Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ya arkadaslar bisey sorucam dun yumurta toplama islemim oldu ama benim hala agrilarim tam gecmedi ve gobegim hala sis sisliklerimde inmedi bide kabizim neden acaba nezamn normale donerim
Çok yumurtan toplandıgı için ohss olmuş olablrsn canm ondan ağrın ve şişliğin vardr

Evet canim ucak bileti ve havaalanindan almak ve konaklama dahil

batum u neden dusunmuyorsun

Batum hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim,bilgisi olanlar bizimle paylaşırsa özellikle merkez isimleri ve başarıları hakkında detaylı bilgi verirlerse sevinirim. Sonuçda sağlik sırf ucuz diye merdiven altı yerlere düşmekte istemem. Kıbrıs'ta bile her merkeze güvenemiyoruz ,Gürcistan'da nasıl bir eleme yapacaz, teknolojik olarak kıbrısın çok gerisinde gibi . Kafam çok karışık[/QUOTE]
Aksine batumda Karadenizin en unlu doktorlari var. Karadenizin doktorlari acti merkezi. Ucaga binmeye gerek yok arabayla giris yapip cikabilirsin. Hem batumla hem azerbaycanla konustum kibristakiler gibi degiller. Cabuk cevap veriyorlar mesela bir merkez beni hem kordinator hem de embriyologla gorusturduler.

Aksine batumda Karadenizin en unlu doktorlari var. Karadenizin doktorlari acti merkezi. Ucaga binmeye gerek yok arabayla giris yapip cikabilirsin. Hem batumla hem azerbaycanla konustum kibristakiler gibi degiller. Cabuk cevap veriyorlar mesela bir merkez beni hem kordinator hem de embriyologla gorusturduler.[/QUOTE]
Hangi merkez orasi

Aksine batumda Karadenizin en unlu doktorlari var. Karadenizin doktorlari acti merkezi. Ucaga binmeye gerek yok arabayla giris yapip cikabilirsin. Hem batumla hem azerbaycanla konustum kibristakiler gibi degiller. Cabuk cevap veriyorlar mesela bir merkez beni hem kordinator hem de embriyologla gorusturduler.[/QUOTE]

Meyra hangi merkez

yeni baslık nasıl acılıyor bılemıyorum o yuzden buraya yazdım onu da ogretebılırsınız arada.
Arkadaslar GYNOlife mı yoksa DOGUS tup bebek mı kıbrıs ta... Lutfen yardım edın.

Cok tesekkur ederım.
6 kez 3 ayrı dr da tup bebek denemem oldu... 3 unde transfer yapıldı dıgerlerınde 5.cı gune gıtmek ıstedıler kısmet olmadı. Hersey normal ama yumurta yaslanması deyıp donasyon onerdıler. Bazı dr lar hala cok yumurtan var denemeye devam dıyor ama cok sıkıldık. Bu ıkı merkez arasında kaldık. Yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur edıyorum.
Herkese bol sans. Hep okudukca ıcımden dua edıyorum.

hangi merkezle gorustunuz bn batumi ile gorustum ama reklama girer derler diye korkuyorum merkez hakkinda yazmaya
batumi ile görüştüm canım atlas ile de görüşmüştüm bi ara reklama girmez canım gerçekten maddi olarak kıbrıs olayı benim için çok zor bakalım hakta hayırlısı

Reactions: cal

Canım bu konuda hiçbir fikrim yok, bende senin gibi araştırma içerisindeyim belki sen bana yardımcı olursun fiatları konusunda.
Gynolife fiat ne kadar?
Doğuş fiat ne kadar?

Reactions: cal
Tabiki net bi şekilde gynolife derim.
Eğer 30ların sonrasında olmuş olsaydınız kendi yumurtanızı denemeye devam edin derdim ama sanırım 44 yaşındasınız.
En iyisi daha fazla hormon yüklemesi yapmadan içinize sinen bi merkezde yum donasyonu yapıp biran evvel bebeginize kavuşmamız daha doğru bencede.

Son düzenleme:
Bu sabah Merkezdeydik, ilaclari, Dr ile ön görüsme, tekrar ultrason, esim de isini hal etti ve simdi merakla embryolarin gelismelerini bekliyoruz...bir ara da bu kadar ilac alacagim sasirtti beni.. 22.09 de kismetse transfer

Bu sabah Merkezdeydik, ilaclari, Dr ile ön görüsme, tekrar ultrason, esim de isini hal etti ve simdi merakla embryolarin gelismelerini bekliyoruz...bir ara da bu kadar ilac alacagim sasirtti beni.. 22.09 de kismetse transfer
Ay hadi inşallah herşey güzel geçer murat bey merkezdmydi bugün kaç yumurta toplandı donörden

Ay hadi inşallah herşey güzel geçer murat bey merkezdmydi bugün kaç yumurta toplandı donörden
Papatyagcim, çok Sagol insallah hayirlisiyla iyi olur, Dr murat ordaydi görüstük ultrason yapti,hatta biz dün aksam ayni ucaga binmisiz sirada arkamizda duruyormus beni bugün gorunce soyledi :) yumurta ne kadar toplandi henuz bilmiyoruz tel beklicez

Tatil fotolarını gördüm bende murat beyin ondan sordum merkezdmydi diye inşallah çok ve sağlıklı embriyoların oluşur hakkında herşeyin hayırlsı ve güzeli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…