Arkadaşım Ne mutlu sana onca sıkıntılar sonunda sağlıkla bebişin ve sen süreci tamamlamıssınız çok çok geçmişler olsun.. Donmuşların varsa tabiki ikinci bir kardeşide olsun minik meleğinin... Ben 7. haftada düşük tehlikesi atlattım kanamam olduğu için Clexanı bıraktırdı Murat Bey . 12 haftaya kadar 4 günde bir prulton depot vurunmam gerektiğini söyledi Şükürler olsun şu an için bir sıkıntımız yok İyi dileklerin için teşk ediyorumm Hele Şu bebişimi sağlıkla kucağıma alayım benimde dondurulmuşlar var fazla ara vermeden ikinci bir kardeşide bende düşünüyorum.Aminn canım. Sana da kolay bir gebelik diliyorum. Her anının tadını çıkar. Sen kullanacakmısın bilmiyorum ama Ben clexan kullandım son ana kadar ilaçlar iğneler zor ama yine de her anın tadını çıkar. Murat hocayı insan olarakta çok severim. Ben 8. Ayımda gebelik zehirlenmesi yaşadım, prematüre doğdu oğlum o da bende yoğun bakımda kaldık. Allah’ın izni ile hayattayız sağlıklıyız. Çok korkuyorum yine olucak biliyorum ama ileride bir kardeş istiyorum oğluma. Tabi denersem Yine tercihim Murat hoca olur.