapatılacakmış,ordaki sıvının rahime akıntı vermesi embriyonun tutunmasına engel oluşturuyormuş. Off Allah yardımcımız olsun sonu hayırlı olsun ,bu yolda emek verenlerin emeği boşa gitmesin gönlünün muradını versin. Vallahi çok yorucu bir süreç ,şekilden şekile giriyoruz.histeroskopi yapılırken tüplere bakılmış olması gerekmiyor mu çünkü benim histeroskopi sonrası doktorum sadece yapışıklık olduğunu söyledi tüplerle ilgili sorun olmadığını söyledi.birde zazanın da dediği gibi estrofemden sonra da sıvı oluşabiliyormuş.
İnşallah canım. Benim ilk denemem olacak, baştan pürüzlerin bertaraf edilmesi inşallah avantaj olur.İnşallah hsg sonucun temiz çıkar başka bir işleme gerek kalmadan en kısa zamanda transferin gerçekleşir.pürüzler çıkıp uzadıkça geriliyor insan ama böyle baştan sorunlar görülüp müdahale efilince tutma şansı yükseliyor sonrası daha rahat olunuyor en azından biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah ın takdiri
Evt öyleymş özelden de bi arkadaş yazdı aynısı onada olmş, sanada aynısı olduysa normaldr o zaman gerçekten kadınlar klübünden daha çok ve kesin bilgiler alıyorum iyki varsınz ilk defa kullandgm için panik yapmştm doktorumada ulaşamdm burdan aldığım bilgilerle rahatladım resmenBende doğum kontrol hapı kullandığımda kahve akıntım geldi. Doktora gittim ilacın yan etkisi normal dedi merak etmeyin
Zaten Sana kimse cevap vermiyor ki farkinda deyilmisin? Dün gece den beri senin sacma sapan yazilarini okumaktan fenalik geldi, yeter artik!Bu topicde daha fazla yorum yapmayacagim sizde bana yapmayın cunku yapinca cevap verme geregi duyuyorum. Herkese kolay gelsin bol sans diliyorum.
Arkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Genetiyi temiz çıktı ve doğsaydı kızım olucakmış
Rabbim nolursun yerini versin
Ya sabır deyerek göz yaşlarımızı silip önümüze bakalım
Arkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Üzülme canım ,Rabbim büyüktür yerini kucağını doldurur inşallah.talihsiz olaylar üst üste geldi çok ÜzgünümArkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Sevgili zazacım inan bu durumda ne denir bilmiyorum. O kadar üzüldüm ki. Lütfen sana ve masum evladına bunu yapanları cezasız bırakma. Rabbim inşallah en kısa zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlatla kucağını doldursun. Sen aramızda belki de en güçlümüz en sağlamamızsın. Allahım eşine de sana da sabır versin benim güzel arkadaşım :'(Arkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Rabbim seni öyle sevindirecek ki görüceksin bak burda o kadar insanın duasını rızasını alıyorsun ki allahım tez zamanda kucağını dolduracak zazacım sen hiç merak etmeÜzülme canım ,Rabbim büyüktür yerini kucağını doldurur inşallah.talihsiz olaylar üst üste geldi çok Üzgünüm. Ama yılmak yok bu acı tecrübelerden ders çıkarıp yola devam edecez önümüze bakacaz, Allahtan ümit kesilmez seninde mutlu haberini alacaz inşallah ,yeterki önce sağlık olsun. her şerde bir hayır vardır. Diyeceksinki bu şerde hayır neydi pablo? Bizler resmin küçük kısmını görüp seviniriz yada üzülürüz oysa büyük resimde bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz canım Allahtan başkası bilemez. Bu şer içinde mamografi sonuçlarının temiz çıkmasıda bir hayırdır şükredeceğimiz tarafdır. Önce sağlık olsun diyecez, nasip değilmiş demek diyecez ,şükredecez ve önümüze bakacaz.
abbim seni öyle sevindirecek ki görüceksin bak burda o kadar insanın duasını rızasını alıyorsun ki allahım tez zamanda kucağını dolduracak zazacım sen hiç merak etmeArkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Bide cinsiyetini öğrenince insan daha kötü oluyo ben kaybettgim bebeklermi merak ediyorum mesela kızmydılr erkekmydiler diye Allahım bu yolda sabır versin bizlereArkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Diyecek bişey bulamıyorum canım çok üzücü.Rabbim göremediğimiz şerlerden korusunArkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı