- 28 Eylül 2018
- 215
- 303
- 32
Ben hicbir sorunu olmayan ama evlenmemis ya da cocuk ıstemeyen tum arkadaslarıma gidin yumurtalarınızı dondurun dıyorum. Evli değil fark etmez... Siz gereken önlemi alın. Dünyanın sonu değil.
Ben evliyken öğrendim amh 0.06 oldugunu 27 yaşındayım fsh 100 den 5 e düştü naptın dersen hiç bişey kendiliğinden adet görmeye başladım benim eşimde subay bazen bana çok ağır geliyo çocuk olmaması... inşallah nasip olur sana da üzülme belki de evlenince düzelir...merhaba, 26 yasındayım. henüz evli değilim.. amh 0.01 fsh 84. doktor hemen gel varsa yumurta toplayalım dedi. bu değerde olup kendi yumurtasıyla hamile kalan duydunuz mu ? yorumları bıraz okudum. cok eski üyeler var.. biraz fikir alayım. çıkamıyorum içincen..
Ben evliyken öğrendim amh 0.06 oldugunu 27 yaşındayım fsh 100 den 5 e düştü naptın dersen hiç bişey kendiliğinden adet görmeye başladım benim eşimde subay bazen bana çok ağır geliyo çocuk olmaması... inşallah nasip olur sana da üzülme belki de evlenince düzelir...
Benim fsh 160 lardan 25 e kadar düştü. Amh 0.01 yumurta yok. O kadar iğneye rağmen 1 tane bile yumurta çıkmadı. Hala gidiyorum dr.a bakalım zaman ne gösterecek. Gerçi şuanki gittiğim dr. dışındakiler donasyon dedi ama öyle işte. Allah yardimcimiz olsun
Ben ögreneli daha bikac okdu o yüzden belki bulabikirler benden yumurta. Tek umudum uzerinden cok zaman gecmemis olmasi. Bi ihtimal bakalim..Benim fsh 160 lardan 25 e kadar düştü. Amh 0.01 yumurta yok. O kadar iğneye rağmen 1 tane bile yumurta çıkmadı. Hala gidiyorum dr.a bakalım zaman ne gösterecek. Gerçi şuanki gittiğim dr. dışındakiler donasyon dedi ama öyle işte. Allah yardimcimiz olsun
Ben ilk öğrendiğimde düzenli adet gördüğüm için anlamadim. Birden adetten kesilince gerçeği öğrendim. Evet fsh kaliteyi etkiliyor ama hamile kalanda var. Bence doğal adet olduktan sonra senede birkaç defa bile olsa umut vardır. Ben iki küsür senedir ilaçla adet oluyorum umudunu Kiran buBen ögreneli daha bikac okdu o yüzden belki bulabikirler benden yumurta. Tek umudum uzerinden cok zaman gecmemis olmasi. Bi ihtimal bakalim..
Gerci olsada soyledikleri sey kalite yok. Fsh yuksekligi yumurtalara zarar veriyor sanirim
geçmiş olsun arkadaşım kendini üzme allahtanda umudut kesilmezAllah razı olsun. evli olmadan yumurta toplatma tedavisine girmek çok üzüyor beni. 5 senelik ilişkim var. hazirand evlenicem ama herşey altüst oldu. ne denir bilmiyorum.. bebekleri de o kadar cok seviyorumkı. hamile kalmaktan ziyade bu yaşta menopoza girmiş olmaka cok korkutuyor beni. acaba evliliğimde sıkıntı yaşar mıyım. menopozdaki kadının gerçekten cinsel hayatıa bitiyor mu? eğer öyleyse cocukd olmuyor neden evleneyımkı ben artık.
yumurta toplama işleminden de korkmuyor değilim.. ankarada doktor sanırım karından opluyormuş. ama benim samsunda yapırmam lazım. çünkü çalışıyorum işlerim çok yoğun işi de bırakırsam artık her dk düşünürüm bunu..
Yani düşmesi beni şaşırttı mutlu etti merkez 6 gün yumurta takibi yaptı iğne kullandım 7.gün-de maalesef yumurtalar cevap vermiyor dedi... ya aslında herşey Allahtan birçok kişi var fsh yuksek olupta kendiliğinden hamile kalanFsh bu kadar dustuyse cok cok guzel belki yumurtalar artmistir. Tedavi goruyor musunuz peki ?
InsAllah olur bizim isimiz biraz daha zor. Cunku görevleri zor. Yalniz kaliyoruz. Cocuk olsa en azindan oyalanirdik. Hayirlisi olsun. Ama fsh dustugune sevindim.
Amh da baktirin dusmustur belki
Ben cok duzenli adet gormedim. 2ayda vir okdum ara sira ama dedim heralde stresten. En son 3 ayi bulunca gittim. Simdi aaracogku kurleriyle 1 jere adet okdum. 2.yi bekliyirum. Banada doktor desolet verdi ama bacaklarim cok agridi biraktim. Bide deniyim.kendimi dedim belki olurum. Protein agirlikli besleniyorum. Omepa q10 decavit verdi. Babamin uretttigi balimiz var icine yine dogal olan polenle karistirip yiyorum . Kurleride hic aksatmadan uyguladim. Gerisi AllahtanBen ilk öğrendiğimde düzenli adet gördüğüm için anlamadim. Birden adetten kesilince gerçeği öğrendim. Evet fsh kaliteyi etkiliyor ama hamile kalanda var. Bence doğal adet olduktan sonra senede birkaç defa bile olsa umut vardır. Ben iki küsür senedir ilaçla adet oluyorum umudunu Kiran bu
Kendimi uzmeyi birakmliyim.. haklisiniz. Ama kendimi eksik hissediyorum en kotusude. Evlendikten sonraki cevre baskisi..geçmiş olsun arkadaşım kendini üzme allahtanda umudut kesilmez
evlen cinsel ilişkin olsun veren allah verir inşallah
evlenmeden önce doğal otlarla takviyelerle yumurta kaliteni artır
olmasa en son çare yumurta donasyonu
Senede 1 kere bile adet oluyorsan buna erken menopoz denmezmiş. Ben neler denemedim ki saracoglunun bütün kürlerini 1 sene düzenli uyguladım vücudum tepki vermedi az bi düşüş olmuştu fsh da falan bırakınca geri çıktıBen cok duzenli adet gormedim. 2ayda vir okdum ara sira ama dedim heralde stresten. En son 3 ayi bulunca gittim. Simdi aaracogku kurleriyle 1 jere adet okdum. 2.yi bekliyirum. Banada doktor desolet verdi ama bacaklarim cok agridi biraktim. Bide deniyim.kendimi dedim belki olurum. Protein agirlikli besleniyorum. Omepa q10 decavit verdi. Babamin uretttigi balimiz var icine yine dogal olan polenle karistirip yiyorum . Kurleride hic aksatmadan uyguladim. Gerisi Allahtan
Geçmiş olsun canım, evlendikten sonra çevre baskısı ve sevgilinin ailesinden bahsetmissinde, bu senin ve evleneceğin insanın özeli .kimsenin bilmesine gerek yok, herkese aileye çevreye söylemek zorunda değilsin. Baktın olmadı kendi yumurtalarınla donasyon yaparsın, kimsede fark etmez.Kendimi uzmeyi birakmliyim.. haklisiniz. Ama kendimi eksik hissediyorum en kotusude. Evlendikten sonraki cevre baskisi..
Sevglmin ailesi cocuga cok duskun. Bu kinu ike ilgili kulagima gelecek laflar. Etrafimda kimsede olmamasi. Arkadaslarimin istemedikleri halde bebegi olmasi..
Yorucu.. Allahm sabrimizi artirsin insAlllah
Güzel yürekli arkadaşım , evet değerlerim 3. tahlilde katlamadı çok stres yapmıştım korkmuştum zira sen ve çoğu arkadaşımız gibi çok acı süreçler yaşadım bende ,üstelik maddi manevi son şansım bu, sonrasındada kese kalp atışı derken sevincim üstüne kanama geçirip düşük tehlikesi atlattım. şimdilik sıkıntı yok ama hala korkuyoruz inşallah sağ salim kucagıma alırım. Ama şunu söylemeden geçemiyceğim. Ne güzel bir yüreksin ve ne zeki bir kadınsın .herkesi bire bir hatırlıyorsun. İnşallah darısı başına dualarımdasın eminim burdaki çogu arkadaşın da duası seninle..Canım arkadaşım çok şükür bu gebeliyin kaldı
Hatırlıyorum ikiye katlanmadı değerlerin stres yaptın
Çok şükür darısı bize
Sağ salim bebeğini kucağına al
merhaba, 26 yasındayım. henüz evli değilim.. amh 0.01 fsh 84. doktor hemen gel varsa yumurta toplayalım dedi. bu değerde olup kendi yumurtasıyla hamile kalan duydunuz mu ? yorumları bıraz okudum. cok eski üyeler var.. biraz fikir alayım. çıkamıyorum içincen..
Merak ettigim birseyler var.Benim 22 yasinda fsh 58 di ve hic yumurta gorülmedi 2 tup bebek denedim okadar ilaca ragmen hic yumurta cikmadi tabi ALLAHTAN umut kesilmez anlimizda ne yazili bilemeyiz hakkindan yumurtalarin varsa eger tabikide hic dusunmeden dondur derim hakkindan hayirlisi olsun
Sizi biliyorum. Amh degeri dusuk olanlarda okudum tüm mesajlarinizi. Sürecinizi az cok anlamistim. Bizim degerde birkac kisi daha vardi. Freedom sanirim bir tanesideSenede 1 kere bile adet oluyorsan buna erken menopoz denmezmiş. Ben neler denemedim ki saracoglunun bütün kürlerini 1 sene düzenli uyguladım vücudum tepki vermedi az bi düşüş olmuştu fsh da falan bırakınca geri çıktı
Baktım 1 senede Sonuc alamadım bıraktım. Sıkıldim artık.
Evet. Sayfa sayfa dolaşıp umut arıyorum. Siz evli değilsiniz yanlış hatırlamıyorsam değil miSizi biliyorum. Amh degeri dusuk olanlarda okudum tüm mesajlarinizi. Sürecinizi az cok anlamistim. Bizim degerde birkac kisi daha vardi. Freedom sanirim bir taneside
evet henüz değilim..Evet. Sayfa sayfa dolaşıp umut arıyorum. Siz evli değilsiniz yanlış hatırlamıyorsam değil mi