Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım sen gayet iyi niyetle açıklama yaptın arkadaş belki yanlış anladı..kırılmamalı birbirimize..benim donmuşlar da üçüncü gün embriyosu..blast olması elbette tercih edilir ama öyle uygun bulundu..dediğin gibi iki günlük bile tutuyor nasip ederse allah..kırılma senin iyiniyetinden kimsenin şüphesi olamaz..yazar bence arkadaş da şimdi:)
Canım iyi yurekli arkadasim.
senin 3. gun oldugunu tabiki hatirliyorum ve sen bundan üzülürken .bu sekildede tutma ihtimali oldugunu soyleyip sana destek olan kisilerden biriydim.
Ancak yeni baslicak olan arkadasların bu konuda biraz daha dikkatli olmasini istedigim icin yazdim.
Bi konuya dikkat edebilmek icin o konuyu bilmek gerekir.Insan hakim olmadigi bi olaya dikkatli davranamaz.
insallah senin güzel sonucunu gorecegiz.
çunki pozitifsin.
ve insalla2h pozitif sonucunla hep birlikde mutlu olucak : )

Herkesin hikayesi vardır herkesin hikayesi kendisine göre farklıdır ben 16 tüp bebek 7 aşılama tedavisi görmüş 30 yaşında biriyim son çarem olarak yumurta donasyonu bana başvurdum evet sizce nasıl dedim soruyu sordum ama eğer bu yollardan geçtiyseniz biraz daha ılıman heves kurmadan yazabilirsiniz siz bana onları söylediğinizden beri doktorumu arıyorum başkalarını arıyorum ve ağlıyorum çünkü artık kötü bir şey duymaya tahammülüm kalmadı ben kimseye kötü niyetlisiniz diye yazmadım sadece belki bu şartlerda insanların olumlu pozitifi şeyler duymaya ihtiyacı var diğer arkadaşlarda sizi destekleyici laflar etmiş burda kimse kimseyi suçlamaktır o yüzden kader ortaklığıysa birbirimizi düşünmememiz gerektiği kanısındayım

İyi niyet kötü niyet kimse için söylenmemeli farzedin ki ben köyü niyetli bir insanım herkes adına özürdilerim hoşçakalın

Herkesin hikayesi vardır herkesin hikayesi kendisine göre farklıdır ben 16 tüp bebek 7 aşılama tedavisi görmüş 30 yaşında biriyim son çarem olarak yumurta donasyonu bana başvurdum evet sizce nasıl dedim soruyu sordum ama eğer bu yollardan geçtiyseniz biraz daha ılıman heves kurmadan yazabilirsiniz siz bana onları söylediğinizden beri doktorumu arıyorum başkalarını arıyorum ve ağlıyorum çünkü artık kötü bir şey duymaya tahammülüm kalmadı ben kimseye kötü niyetlisiniz diye yazmadım sadece belki bu şartlerda insanların olumlu pozitifi şeyler duymaya ihtiyacı var diğer arkadaşlarda sizi destekleyici laflar etmiş burda kimse kimseyi suçlamaktır o yüzden kader ortaklığıysa birbirimizi düşünmememiz gerektiği kanısındayım
16 kere tüp bebek tedavi görmus bi kisi .nasıl olur da bilmez 2.gun 3.gun 5gun .embriyosunun nedemek olduğu.
Tamam eksik bilginle bize danistin.bizde yanitladik.
bilmedigin bi konuda aydinlattik diye nasıl terslenme hakki buldun kendinde.
arkadasim bilgi.arastirmak.ogrenmek cok onemlidir.
insallah bebegin sana sıkıca tutunur ama biraz pozitif olmaya calis.psikolojini duzelt .bu bebegin icin cok onemli

Çok Saol bilgin için Zazam hemşire de msj atmış 12 hafta lekelenmeler olur diye bol bol su iç diyo içiyorum daha nekadar içicemki nerdeyse 4 litre içiyorum kabız olmamam gerekirmiş öyle diyo olmamaya çalışıyorum gün kurusu yiyorum kan sonucundan buyana 7 gün oldu akşam Dr gidicem ilaç yazdırmaya keseyede baktırsam gözükürmü acaba erken ama bi zararı varmıdır
Benim hemşirem kanama durumunda kan sulandırıcı ilacı kesti hemen isterseniz bi sorun doktorunuza belki oda keser.

Canım iyi yurekli arkadasim.
senin 3. gun oldugunu tabiki hatirliyorum ve sen bundan üzülürken .bu sekildede tutma ihtimali oldugunu soyleyip sana destek olan kisilerden biriydim.
Ancak yeni baslicak olan arkadasların bu konuda biraz daha dikkatli olmasini istedigim icin yazdim.
Bi konuya dikkat edebilmek icin o konuyu bilmek gerekir.Insan hakim olmadigi bi olaya dikkatli davranamaz.
insallah senin güzel sonucunu gorecegiz.
çunki pozitifsin.
ve insalla2h pozitif sonucunla hep birlikde mutlu olucak : )
canımsın..:)

İyi niyet kötü niyet kimse için söylenmemeli farzedin ki ben köyü niyetli bir insanım herkes adına özürdilerim hoşçakalın
canım burdakileri tanımak için biraz daha geriye dönük bak oku..inan çok çok iyi niyetle yazılmış bir mesaj..mor kanatlarım ben negatif sonuç aldığımda fazlaca duygusal davranıp fevri şeyler yazmama engel oldu..ayrıca kızma ama blast aşamasında 8 hücre olamyacağını bilmedğin için daha çok araştırman gerejtiğini düşünüyorum..biz birbirimize destek için burdayız..korudum mor kanatları evet çünkü çok iyi ve haklı...sen de küsme kırılma..birbirmize ihtiyacımız var..sadece daha az gerilmeye çalış:)bebekler mutlu anne ister..

bugün doktor kontrolüm vardı benim de ..8 ekimde hayırlısıyla transfer..cuma yine bakılacak endimetriuma..şu an 7,8 sanırım gayet iyi kalınlığı..cuma progestron bakılacak yine bi kez daha ölçüm yapılacak sorun yoksa haftaya pazartesi transfer..allahım hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin...
Yeşilada canım benim hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun diyelim. Musmutlu git musmutlu gel tez zamanda da güzel haberlerini alalım inşallah :)

hayır soyle olmus benım bir yumurtam once catlamıs cetrotıde baslanmıstı ya engel olmamıs, ceteotıde gec kalmısız bır gun , dolayısı ıle catlatıktan sonra kı hormon progesteron salınmaya baslamıs dolayısı ıle de eger koysalar bıle hamılelık olusmasmıs. rhaım kalınlıgı gayet ıyı ımıs.
Adetin kaçıncı günü cetrotide başlamıştn canm benimde bu ay başlycaktı ama e2 degerim adetin 3. günü 90 larda çıkınca iptal oldu yasmin kullanıyorum şuan doktormla konuşp önümüzdeki ay cetrotide erken başkaym bende tekrar ertelenmesin

çok...herşey pahalı..anestezi al ama ne olursa olsun..zaten bi sürü gerginlik yaşıyoruz iki yüz lira için canını yakma canım benim..
Forumda acıdı diyen de var anlamadim diyen de.... çok kararsız kaldim. Zaten 2. Tedaviye başlamaya karar verirsek cektirecegim. Şimdiden araştırıyorum. Bilgin için teşekkür ederim

Forumda acıdı diyen de var anlamadim diyen de.... çok kararsız kaldim. Zaten 2. Tedaviye başlamaya karar verirsek cektirecegim. Şimdiden araştırıyorum. Bilgin için teşekkür ederim
Okuduklarımı anladığıma göre rahim içi yapışıklık varsa acı hissi oluşuyor, rahimde sorun yoksa acı hissi oluşmuyor, seçme şansım olsaydı anesteziyi tercih ederdim

Okuduklarımı anladığıma göre rahim içi yapışıklık varsa acı hissi oluşuyor, rahimde sorun yoksa acı hissi oluşmuyor, seçme şansım olsaydı anesteziyi tercih ederdim
Aslında niye abartıyorsak.... çektiğimiz acının yanında kalbimizi ne kdr acitabilir ki.... seçme şansım olursa bende anestezili olanı seçerim. Sonuçta bi sıkıntı var mı bilmiyoruz

Slm kızlar dayanamayıp yazmaya karar verdim yeni yapıcak olanlarada bir umut olur belki bn gynolife de yumurta donasyonu yaptım ilk defa 3 tane 3 gün emriosu ve donduruldu bnm rahim hazır olunca 15 snra Eylül 10 transferim oldu ilk gün yattım birdaha yatmadım evde işimi dahi gördüm hatta ev bile temizledim hatta korktum pişman oldum temizlik yaptığıma çok şükür bişey olmadı daha tahlil bile yaptırmamıştım 8 günümdü snr 12 gün pozitifi gördüm çok şükür şimdi kese için gün sayıyorum bugün sabah hafif kırmızı lekelenmelerim oldu tecrübeli arkadaşlarım sizce normalmidir
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.Aynı sorun bende de oldu.Doktor yatak istirahatı verdi.Şükürler olsun ara ara olan kanama ve lekelenme bitti.

Bu kadar çok tedavi ve negatifi görmek psikolojiyi alt üst ediyor.Ben de çok mücadele verdim 12 normal 3 donasyon ve sonuçta hamileyim.Rabbim insallah sana da nasip eder arkadaşım.

hayır soyle olmus benım bir yumurtam once catlamıs cetrotıde baslanmıstı ya engel olmamıs, ceteotıde gec kalmısız bır gun , dolayısı ıle catlatıktan sonra kı hormon progesteron salınmaya baslamıs dolayısı ıle de eger koysalar bıle hamılelık olusmasmıs. rhaım kalınlıgı gayet ıyı ımıs.
canım hiç tedirgin olma vicudunun hormonları ve yumurta vermen iyi demeki
sen doktorunla konuş belki lukrin ilacıyla kendi hormonlarını kapatsın

X