Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Birsey daha sorucam kizlar cok sistim ben kasiklarimdada cok agrim var bunlar nezamn gecer acaba
Oncelikle tedavin hayırlı olsun. Heyecan olur ama korkuya hiç lüzum yok. Şişkinlik yarın geçer. Ağrı da toplamadan sonra belki az daha olur ama adet sancısı gibi çok olmuyo zaten tekrar hayırlı olsun hayırlı evlatların olsun ...

hayırlı olsun inşallah canım...işlemden sonra benim biraz ağrım olmuştu..ama dayanamayacağım kadar değil...şişlik de yumurtaların iyice büyümesinde kaynaklanıyor...toplamda sonra o da yavaş yavaş geçecek...ßimdiden geçmiş olsun...sakin ol..pozitif ol..ve inşallah sonuçta mutlu ol:anneadayı:

hayırlı olsun inşallah canım...işlemden sonra benim biraz ağrım olmuştu..ama dayanamayacağım kadar değil...şişlik de yumurtaların iyice büyümesinde kaynaklanıyor...toplamda sonra o da yavaş yavaş geçecek...ßimdiden geçmiş olsun...sakin ol..pozitif ol..ve inşallah sonuçta mutlu ol:anneadayı:
Ins.hepimiz mutlu olalim

Arkadaslar suan kibristayim yarin toplamam var golden tulip otelde kaliyoruz otel guzel temiz bizi havaalanindan aldilar otele getirdiler yarin sabahta alip hastaneye goturucekler cok heycanliyim ve korkuyorum toplama islemi icin nasil olucak cok agrim olucakmi biraz bilgi verirseniz sevinirim
Hangi merkez

• Beğen
Reactions: cal
Kizlar toplamam bitti hala hastanedeyim cok agrim oldu agladim resmen igne vurdular biraz rahatladim simdi 28 tane topladik dedi doktor birazdan embriyolag gelip bilgi vericekmis bisey sorucam cok sikistim ama korkuyorum aci olurmu acaba

Arkadaslar suan kibristayim yarin toplamam var golden tulip otelde kaliyoruz otel guzel temiz bizi havaalanindan aldilar otele getirdiler yarin sabahta alip hastaneye goturucekler cok heycanliyim ve korkuyorum toplama islemi icin nasil olucak cok agrim olucakmi biraz bilgi verirseniz sevinirim
İnşallah her şey yağ gibi gider sağlıklı yumurtalar toplanır ve sağlıklı embriyolar annesine tutunur
toplama işi yumurta sayına bakiyor
çok yumurta toplanınca toparlama süresi uzuyor
önemli olan ohss yaşamayasın

Kizlar toplamam bitti hala hastanedeyim cok agrim oldu agladim resmen igne vurdular biraz rahatladim simdi 28 tane topladik dedi doktor birazdan embriyolag gelip bilgi vericekmis bisey sorucam cok sikistim ama korkuyorum aci olurmu acaba
kuzum gözün aydın
çok yumurta topladılar ağrın olması normal
yerinde olsam transferi öbür aya ertelerim
doktorla konuş istersen bu yazdığımı

kuzum gözün aydın
çok yumurta topladılar ağrın olması normal
yerinde olsam transferi öbür aya ertelerim
doktorla konuş istersen bu yazdığımı
Zazacim oyle olucak zaten transferim sonra olucak evet onun icin agrim cok simdi otele geldik birseyler yiyip ilac icicem donoru sectik ispanyol olucak turk vardi iran vardi biz ispanyol istedik ins.herseyin hayirlisi olur

Zazacim oyle olucak zaten transferim sonra olucak evet onun icin agrim cok simdi otele geldik birseyler yiyip ilac icicem donoru sectik ispanyol olucak turk vardi iran vardi biz ispanyol istedik ins.herseyin hayirlisi olur
ohh süper
iyi oldu öbür aya rahat ağrısız acısız transfere gidersin
bol su iç proteinli beslen tuzlu çok yeme

keşke yapsalar
malesef olmuyor
eğer genetik test istersin her embriyo başın 400 eu ilave vericen
çok para çok
Çok ilginç değilmi ..,o kadar parayı pulu alıyorlar embriyolar oluşunca 5. Gün gönderdin diyelimki kötü bir sonuç geldi,transfer olmadı ..iptal oluyor..,e bu donör kaynaklı belki ...
Tabii derin konular bunlar çok bilgi sahibi değilim ama saçma geldi..

Merhaba Zazacim, yani donasyonda extra ucret verilirse genetik test yapiliyor oyle mi? Donorun genetik rahatsizligi falan varsa odeme olmadan bilinemiyor demek ki?
Bahçecide donörlerin bir kaç yaygın genetik testlerine bakıyorlar protokola almadan
ama embriyoların genetik testine bakılmasına ilave 400 euro istiyorlar
embriyo başıns

Çok ilginç değilmi ..,o kadar parayı pulu alıyorlar embriyolar oluşunca 5. Gün gönderdin diyelimki kötü bir sonuç geldi,transfer olmadı ..iptal oluyor..,e bu donör kaynaklı belki ...
Tabii derin konular bunlar çok bilgi sahibi değilim ama saçma geldi..
bahçeciden indirim istedim genetik test yapalım ve sağlıklı embriyo koyalım 400 eu dedi
kendimize yapsak bile o fiyat
yabancı ülkeye her halde gönderiyorlar testleri

bahçeciden indirim istedim genetik test yapalım ve sağlıklı embriyo koyalım 400 eu dedi
kendimize yapsak bile o fiyat
yabancı ülkeye her halde gönderiyorlar testleri
Anladım canım sağol ne kadar pahalı yaaa bu ne böyle soygun gibi ...çok zor yaa bu işer allah hepimize kolaylık. Ersin tez zamanda da bebişşşşş:anne:

X