canım hayırlı olsun tedavin biraz açıklar mısın kaç yumurta verildi kaçı döllendi beşinci gün kaç embriyo dondurulmuş embriyo var mı bende oraya gitmeyi çok istedim ama maddi olarak imkansız gibiEvet canım gynolife de yaptırdım memnunda kaldım bn türkiyedeki Dr orayı seçtiği için gittim ve başarı oranı yüksek olduğu için gynoliyf de iyi bahçecide iyi bnce gidecekseniz bunlardan birine gidin ikisininde başarı oranı yüksek bilmediğiniz yerlere ucuz diye gitmeyin ucuz etin yahnisi yenilmezmiş
Hem başın sağolsun hem geçmiş olsun çok üst üst acılar yaşamışsın..artık iyi günler gör inşallah.mutsuzluk da sıkıntılar da mutluluk kadar geçici..dilerim tüm sıkıntılarını unutturacak bir melek alırsın kucağına..hep yaz birbirimize iyi geliyoruz..sevgilerMerhaba hanimlar taniyanlara cok selamm "zaza"özellikle sana cok selammm tanimayan arkadaşlarada merhaba cok zor dönemler gecirdim ilk tedaviye başladigim zamanlarda annemin rahim agzi kanseri oldugunu ögrendim hem onunla ilgilenip hemde kendi ilaclarimi kullaniyordum ardindan babam kalp krizi gecirdi ondan 1 hafta sonra bebeklerimi almaya hite gittim geldigimde gecmek bilmeyen 8 gün sonunda hamile oldugumu ögrendimm ve eşimle birbirimize sarilipp hüngür hüngür agladik ama malesef tam 28 günlükken kaybettim ama dahada üzücü olan 3 hafta sonra annemi kaybettim 3 ay oldu ama hala aklimdan cıkmiyor canim annem mekani cennet olsun bana göre cok agir acilar yaşadim piskolojik olarak bitik durumdayim size yazmak iyi gelir umarim burdaki herkes degerli benim için umararim tedaviye giden herkes bebişlerini kucagina alir ve inaniyorumki burdaki herkes bir gün anne olucak olucaz
Canım öncelikle bulunduğun yerde seni hazırlıycak bir Dr bul eğer varsada gynolife düşünüyorsan git bence bnm türkiyedeki Dr gynolife yi tavsiye etti ama bnde burda okuduklarıma ve göre bahçeciyi seçicektim anlaşmaları olsaydı snr baktım karanfil ve artemiss de gynolıfeye gitmişler ve tutmuş bende Dr tavsiyesiyle gittim bnm yum donasyon 6 yum 3 gün emriosu 3 tane tranfer oldu bugün 4 güncanım hayırlı olsun tedavin biraz açıklar mısın kaç yumurta verildi kaçı döllendi beşinci gün kaç embriyo dondurulmuş embriyo var mı bende oraya gitmeyi çok istedim ama maddi olarak imkansız gibi
Hayırlı olsun bende hazırlanıyorum şu anda 20 sinde kontrol muhtemelen 23 ü gibi falan gynolifte olucam biraz bahsedebiliriz merkezden ve doktorlardanCanım öncelikle bulunduğun yerde seni hazırlıycak bir Dr bul eğer varsada gynolife düşünüyorsan git bence bnm türkiyedeki Dr gynolife yi tavsiye etti ama bnde burda okuduklarıma ve göre bahçeciyi seçicektim anlaşmaları olsaydı snr baktım karanfil ve artemiss de gynolıfeye gitmişler ve tutmuş bende Dr tavsiyesiyle gittim bnm yum donasyon 6 yum 3 gün emriosu 3 tane tranfer oldu bugün 4 gün
Hayırlı olsunHayırlı olsun bende hazırlanıyorum şu anda 20 sinde kontrol muhtemelen 23 ü gibi falan gynolifte olucam biraz bahsedebiliriz merkezden ve doktorlardan
TeşekkürlerHayırlı olsun
canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşaallah yumurta donasyonunda kaç yumurta verdiler bir de niye beşinci gün beklenmedi merak ettimCanım öncelikle bulunduğun yerde seni hazırlıycak bir Dr bul eğer varsada gynolife düşünüyorsan git bence bnm türkiyedeki Dr gynolife yi tavsiye etti ama bnde burda okuduklarıma ve göre bahçeciyi seçicektim anlaşmaları olsaydı snr baktım karanfil ve artemiss de gynolıfeye gitmişler ve tutmuş bende Dr tavsiyesiyle gittim bnm yum donasyon 6 yum 3 gün emriosu 3 tane tranfer oldu bugün 4 gün
Aminnn canım bn yazmıştım kaçtane transfer olduğunu okumadınız heralde 3 tane transfer oldu 3 gün olmasını türkiyedeki Dr istemiş bnde kızdım ama ne yaparsın Dr bildikleri gibi yapıyor bu günlerde 3 günde başarı oranı yüksekmiş bana öyle dediler aman artık bunları düşünmek istemiyorum neden beşinci gün diye neolur bana sormayın zaten bu 3 gün meselesinden dolayı moralim çok bozuktu tutmuycak diye olan Dr murata oldu orda ona çok sordum neden 3 gün diye bayaa adamı üzdüm yani bunları unutmak istiyorumcanım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşaallah yumurta donasyonunda kaç yumurta verdiler bir de niye beşinci gün beklenmedi merak ettim
Bn daha önceden gitmiştim tüp bebek için iki kere denedim yum erken çatlamış birtürlü toplanamamıştı İstanbul fulyada Dr mustafa bahçeci çok iyi bir Dr hem hastanenin sahibi tavsiye ederim yurtdışında olan hastanede onlarındır ama bana ozamanlar tavsiye etmediler etselerdi yum donasyonla belkide şuaanakadar denemiş vede bebeklerim olmuş olucaktıcanım bahçecinin istanbulda bir kliniği varmış donasyon için hastaları orada hazırlıyorlar galiba izmirde antalyada falanda çalıştıkları doktorlar varmış ben tedavi için kıbrısa gidemezsem türkiyede başlasam olurmu diye sorduğumda söylemişlerdi
tuanacım hiç kafana takma 3 günü 5 günüAminnn canım bn yazmıştım kaçtane transfer olduğunu okumadınız heralde 3 tane transfer oldu 3 gün olmasını türkiyedeki Dr istemiş bnde kızdım ama ne yaparsın Dr bildikleri gibi yapıyor bu günlerde 3 günde başarı oranı yüksekmiş bana öyle dediler aman artık bunları düşünmek istemiyorum neden beşinci gün diye neolur bana sormayın zaten bu 3 gün meselesinden dolayı moralim çok bozuktu tutmuycak diye olan Dr murata oldu orda ona çok sordum neden 3 gün diye bayaa adamı üzdüm yani bunları unutmak istiyorum
Rabbim nasip ettiyse 3 günde olur 5 günde sanırım sağlıcakla kalıntuanacım hiç kafana takma 3 günü 5 günü
bazen bende düşünüyorum 3 günlükmü koydursam
çünkü 5 günlükler işe yaramadı
Güzel sonucunu bekliyoruz kuzumRabbim nasip ettiyse 3 günde olur 5 günde sanırım sağlıcakla kalın
canım kusura bakma okudum anlayamadım o yüzden sordum Allahım hepsine de can versin kuzum kafana takmaAminnn canım bn yazmıştım kaçtane transfer olduğunu okumadınız heralde 3 tane transfer oldu 3 gün olmasını türkiyedeki Dr istemiş bnde kızdım ama ne yaparsın Dr bildikleri gibi yapıyor bu günlerde 3 günde başarı oranı yüksekmiş bana öyle dediler aman artık bunları düşünmek istemiyorum neden beşinci gün diye neolur bana sormayın zaten bu 3 gün meselesinden dolayı moralim çok bozuktu tutmuycak diye olan Dr murata oldu orda ona çok sordum neden 3 gün diye bayaa adamı üzdüm yani bunları unutmak istiyorum