Çok yumurtan toplandıgı için ohss olmuş olablrsn canm ondan ağrın ve şişliğin vardrYa arkadaslar bisey sorucam dun yumurta toplama islemim oldu ama benim hala agrilarim tam gecmedi ve gobegim hala sis sisliklerimde inmedi bide kabizim neden acaba nezamn normale donerim
Ne yapmaliyim acaba yaa offÇok yumurtan toplandıgı için ohss olmuş olablrsn canm ondan ağrın ve şişliğin vardr
Bi süre sonra kendiliğinden geçiyomş ama sen doktora bu durumu söyleNe yapmaliyim acaba yaa off
Evet canim ucak bileti ve havaalanindan almak ve konaklama dahilYol konaklama derken uçak biletide mi dahil öyleyse fiyat çok iyi gerçekten son okuduğum yorumlarda kıbrıstada dondurmaya çok embriyo kalmıyo ve 3. gün embriyosu transfer ediliyo Kıbrısn laboratuvarı çok iyse neden bu şekilde oluyo batum ve baküye giden arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarınızı ve tecrübelerinizi bizimle paylaşırsnz
batum u neden dusunmuyorsun
Aksine batumda Karadenizin en unlu doktorlari var. Karadenizin doktorlari acti merkezi. Ucaga binmeye gerek yok arabayla giris yapip cikabilirsin. Hem batumla hem azerbaycanla konustum kibristakiler gibi degiller. Cabuk cevap veriyorlar mesela bir merkez beni hem kordinator hem de embriyologla gorusturduler.[/QUOTE]Batum hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim,bilgisi olanlar bizimle paylaşırsa özellikle merkez isimleri ve başarıları hakkında detaylı bilgi verirlerse sevinirim. Sonuçda sağlik sırf ucuz diye merdiven altı yerlere düşmekte istemem. Kıbrıs'ta bile her merkeze güvenemiyoruz ,Gürcistan'da nasıl bir eleme yapacaz, teknolojik olarak kıbrısın çok gerisinde gibi . Kafam çok karışık
Batumi canımcanim merhaba hangi merkezdi
Canım yolun açık olsun. ALLAHIM ELLERİNDEN TUTSUN. Bebeklerini al gel.Arkadaşlar, aylarca bekledigim gün geldi, yarin kibrisa ucuyoruz, insallah hersey iyi gecer... Çok heyecanli ve bir okadar da mutlu ve huzurluyum bana da dua edin Arkadaslarim :)
Amiin
Yavrularınla dön inşallah
Aksine batumda Karadenizin en unlu doktorlari var. Karadenizin doktorlari acti merkezi. Ucaga binmeye gerek yok arabayla giris yapip cikabilirsin. Hem batumla hem azerbaycanla konustum kibristakiler gibi degiller. Cabuk cevap veriyorlar mesela bir merkez beni hem kordinator hem de embriyologla gorusturduler.[/QUOTE]Batum hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim,bilgisi olanlar bizimle paylaşırsa özellikle merkez isimleri ve başarıları hakkında detaylı bilgi verirlerse sevinirim. Sonuçda sağlik sırf ucuz diye merdiven altı yerlere düşmekte istemem. Kıbrıs'ta bile her merkeze güvenemiyoruz ,Gürcistan'da nasıl bir eleme yapacaz, teknolojik olarak kıbrısın çok gerisinde gibi . Kafam çok karışık
batumi ile görüştüm canım atlas ile de görüşmüştüm bi ara reklama girmez canım gerçekten maddi olarak kıbrıs olayı benim için çok zor bakalım hakta hayırlısıhangi merkezle gorustunuz bn batumi ile gorustum ama reklama girer derler diye korkuyorum merkez hakkinda yazmaya
Çok Sagol canim benim insallah :)Canım yolun açık olsun. ALLAHIM ELLERİNDEN TUTSUN. Bebeklerini al gel.
yeni baslık nasıl acılıyor bılemıyorum o yuzden buraya yazdım onu da ogretebılırsınız arada.
Arkadaslar GYNOlife mı yoksa DOGUS tup bebek mı kıbrıs ta... Lutfen yardım edın.
Cok tesekkur ederım.
6 kez 3 ayrı dr da tup bebek denemem oldu... 3 unde transfer yapıldı dıgerlerınde 5.cı gune gıtmek ıstedıler kısmet olmadı. Hersey normal ama yumurta yaslanması deyıp donasyon onerdıler. Bazı dr lar hala cok yumurtan var denemeye devam dıyor ama cok sıkıldık. Bu ıkı merkez arasında kaldık. Yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur edıyorum.
Herkese bol sans. Hep okudukca ıcımden dua edıyorum.
Tabiki net bi şekilde gynolife derim.yeni baslık nasıl acılıyor bılemıyorum o yuzden buraya yazdım onu da ogretebılırsınız arada.
Arkadaslar GYNOlife mı yoksa DOGUS tup bebek mı kıbrıs ta... Lutfen yardım edın.
Cok tesekkur ederım.
6 kez 3 ayrı dr da tup bebek denemem oldu... 3 unde transfer yapıldı dıgerlerınde 5.cı gune gıtmek ıstedıler kısmet olmadı. Hersey normal ama yumurta yaslanması deyıp donasyon onerdıler. Bazı dr lar hala cok yumurtan var denemeye devam dıyor ama cok sıkıldık. Bu ıkı merkez arasında kaldık. Yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur edıyorum.
Herkese bol sans. Hep okudukca ıcımden dua edıyorum.
Ay hadi inşallah herşey güzel geçer murat bey merkezdmydi bugün kaç yumurta toplandı donördenBu sabah Merkezdeydik, ilaclari, Dr ile ön görüsme, tekrar ultrason, esim de isini hal etti ve simdi merakla embryolarin gelismelerini bekliyoruz...bir ara da bu kadar ilac alacagim sasirtti beni.. 22.09 de kismetse transfer
Papatyagcim, çok Sagol insallah hayirlisiyla iyi olur, Dr murat ordaydi görüstük ultrason yapti,hatta biz dün aksam ayni ucaga binmisiz sirada arkamizda duruyormus beni bugün gorunce soyledi :) yumurta ne kadar toplandi henuz bilmiyoruz tel beklicezAy hadi inşallah herşey güzel geçer murat bey merkezdmydi bugün kaç yumurta toplandı donörden
Tatil fotolarını gördüm bende murat beyin ondan sordum merkezdmydi diye inşallah çok ve sağlıklı embriyoların oluşur hakkında herşeyin hayırlsı ve güzeli olsunPapatyagcim, çok Sagol insallah hayirlisiyla iyi olur, Dr murat ordaydi görüstük ultrason yapti,hatta biz dün aksam ayni ucaga binmisiz sirada arkamizda duruyormus beni bugün gorunce soyledi :) yumurta ne kadar toplandi henuz bilmiyoruz tel beklicez