- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 32
Oncelikle tedavin hayırlı olsun. Heyecan olur ama korkuya hiç lüzum yok. Şişkinlik yarın geçer. Ağrı da toplamadan sonra belki az daha olur ama adet sancısı gibi çok olmuyo zaten tekrar hayırlı olsun hayırlı evlatların olsun ...Birsey daha sorucam kizlar cok sistim ben kasiklarimdada cok agrim var bunlar nezamn gecer acaba
Tsk.ederim amin canimOncelikle tedavin hayırlı olsun. Heyecan olur ama korkuya hiç lüzum yok. Şişkinlik yarın geçer. Ağrı da toplamadan sonra belki az daha olur ama adet sancısı gibi çok olmuyo zaten tekrar hayırlı olsun hayırlı evlatların olsun ...
Ins.hepimiz mutlu olalimhayırlı olsun inşallah canım...işlemden sonra benim biraz ağrım olmuştu..ama dayanamayacağım kadar değil...şişlik de yumurtaların iyice büyümesinde kaynaklanıyor...toplamda sonra o da yavaş yavaş geçecek...ßimdiden geçmiş olsun...sakin ol..pozitif ol..ve inşallah sonuçta mutlu ol
Hangi merkezArkadaslar suan kibristayim yarin toplamam var golden tulip otelde kaliyoruz otel guzel temiz bizi havaalanindan aldilar otele getirdiler yarin sabahta alip hastaneye goturucekler cok heycanliyim ve korkuyorum toplama islemi icin nasil olucak cok agrim olucakmi biraz bilgi verirseniz sevinirim
yaptirdi ki canım. MasallahGynolife de 53 yaşında bir tanıdığım yaptırdı ikiz kızları şuan 5 aylık :)
İnşallah her şey yağ gibi gider sağlıklı yumurtalar toplanır ve sağlıklı embriyolar annesine tutunurArkadaslar suan kibristayim yarin toplamam var golden tulip otelde kaliyoruz otel guzel temiz bizi havaalanindan aldilar otele getirdiler yarin sabahta alip hastaneye goturucekler cok heycanliyim ve korkuyorum toplama islemi icin nasil olucak cok agrim olucakmi biraz bilgi verirseniz sevinirim
kuzum gözün aydınKizlar toplamam bitti hala hastanedeyim cok agrim oldu agladim resmen igne vurdular biraz rahatladim simdi 28 tane topladik dedi doktor birazdan embriyolag gelip bilgi vericekmis bisey sorucam cok sikistim ama korkuyorum aci olurmu acaba
Zazacim oyle olucak zaten transferim sonra olucak evet onun icin agrim cok simdi otele geldik birseyler yiyip ilac icicem donoru sectik ispanyol olucak turk vardi iran vardi biz ispanyol istedik ins.herseyin hayirlisi olurkuzum gözün aydın
çok yumurta topladılar ağrın olması normal
yerinde olsam transferi öbür aya ertelerim
doktorla konuş istersen bu yazdığımı
ohh süperZazacim oyle olucak zaten transferim sonra olucak evet onun icin agrim cok simdi otele geldik birseyler yiyip ilac icicem donoru sectik ispanyol olucak turk vardi iran vardi biz ispanyol istedik ins.herseyin hayirlisi olur
keşke yapsalarMerhaba kızlar..,Donasyonda embriyolar genetik teste gönderiliyor mu ?
Merhaba Zazacim, yani donasyonda extra ucret verilirse genetik test yapiliyor oyle mi? Donorun genetik rahatsizligi falan varsa odeme olmadan bilinemiyor demek ki?keşke yapsalar
malesef olmuyor
eğer genetik test istersin her embriyo başın 400 eu ilave vericen
çok para çok
Çok ilginç değilmi ..,o kadar parayı pulu alıyorlar embriyolar oluşunca 5. Gün gönderdin diyelimki kötü bir sonuç geldi,transfer olmadı ..iptal oluyor..,e bu donör kaynaklı belki ...keşke yapsalar
malesef olmuyor
eğer genetik test istersin her embriyo başın 400 eu ilave vericen
çok para çok
Bahçecide donörlerin bir kaç yaygın genetik testlerine bakıyorlar protokola almadanMerhaba Zazacim, yani donasyonda extra ucret verilirse genetik test yapiliyor oyle mi? Donorun genetik rahatsizligi falan varsa odeme olmadan bilinemiyor demek ki?
bahçeciden indirim istedim genetik test yapalım ve sağlıklı embriyo koyalım 400 eu dediÇok ilginç değilmi ..,o kadar parayı pulu alıyorlar embriyolar oluşunca 5. Gün gönderdin diyelimki kötü bir sonuç geldi,transfer olmadı ..iptal oluyor..,e bu donör kaynaklı belki ...
Tabii derin konular bunlar çok bilgi sahibi değilim ama saçma geldi..
Anladım canım sağol ne kadar pahalı yaaa bu ne böyle soygun gibi ...çok zor yaa bu işer allah hepimize kolaylık. Ersin tez zamanda da bebişşşşşbahçeciden indirim istedim genetik test yapalım ve sağlıklı embriyo koyalım 400 eu dedi
kendimize yapsak bile o fiyat
yabancı ülkeye her halde gönderiyorlar testleri