Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Sabah kanamam oldu ve ağrım hastaneye gittim
Embriyom aynı şekilde kalmış büyümemiş ve kalbide atmıyor
Pazartesi kürtaj yapıcaklar
Allahım bütün yanan kalplere su serpsin içindede bize
Çok geçmiş olsun ama Çok erken yapmışsın biraz daha bekle bidaha tahlil yaptır belki geç tutuncak umudunu yitirme canım Rabbim hayırlısını versinherkese günaydın kızlar. 9. Gün sonucun negatif çıktı.... bu yolda çabalayan hiçkimsenin kucağını allah boş bırakmasın. Tek umudum vardı o da tükendi.....
Canım yaa çok geçmiş olsun nasibimizde ne varsa onu görüyoruz dilerim allahtan kendiliğinden olsun çok üzüldüm yaa Rabbim yar ve yardımcın olsun canımKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Zazacımmm o kadar üzüldüm ki İnan, çok geçmiş olsun Allah ım güç kuvvet sabır versin.Mucizeler bizim için lütfen inancını yitirme mucizene kavuşman dileğiyle...Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Ne kadar üzüldüğümü tarif edemem ama sorumluları cezasız kalmamalı. Ufacık bir cana kıydılar. Allah sabır versin en kısa zamanda da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Canım benim, diyecek kelimeler bulamıyorum. Allah'ım size güç ve sabır versin. ÇOK ZOR.Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Amin canım sagolasinYaşadığımız sürece herzaman Umut vardır.üzüldüm arkadasım Rabbim insallah mucizeni verir.
Amin canım aminnnnCanım benim çok üzüldüm İnan ama hiç bir zaman ümitsiz olma Allah ım inş. en güzel mucizesiyle müjdeler sizi en kısa zamanda.
Pazartesi bir daha bakin canim kalp atisina. Doktorlar bakar gerci ama ihmal her yerde oluyor malesef. Senden haber bekliyordum. Gozum burdaydi. Cok üzüldüm. Bunun mukafatinin sana kat kat donecegine inaniyorum. Ama o ihmal cezasiz kalmamali. Bir dahaki son olsun,mutlu son olsun inşallahKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Yazdıklarinıza cok üzüldüm.bende negatifimde dr isyerimde aradı malesef negatif dedi.aksam esimle üzülmedik dedik.ertesi sabah ağzımda yaralar olusmustu üzüntüden.bağısıklık sistemim çöktü demek.o işyerinde gözyaşlarını tuvalette silip zorla günü geçirmeleri hepimiz yaşamışızdır kendimi cok yalnız hissettiğim hayatımda duyduğum en büyük üzüntüydü.keske o kadar üzülmeseymişim hayalinizin pesinden kosmaya devam edin.çok da gençsiniz eninde sonunda anne olacağınıza inanıyorum.Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Butu n gün işteydim ağlayamadım. Gözlerim hep dolu dolu çalıştım tüm gün... işten çıktığım anda güneş gözlüğünü takar takmaz gözümden suzuldu âaslar engel olamadım. Içim o kdr açıyor ki... şuan bunları yazarken bile hıçkırarak ağlıyorum. 9 gün kendimi hamile sanıp onun mutluluğu ile yaşamak bile çok güzeldi...kim bilir onu içinde hissetmek nasıl bir duygudur...bu duyguyu yaşayamayan milyonlarca kadından biriyim. Eğer annelik duygusunu yasatmiyorsa bana vardır allah'ın bi bildiği. Arkadaşlarımın çocuklarını severek geçicek demek ki ömrüm.... bilirsiniz insan kabulleniyo yoksa hayat geçmez elbet dinecek bu göz yaşlarım sadece çevremdekiler eeee artık çocuk düşünmüyor musunuz hadi artık vb cümleler kurdukça içim acıyor ve acıyacak... Sürekli boğazım düğün düğüm halde onlara bi bahane sunacağım. Çünkü çeken bilir yaşattığı tarifsiz boşluğu... hatta bazen eşime allah bana ahirette annelik duygusunu yasattirir mi acaba diyorum...sanirim dünyada yaşayamayacağım. Alah nasip ederse ahirette insallah. Hamile arkadaşlar allah sağ saglim yavrularınıza kavuştursun sizi. Bizler için de sarılıp opun onları. Tedavide olan arkadaşlar insallah kimse negatifi görmez. Allah'a emanet olun.
Çok geçmiş olsun canımKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Merhaba nasılsın nasıl gidiyor..TEDAVİYE BAŞLAYAN YADA HAZIRLANAN ARKADAŞLAR. ISRARLA 5 GÜN EMBRİYONU İSTEYİN.
HAYIR YOK 3 GÜNLÜK DURUMA GÖRE BAKARIZ DİYENLERDEN UZAK DURUN.
BU YUMURTA DONASYONU İÇİN GEÇERLİDİR.
Bir merkez embriyonu 3 güne getiremiyorsa laboratuvar iyi değil demektir.
mesela bizim 16 yumurta toplandı, 14 döllendi. 3 gün 14 devam ediyordu, ama 5 güne sadece 2 tane kaldı. 3bb ve 4db. gradeler çok önemli cd olanlar kalitesi düşük demektir. bu embriyon pek sağlıklı değildir demek. bizim zaten 1 tanesi tuttu, o da 3bb olduğun düşünüyorum.
3 günden sonra eşiniz genleri devreye giriyor ve embriyo kalitesi buzuluyor, ve 5 güne hepsi gitmiyor.
3 gün embriyosu demek sizin için exstra masraf demek. dondurma parası; ilkinde gebelik oluşmazsa transfer, yol parası, ilaç vs.
Amin geçmiş olsun çok üzüldüm.ins en kısa zamanda sağlıkla bebegine kavusursun.Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
“Bir merkez embriyoları 5 güne getiremiyorsa” demek istemiştimTEDAVİYE BAŞLAYAN YADA HAZIRLANAN ARKADAŞLAR. ISRARLA 5 GÜN EMBRİYONU İSTEYİN.
HAYIR YOK 3 GÜNLÜK DURUMA GÖRE BAKARIZ DİYENLERDEN UZAK DURUN.
BU YUMURTA DONASYONU İÇİN GEÇERLİDİR.
Bir merkez embriyonu 3 güne getiremiyorsa laboratuvar iyi değil demektir.
mesela bizim 16 yumurta toplandı, 14 döllendi. 3 gün 14 devam ediyordu, ama 5 güne sadece 2 tane kaldı. 3bb ve 4db. gradeler çok önemli cd olanlar kalitesi düşük demektir. bu embriyon pek sağlıklı değildir demek. bizim zaten 1 tanesi tuttu, o da 3bb olduğun düşünüyorum.
3 günden sonra eşiniz genleri devreye giriyor ve embriyo kalitesi buzuluyor, ve 5 güne hepsi gitmiyor.
3 gün embriyosu demek sizin için exstra masraf demek. dondurma parası; ilkinde gebelik oluşmazsa transfer, yol parası, ilaç vs.
Sözün bittiği yerdeyim..Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Allah yardımcımız olsunKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Gunaydin kisiden kisiyw merkezden merkeze degisiyo tabikide biraz sans kader kismet bu isler benimki 3. Gun emriyolariydi şükürler olsunki tuttu üçüzlerim..Sizinle aynı fikirdeyim. 5. Güne gidip kalitelernin görülmesi lazım yoksa 3. Gündeki embriyo sadece Grade 1-2-3 olarak değerlendiriliyor. Grade 1 olanlar 5. Güne gidiyor ama kalitelerde farklılık gösteriyor abcd gibi. Sperm dpnasyonu için bu geçerli değil tabi. İyi bir 8 hücreli embriyo transferi normal. Ama yumurta donasyonu için 5. Günü beklemek lazım derim.
Allahtan umut kesilmez canım bir bakmisin kendiliğinden olmuş rabbimin mucizeleri bitmezHepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Butu n gün işteydim ağlayamadım. Gözlerim hep dolu dolu çalıştım tüm gün... işten çıktığım anda güneş gözlüğünü takar takmaz gözümden suzuldu âaslar engel olamadım. Içim o kdr açıyor ki... şuan bunları yazarken bile hıçkırarak ağlıyorum. 9 gün kendimi hamile sanıp onun mutluluğu ile yaşamak bile çok güzeldi...kim bilir onu içinde hissetmek nasıl bir duygudur...bu duyguyu yaşayamayan milyonlarca kadından biriyim. Eğer annelik duygusunu yasatmiyorsa bana vardır allah'ın bi bildiği. Arkadaşlarımın çocuklarını severek geçicek demek ki ömrüm.... bilirsiniz insan kabulleniyo yoksa hayat geçmez elbet dinecek bu göz yaşlarım sadece çevremdekiler eeee artık çocuk düşünmüyor musunuz hadi artık vb cümleler kurdukça içim acıyor ve acıyacak... Sürekli boğazım düğün düğüm halde onlara bi bahane sunacağım. Çünkü çeken bilir yaşattığı tarifsiz boşluğu... hatta bazen eşime allah bana ahirette annelik duygusunu yasattirir mi acaba diyorum...sanirim dünyada yaşayamayacağım. Alah nasip ederse ahirette insallah. Hamile arkadaşlar allah sağ saglim yavrularınıza kavuştursun sizi. Bizler için de sarılıp opun onları. Tedavide olan arkadaşlar insallah kimse negatifi görmez. Allah'a emanet olun.
Zazacim çok geçmiş olsun canım ınan çok üzüldüm rabbim sabrını artırsınKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem