Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Sabah kanamam oldu ve ağrım hastaneye gittim
Embriyom aynı şekilde kalmış büyümemiş ve kalbide atmıyor
Pazartesi kürtaj yapıcaklar
Allahım bütün yanan kalplere su serpsin içindede bize

Ne kadar üzüldüğümü tarif edemem. Lütfen yapılan hatayı telafi etmeleri için herşeyi yapın!!! Bunun telafisi olmaz belki ama size tekrar bir deneme şansı olur. Allah yar ve yardımcınız olsun

herkese günaydın kızlar. 9. Gün sonucun negatif çıktı.... bu yolda çabalayan hiçkimsenin kucağını allah boş bırakmasın. Tek umudum vardı o da tükendi.....
Çok geçmiş olsun ama Çok erken yapmışsın biraz daha bekle bidaha tahlil yaptır belki geç tutuncak umudunu yitirme canım Rabbim hayırlısını versin

Canım yaa çok geçmiş olsun nasibimizde ne varsa onu görüyoruz dilerim allahtan kendiliğinden olsun çok üzüldüm yaa Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Zazacımmm o kadar üzüldüm ki İnan, çok geçmiş olsun Allah ım güç kuvvet sabır versin.Mucizeler bizim için lütfen inancını yitirme mucizene kavuşman dileğiyle...

Ne kadar üzüldüğümü tarif edemem ama sorumluları cezasız kalmamalı. Ufacık bir cana kıydılar. Allah sabır versin en kısa zamanda da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benim, diyecek kelimeler bulamıyorum. Allah'ım size güç ve sabır versin. ÇOK ZOR.

Pazartesi bir daha bakin canim kalp atisina. Doktorlar bakar gerci ama ihmal her yerde oluyor malesef. Senden haber bekliyordum. Gozum burdaydi. Cok üzüldüm. Bunun mukafatinin sana kat kat donecegine inaniyorum. Ama o ihmal cezasiz kalmamali. Bir dahaki son olsun,mutlu son olsun inşallah

Yazdıklarinıza cok üzüldüm.bende negatifimde dr isyerimde aradı malesef negatif dedi.aksam esimle üzülmedik dedik.ertesi sabah ağzımda yaralar olusmustu üzüntüden.bağısıklık sistemim çöktü demek.o işyerinde gözyaşlarını tuvalette silip zorla günü geçirmeleri hepimiz yaşamışızdır kendimi cok yalnız hissettiğim hayatımda duyduğum en büyük üzüntüydü.keske o kadar üzülmeseymişim hayalinizin pesinden kosmaya devam edin.çok da gençsiniz eninde sonunda anne olacağınıza inanıyorum.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım

Merhaba nasılsın nasıl gidiyor..

Amin geçmiş olsun çok üzüldüm.ins en kısa zamanda sağlıkla bebegine kavusursun.

“Bir merkez embriyoları 5 güne getiremiyorsa” demek istemiştim

Allah yardımcımız olsun

Gunaydin kisiden kisiyw merkezden merkeze degisiyo tabikide biraz sans kader kismet bu isler benimki 3. Gun emriyolariydi şükürler olsunki tuttu üçüzlerim..

Allahtan umut kesilmez canım bir bakmisin kendiliğinden olmuş rabbimin mucizeleri bitmez

Zazacim çok geçmiş olsun canım ınan çok üzüldüm rabbim sabrını artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…