Arkadaşlar Merhaba;
Bu yazımı size moral motivasyon amaçlı yazıyorum. 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, çocuk istiyoruz, bu süre içinde 2 kere düşük yaptım. Bu siteye Şubat ayında geçirdiğim HPV rahatsızlığımı araştırmak için üye oldum, aynı dönemde bu hastalıktan kurtulabilmek için ufak bir ameliyat geçirdim ve sonrasında yaşadığım stres ve baskı da tetikledi sanıyorum, erken menopoz teşhisi koydu doktorum. Yumurtalık rezervin çocuk sahibi olmak için yeterli değil dedi. Bir kere yumurta topladılar, iki yumurtam çıktı ikisi de kalitesizdi transfer olamadım. Çözüm olarak donasyonu araştırmaya başladım ki eşimi de bu sürece ikna etmem birkaç ayımı aldı. Sonra kendime uygun bir tüp bebek merkezi buldum Kıbrıs’ta, İstanbul’da doktorumla takibimi sürdürdük, 14 Eylül’de eşimle gittik ve transfer işlemimiz gerçekleşti, şu an hamileyim rabbim izin verirse önümüzdeki hafta keseyi görürmüşüz. Benim tutmuş sayılırsa ilk seferde tuttu. Kalp atışını duymadan ikna olamam gibi geliyor, daha önceleri düşük de yaptığım için korkutorum açıkçası. Doktorum yaşımın genç olmasının artı olduğunu söyledi ama birçoğumuz önce benden olsun diyerek olmayacak şeyleri zorlayıp vakit kaybedebiliyoruz. Önemli olan annelik duygusunu yaşayabilecek kadar güçlü bir bağı duyacak olmamız, bir çocuğu sevecek kucaklayacak gücümğz vicdanımız var ise başkasının yumurtası spermi diye diye evliliğimizi yıpratmayalım. Allah isteyen herkesin hayırlısıyla gönlünden geçeni kucağına koysun inşAllah.
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
maşallah şanslısınız ilkinden tuttu vede inşallah devam eder
ben kendi yumurtamlada ilkinden gebe kaldım donasyonlada gebelikler yaşadım ama malesef kucağıma almak nasip olmadı
bu iş kader kısmet arkadaşlar unutmayın
rabbim isterse bu iş tutar ve ilerler
iki evlilik yaptım
ilkinde eşimin kronik prostatiti vardı 2 gebelik düşükle sonuçlandı kalplerini bile duyamadım
ikinci evliliğimdede eşimde sperm sayısı düşük ve morfolojısı sıfır tüp bebek tedavileriyle 5 gebelik yaşadım sonuçları hüsran
ama evli olmadan bir ilişkiden gebelik yaşadım sapa sağlıklı kalp atışlarıda sağlıklı malesef ortaya çıkaramayacağımdan kürtaj yaptırdım
unutmayın bu iş nasip kısmet
ne yaşa bakar ne başa
23-24 yaşında arkadaşlar varki burda ilk denemesinde negativ aldı
46-50 yaşında arkadaşlar varki burda muradına erdiler
allahım hepimizin muradını versin
ilk başlayanların ilk denemesinde anne olmasını sağlasın
bizim gibi defalarca deneyenlerinde mükafatını versin
bakın bizim gibilerin dedim
çünkü bizim gibilerde az deyil
buda bizim imtihan diyorum ve rabbimden umudumu yitirmiyorum
inşallah bizde anne olucaz
bukadar hamile ve anne olan kardeşlerimizin dualarıyla