Tesekkur ederim zazacim insallah sende tez zamanda bebegine kavusursun. Malesef son zamanlarda kibrisa gidilemez oldu bizede hayal kurmak yerine yerine arayislara girmek dustu. Ben hem azerbaycan hemde batumla gorustum batum 3500 dolar istedi dondurma dahil her transferde 3 embriyo koyulacak ve en az 3 embriyo da donduracak kalmasini soylediler dondurulacak embriyo kalmazsa yeni donorle calisilacakmis. Azerbaycanda aynisini soyledi. Azerbaycanda ucak konaklama havaalanindan almak ve ilaclar dahil 3500 euro dediler. Ve iki merkezde bastira bastira tup bebekte basari sansi %60-70 dir %71 diyen yalan soyler dediler. Neredeyse kibrisla arasinda rahat 15 bin tl fark olacak kimimiz kredi cekip araba ev satarak gidiyoruz. Iyi dusunmek lazim. Bence artik kibrisi degilde baska yerleri arastirmakta fayda var. Ve bazimiza uygun secenek olarak donuru fotograflariyla secme hakkimiz var. En azindan bize benzediginden kesin emin olabiliriz ama ben bunu istemem yeni bir topik actim batumda tup bebek yaptiracaklar diye batumu dusunenlwri davet ediyorum. Benim bulundugum sehire batum yakin oldugu icin orayi tercih etmeyi dusunuyorum simdilik ama hersey degisit