Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Böyle konularla kafanı yorma kardeşim rabbim herkesin kalbine göre versin sıkma o tatlı canını..

Arkadaslar mrb bugun son kontrolum vardi cumartesi ins.toplama olucak yarin son ignelerimi ve catlatma ignemi vurunucam cuma aksamda kibris yolcusuyuz ins.cumartesi sabah islemim olucak ama bugun aradilar murat bey yokmus toplamayi baska biri yapicakmis cok sinirlendim ama yapicak bisey yok bisey olur diye cok tedirginim

Tedirgin olma arkadasim. Yumurta toplamada bir sey yok. Zaten embriyolog devreye girecek. Iki laf bir büyü derler. Soylediklerin dua niyetine gecer. Iyi dusun iyu olsun. Sen ne kadar rahat olursan islerin o kadar rast gider

Tedirgin olma arkadasim. Yumurta toplamada bir sey yok. Zaten embriyolog devreye girecek. Iki laf bir büyü derler. Soylediklerin dua niyetine gecer. Iyi dusun iyu olsun. Sen ne kadar rahat olursan islerin o kadar rast gider
Ins.oyle olur Allah hepimiz icin hayirlisi neyse onu yasatsin cok zor bi surecten geciyoruz ins.hersey guzel olur

Merhaba hanimlar taniyanlara cok selamm "zaza"özellikle sana cok selammm tanimayan arkadaşlarada merhaba cok zor dönemler gecirdim ilk tedaviye başladigim zamanlarda annemin rahim agzi kanseri oldugunu ögrendim hem onunla ilgilenip hemde kendi ilaclarimi kullaniyordum ardindan babam kalp krizi gecirdi ondan 1 hafta sonra bebeklerimi almaya hite gittim geldigimde gecmek bilmeyen 8 gün sonunda hamile oldugumu ögrendimm ve eşimle birbirimize sarilipp hüngür hüngür agladik ama malesef tam 28 günlükken kaybettim ama dahada üzücü olan 3 hafta sonra annemi kaybettim 3 ay oldu ama hala aklimdan cıkmiyor canim annem mekani cennet olsun bana göre cok agir acilar yaşadim piskolojik olarak bitik durumdayim size yazmak iyi gelir umarim burdaki herkes degerli benim için umararim tedaviye giden herkes bebişlerini kucagina alir ve inaniyorumki burdaki herkes bir gün anne olucak olucaz

Hiç aklını öyle şeylerle yorma murat veya ahmet toplayacak
Önemli olan sağlıklı bebiş olsun ve rahmine konsun
Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım Sevgim annenin mekanı cennet olsun inşallah
Rabbim meleyine kavuştursun seni
Annenin kokusunu o süt kokulu yavrundan alasın inşallah
Ben inanıyorum buna sende inan
Bildiyim kadarıyla dondurulmuşların kalmıştı
Git onları al kuzum

Canımmm başın sağolsun mekanı cennet olsun anneciğinin son acınız olur inş
Mucizen en kısa sürede kucağında olur yüreğine su serper inş zor günlerin ardından Allahım yüzünü güldürür arkadaşım buna İnan bebişine kavuşman dileğiyle ...

Çok geçmiş olsun Allah rahmet eylesin anneciğine mekanı cennet olsun allah sabırlar versin

canım arkadaşım ben biraz fazla kaptırıyorum galiba .Haklısın çok takmamalıyım.
Tabiki takma
Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun

Öncelikle basın sağolsun canım. Bende negatif aldım diye dünyam karardı diyordum. Ama ne acılar var. Allah sana sabir versin çok zor. Yaşadıklarını okurken çok kötü oldum. Allah'a sığın. Eminim bu kötü sınavların sonunda mutluluk bebislerinle seni bulacak. Allah yardımcın olsun

siz hangisine gitmistiniz acaba?

Basin sağolsun. Allah evlatlarindan guldursun insallah

merhaba sız de gynolıfe gıttınız galıba... Mennun kaldınız mı? Transferınız yapıldı mı? Hayırlı olsun, guzel haberlerınız olsun insAllah
Evet canım gynolife de yaptırdım memnunda kaldım bn türkiyedeki Dr orayı seçtiği için gittim ve başarı oranı yüksek olduğu için gynoliyf de iyi bahçecide iyi bnce gidecekseniz bunlardan birine gidin ikisininde başarı oranı yüksek bilmediğiniz yerlere ucuz diye gitmeyin ucuz etin yahnisi yenilmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…