budefa çok güzel gidiyor arkadaşım inşallah mutlu gün yaklaşıyorbugün doktor kontrolüm vardı benim de ..8 ekimde hayırlısıyla transfer..cuma yine bakılacak endimetriuma..şu an 7,8 sanırım gayet iyi kalınlığı..cuma progestron bakılacak yine bi kez daha ölçüm yapılacak sorun yoksa haftaya pazartesi transfer..allahım hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin...
korkma canım beta 1000 üstü kese artık görükür iyi ultrasonik cihazdaÇok Saol bilgin için Zazam hemşire de msj atmış 12 hafta lekelenmeler olur diye bol bol su iç diyo içiyorum daha nekadar içicemki nerdeyse 4 litre içiyorum kabız olmamam gerekirmiş öyle diyo olmamaya çalışıyorum gün kurusu yiyorum kan sonucundan buyana 7 gün oldu akşam Dr gidicem ilaç yazdırmaya keseyede baktırsam gözükürmü acaba erken ama bi zararı varmıdır
CAnım maşallah kalınlık çok iyi.Tüm dualarım seninle.Gelsin pozitifler :)bugün doktor kontrolüm vardı benim de ..8 ekimde hayırlısıyla transfer..cuma yine bakılacak endimetriuma..şu an 7,8 sanırım gayet iyi kalınlığı..cuma progestron bakılacak yine bi kez daha ölçüm yapılacak sorun yoksa haftaya pazartesi transfer..allahım hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin...
canım kardeşim kader arkadaşım sende az çekmemişinHerkesin hikayesi vardır herkesin hikayesi kendisine göre farklıdır ben 16 tüp bebek 7 aşılama tedavisi görmüş 30 yaşında biriyim son çarem olarak yumurta donasyonu bana başvurdum evet sizce nasıl dedim soruyu sordum ama eğer bu yollardan geçtiyseniz biraz daha ılıman heves kurmadan yazabilirsiniz siz bana onları söylediğinizden beri doktorumu arıyorum başkalarını arıyorum ve ağlıyorum çünkü artık kötü bir şey duymaya tahammülüm kalmadı ben kimseye kötü niyetlisiniz diye yazmadım sadece belki bu şartlerda insanların olumlu pozitifi şeyler duymaya ihtiyacı var diğer arkadaşlarda sizi destekleyici laflar etmiş burda kimse kimseyi suçlamaktır o yüzden kader ortaklığıysa birbirimizi düşünmememiz gerektiği kanısındayım
stres yapma hamileliyin tadını çıkarİyi niyet kötü niyet kimse için söylenmemeli farzedin ki ben köyü niyetli bir insanım herkes adına özürdilerim hoşçakalın
canım hormonlar bizi çok sinirli ve sabırsız yapar16 kere tüp bebek tedavi görmus bi kisi .nasıl olur da bilmez 2.gun 3.gun 5gun .embriyosunun nedemek olduğu.
Tamam eksik bilginle bize danistin.bizde yanitladik.
bilmedigin bi konuda aydinlattik diye nasıl terslenme hakki buldun kendinde.
arkadasim bilgi.arastirmak.ogrenmek cok onemlidir.
insallah bebegin sana sıkıca tutunur ama biraz pozitif olmaya calis.psikolojini duzelt .bu bebegin icin cok onemli
Zazacım rahimde döküntü YÖK dediler iki ay önce çizik attılar Rahime işallah rabbim verirse alırım kucağıma işallah hepimiz alırız.canım kardeşim kader arkadaşım sende az çekmemişin
inşallah budefa yavrularına kavuşursun
eğer rahimde problem yoksa ve embriyolarında güzelse bu iş allahın izniyle tamam
Her şey güzel olucakZazacım rahimde döküntü YÖK dediler iki ay önce çizik attılar Rahime işallah rabbim verirse alırım kucağıma işallah hepimiz alırız.
27 transferin olmuş bugün akşamdan artık kuzular sana tutunucak allahın izniyleZazacım rahimde döküntü YÖK dediler iki ay önce çizik attılar Rahime işallah rabbim verirse alırım kucağıma işallah hepimiz alırız.
Bugün mü başlıyor tutunma canım27 transferin olmuş bugün akşamdan artık kuzular sana tutunucak allahın izniyle
Moralini yüksek tut
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım, rahat ol strese girme gülüm.Bugün mü başlıyor tutunma canım
bugün embriyolarının 5 günü akşama 6 güne geçicekler ve yavaş yavaş zarlarını atarak annelerine tutunmaya başlıyacakBugün mü başlıyor tutunma canım
allah razı olsun senden imi o kadar rahatlattın ki allahım herkese nasip etsinbugün embriyolarının 5 günü akşama 6 güne geçicekler ve yavaş yavaş zarlarını atarak annelerine tutunmaya başlıyacak
yani implantasyon 6-7 günlük embriyoda başlıyor
bazende atletik embriyolar 5 günün sonu BİLE ZArını atar ve rahim duvarına tutunmaya başlar
az kaldı 10 gün sonra güzel sonuç alıcaksın ve senin adına hepimiz mutlu olucaz
İnşallah canım benim..benden sonra senden iyi haber alıcaz..hissediyorum ikimiz aynı zamanda hamile olucaz göreceksin :)budefa çok güzel gidiyor arkadaşım inşallah mutlu gün yaklaşıyor
Çok teşekkür ederim :)Yeşilada canım benim hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun diyelim. Musmutlu git musmutlu gel tez zamanda da güzel haberlerini alalım inşallah :)
Sağol kuzum :)CAnım maşallah kalınlık çok iyi.Tüm dualarım seninle.Gelsin pozitifler :)
Zaza senin bebeklerin olsun inşallah ama bizi burakma olur mu o kadar güzel motive ediyorsun ki birde canım buradan dua istiyorum sınavım ondan sonra inşallah tedaviye başlatacağım bütün arkadaşlarımı çok seviyorum kızlar duamdasınızHer şey güzel olucak
İnan embriyolarına
Sev onları
Onlarda anneye sım sıkı tutunsunlar
Dün akşam gittim Dr kese göründü ama içi dolu yada boş olduğu gözükmüyo dedi Dr bn 7 gün gittim erken galiba gittim yer ssk anlaşması olduğu için sırf ilaç yazdırmak için gittim tahlilde istemedi bndenkorkma canım beta 1000 üstü kese artık görükür iyi ultrasonik cihazda
bizede güzel sonucunu yaz
Dualarım sizinle canımZaza senin bebeklerin olsun inşallah ama bizi burakma olur mu o kadar güzel motive ediyorsun ki birde canım buradan dua istiyorum sınavım ondan sonra inşallah tedaviye başlatacağım bütün arkadaşlarımı çok seviyorum kızlar duamdasınız
İnanki öyle bie yerde kese görmek lüks bir cihazda kalp duymak gibi -))Dün akşam gittim Dr kese göründü ama içi dolu yada boş olduğu gözükmüyo dedi Dr bn 7 gün gittim erken galiba gittim yer ssk anlaşması olduğu için sırf ilaç yazdırmak için gittim tahlilde istemedi bnden