Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yumurta kalitesini arttirmak konusunda morkanatlarim in gecmis yazilarini okuyabilirsiniz.
Bu forumu okumasaydim ben de firdevs e gidecektim. Iyi dusunmek lazim. Nasip isi elbette ama musteri olarak degil de hasta olarak gorulmek lazim.
Ben tedaviye baslarken estrofem crinone jel, cleksan igne , progesteron igne baslamistik.
kuzum crınone jel transfere 5 gün kala -))

evet kuzum yas41 ikizlere gebe
menta dondurulmuşlarını kullandı ikiz gebe oda maşallah
hata bir embriyo ikiye bölünmüş 3 kese oluşmuş ikisi,nin kalbi duyuldu
darısı başımıza
bahçeci son zaman hakını veriyor -))
Ayyy ayyy nasıl sevindim. ..harika haberler..Sağlıkla miniklerimizi kucagimiza alalım insallah...gerçekten Bahçeci nerdeyse hiç boş geçmedi uzun zamandır. ..Üstelik Çifter Çifter bebekler geliyor. ...darısı herkezin başına ...senin başına zazacim...

Bende duymadım bu ara bahçeciden negatif alan. Ayrıca işlem sonrasıda iletişim hiç kopmuyor hemen geri dönüş sağlıyorlar. Murat beyde Hemşire Eylem hanımda ne zaman bi sorun olsa ilgileniyorlar. Ayrıca Murat beyi sadece işlem sırasında görmedim işlemden önce işlem sırasında işlemden sonra gelip devamlı ilgilendi. Hemşireler 10 dakikada bir odaya geldiler nasılsınız ihtiyacınız varmı nasılsınız diye sordular. Çok ilgililerdi bence.

Bende duymadım bu ara bahçeciden negatif alan. Ayrıca işlem sonrasıda iletişim hiç kopmuyor hemen geri dönüş sağlıyorlar. Murat beyde Hemşire Eylem hanımda ne zaman bi sorun olsa ilgileniyorlar. Ayrıca Murat beyi sadece işlem sırasında görmedim işlemden önce işlem sırasında işlemden sonra gelip devamlı ilgilendi. Hemşireler 10 dakikada bir odaya geldiler nasılsınız ihtiyacınız varmı nasılsınız diye sordular. Çok ilgililerdi bence.
CAnım kardeşim seninde gözün aydın olsun
kalp atışını duydunmu

Ayyy ayyy nasıl sevindim. ..harika haberler..Sağlıkla miniklerimizi kucagimiza alalım insallah...gerçekten Bahçeci nerdeyse hiç boş geçmedi uzun zamandır. ..Üstelik Çifter Çifter bebekler geliyor. ...darısı herkezin başına ...senin başına zazacim...
amiiin mavicim amiiiin

Kizlar simdi merkezden aradilar embriyolarimin bugun 5.gunu 8 tane kalmislar hepsini dondurmuslar 3.gun sayi vermemislerdi zaten 3 tanesi 1.kaliteymis benim kafam karisti neden boyle oldu acaba

Evet yumurtam kalitesiz olduğu için böle olmuş. Genetik bozukluğu varmış o yüZden düşmüş. Kimden ne koparırlarsa işte 200 euro vermek zorunda kaldım. Orada fiyatlar nasıl? Kaç gün kalacaksın.
Dolar yukselisinden dolayı yüzde 20 indirim yapmışlar 1600 dolar tüp bebek ben aşılama yaptırıyorum oda 650 dolar filan pazartesi oradaydım memleketime geldim artık

• Beğen
Reactions: cal
KIZLAR KUZULAR az önce bahçeciden Damla hanımla görüştüm veeeeee tüm kadınlar klübünden arayan kızoşlarımıza %15 indirim merkez bunu kabul etti
yani 5500 euro yerine 4675 düştüler
bu yumurta donasyonu için
başka işlemlerİN fiyatlarını bilmiyorum kuzular onlarıda arayın sorun

X