Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar, aylarca bekledigim gün geldi, yarin kibrisa ucuyoruz, insallah hersey iyi gecer... Çok heyecanli ve bir okadar da mutlu ve huzurluyum bana da dua edin Arkadaslarim :)
Hayırlı olsun yolunuz açık olsun ins bu sin gidişimiz olur bebis yada bebislerin izi alıp gelirsiniz bende hsg filmi ve tahlilleri yaptrcam

kıbrıs merkezleri yurt dışı duyunca fiyatı dahada pahalı söylüyor
her halde yurt dışındakıların euro içinde yüzdüklerini düşünüyor
bence yurtdışından katılacağını hiç söyleme

Yurtdışından olduğunu mecbur söylemek zorundasın, bulunduğun ülkede tedavi sürecin devam ediyor ,gönderdiğin test sonuçları yabancı dil olacak. Bahçeci 5500 euro olarak söyledi. Yurtdışından sadece Türkiyeye gidiş geliş en az 550 euro bide buna kıbrısı ekle :KK43:[/QUOTE]
batum u neden dusunmuyorsun

hangi merkezle gorustunuz bn batumi ile gorustum ama reklama girer derler diye korkuyorum merkez hakkinda yazmaya
Her merkezle ilgili bilgiler deneyimler veya öneriler yazılıyor.batum olunca neden reklam olsun ki. Fikirlerini paylasirsin isteyen alır isteyen almaz.cogunluk Kıbrıs olduğu için o tarafa yogunlasilmis. İsterim ki Batum veya Bakü ye giden de yazsın da bilgimiz olsun

kuzum gözün aydın
çok yumurta topladılar ağrın olması normal
yerinde olsam transferi öbür aya ertelerim
doktorla konuş istersen bu yazdığımı
Zaza Yine bilgine ihtiyacım var.Bahçeci zaten 1 ay dinlendirip transfer yapıyor.Şimdi iğne tedavim başlayacak yumurta toplanacak.Sonra ilk adette transfer yapılıyor mu araya 1 ay bekleniyor mu muhtemelen transferden 10 gün sonra adet olurum.Birde transfer öncesi rahim hazırlığı,iğne tedavisi vs. Oluyor mu?

Her merkezle ilgili bilgiler deneyimler veya öneriler yazılıyor.batum olunca neden reklam olsun ki. Fikirlerini paylasirsin isteyen alır isteyen almaz.cogunluk Kıbrıs olduğu için o tarafa yogunlasilmis. İsterim ki Batum veya Bakü ye giden de yazsın da bilgimiz olsun
canim azerbaycanla gorustm ilaclar dahil yol konaklama vs hava alanindan alim orasi da 3500 euro dedi kibris kolan hastanesinden ayrilmislar azerbaycanda kurmuslar. kibris ticarete donustu artik

Arkadaşlar, aylarca bekledigim gün geldi, yarin kibrisa ucuyoruz, insallah hersey iyi gecer... Çok heyecanli ve bir okadar da mutlu ve huzurluyum bana da dua edin Arkadaslarim :)
İnşallah rabbim evlatlarına kavuştursun bu yolda seni

Zaza Yine bilgine ihtiyacım var.Bahçeci zaten 1 ay dinlendirip transfer yapıyor.Şimdi iğne tedavim başlayacak yumurta toplanacak.Sonra ilk adette transfer yapılıyor mu araya 1 ay bekleniyor mu muhtemelen transferden 10 gün sonra adet olurum.Birde transfer öncesi rahim hazırlığı,iğne tedavisi vs. Oluyor mu?
İnşallah transfer sonrası 9 ay adet görmessin hamile kalırsın
Her halde sperm donasyonu yaptırıcan
Yumurtalarını toplayıb embriyo yapıb dondurucaklar
Adet oluncada rahimi estrofemle kalınlaştırıb ve 18-22 günler transfee edicekler dondurulmuş embriyoları

İnşallah transfer sonrası 9 ay adet görmessin hamile kalırsın
Her halde sperm donasyonu yaptırıcan
Yumurtalarını toplayıb embriyo yapıb dondurucaklar
Adet oluncada rahimi estrofemle kalınlaştırıb ve 18-22 günler transfee edicekler dondurulmuş embriyoları
Amin zaza hepimizin duaları kabul olsun.İnşallah seninde bu yolda yüzün gülecek ,Allah var gam yok.

Lütven arkadaşlar korkmayın
Ne duydunuz ne gördünüz yazın
Hee kesin aklı var kararınıda aklına göre verir
Tesekkur ederim zazacim insallah sende tez zamanda bebegine kavusursun. Malesef son zamanlarda kibrisa gidilemez oldu bizede hayal kurmak yerine yerine arayislara girmek dustu. Ben hem azerbaycan hemde batumla gorustum batum 3500 dolar istedi dondurma dahil her transferde 3 embriyo koyulacak ve en az 3 embriyo da donduracak kalmasini soylediler dondurulacak embriyo kalmazsa yeni donorle calisilacakmis. Azerbaycanda aynisini soyledi. Azerbaycanda ucak konaklama havaalanindan almak ve ilaclar dahil 3500 euro dediler. Ve iki merkezde bastira bastira tup bebekte basari sansi %60-70 dir %71 diyen yalan soyler dediler. Neredeyse kibrisla arasinda rahat 15 bin tl fark olacak kimimiz kredi cekip araba ev satarak gidiyoruz. Iyi dusunmek lazim. Bence artik kibrisi degilde baska yerleri arastirmakta fayda var. Ve bazimiza uygun secenek olarak donuru fotograflariyla secme hakkimiz var. En azindan bize benzediginden kesin emin olabiliriz ama ben bunu istemem yeni bir topik actim batumda tup bebek yaptiracaklar diye batumu dusunenlwri davet ediyorum. Benim bulundugum sehire batum yakin oldugu icin orayi tercih etmeyi dusunuyorum simdilik ama hersey degisit

batum u neden dusunmuyorsun[/QUOTE]

Batum hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim,bilgisi olanlar bizimle paylaşırsa özellikle merkez isimleri ve başarıları hakkında detaylı bilgi verirlerse sevinirim. Sonuçda sağlik sırf ucuz diye merdiven altı yerlere düşmekte istemem. Kıbrıs'ta bile her merkeze güvenemiyoruz ,Gürcistan'da nasıl bir eleme yapacaz, teknolojik olarak kıbrısın çok gerisinde gibi . Kafam çok karışık

Ya arkadaslar bisey sorucam dun yumurta toplama islemim oldu ama benim hala agrilarim tam gecmedi ve gobegim hala sis sisliklerimde inmedi bide kabizim neden acaba nezamn normale donerim

Tesekkur ederim zazacim insallah sende tez zamanda bebegine kavusursun. Malesef son zamanlarda kibrisa gidilemez oldu bizede hayal kurmak yerine yerine arayislara girmek dustu. Ben hem azerbaycan hemde batumla gorustum batum 3500 dolar istedi dondurma dahil her transferde 3 embriyo koyulacak ve en az 3 embriyo da donduracak kalmasini soylediler dondurulacak embriyo kalmazsa yeni donorle calisilacakmis. Azerbaycanda aynisini soyledi. Azerbaycanda ucak konaklama havaalanindan almak ve ilaclar dahil 3500 euro dediler. Ve iki merkezde bastira bastira tup bebekte basari sansi %60-70 dir %71 diyen yalan soyler dediler. Neredeyse kibrisla arasinda rahat 15 bin tl fark olacak kimimiz kredi cekip araba ev satarak gidiyoruz. Iyi dusunmek lazim. Bence artik kibrisi degilde baska yerleri arastirmakta fayda var. Ve bazimiza uygun secenek olarak donuru fotograflariyla secme hakkimiz var. En azindan bize benzediginden kesin emin olabiliriz ama ben bunu istemem yeni bir topik actim batumda tup bebek yaptiracaklar diye batumu dusunenlwri davet ediyorum. Benim bulundugum sehire batum yakin oldugu icin orayi tercih etmeyi dusunuyorum simdilik ama hersey degisit
Canım arkadaşım doğru diyorsun her kes etinden tırnağından kesip bu yola döküyor her nereye giderseniz rabbim bebeklerinize kavuştursun hepinizi
Birde lütven merkezlerle konuşurken donörlerin genetik hastalıklarına bakmışlar ya yok onuda araştırın
Hiç değilse yaygın genetik hastalıkları

batum u neden dusunmuyorsun

Batum hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim,bilgisi olanlar bizimle paylaşırsa özellikle merkez isimleri ve başarıları hakkında detaylı bilgi verirlerse sevinirim. Sonuçda sağlik sırf ucuz diye merdiven altı yerlere düşmekte istemem. Kıbrıs'ta bile her merkeze güvenemiyoruz ,Gürcistan'da nasıl bir eleme yapacaz, teknolojik olarak kıbrısın çok gerisinde gibi . Kafam çok karışık[/QUOTE]
Kızlar bu iş kader kısmet allah ol derse oluyor
Ama tecrübeli olduğum için söyleyim işlerini kaliteli görürlerse gebelik şansı büyük
Kaliteli iş sağlıklı yumurta
Bir donörü sırf sizin için ayarlamaları
Bir donörün yumurtasını 2-3 yere paylaşmamaları
Eşleriniz sperm kalitesi iyi olması
Rahminiz önemli ama inanın ondanda önemli kaliteli embriyo

canim azerbaycanla gorustm ilaclar dahil yol konaklama vs hava alanindan alim orasi da 3500 euro dedi kibris kolan hastanesinden ayrilmislar azerbaycanda kurmuslar. kibris ticarete donustu artik
Yol konaklama derken uçak biletide mi dahil öyleyse fiyat çok iyi gerçekten son okuduğum yorumlarda kıbrıstada dondurmaya çok embriyo kalmıyo ve 3. gün embriyosu transfer ediliyo Kıbrısn laboratuvarı çok iyse neden bu şekilde oluyo batum ve baküye giden arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarınızı ve tecrübelerinizi bizimle paylaşırsnz

X