Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Güzel arkadaşlar merhaba;
Hikayemin Kötü başlayan ama güzel sonlanan günlerini anlatmak istedim. Tanıyan bilir yumurta donasyonu ile hamile idim. Geçen hafta 35. Haftada görülmesi gereken belirtiler olmadan birden gebelik zehirlenmesi yaşadım ve Doğum gerçekleşti. 20 dakika ile tesadüfen oğlum ve ben çok şükür hayatta kaldık. Hemen Söyleyelim ben ve oğlum iyiyiz. Ben 5 gün yoğun bakımda kaldım. Oğlum henüz küvezde ama tek sıkıntımız kilo alması. Bunun dışında çok şükür iyiyiz. Kabus gibi bir gündü. Allah kimseye yaşatmasın. Dinlenme sürecindeyim. Dualarım sizler ile . Allah sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla Doğum yapmanızı nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
Çok geçmiş olsun allah korumuş ikinizi de..zoru atlatmışsınız bir an önce çıksın kuvözden senin de sütün bol olsun annesi çok çok emzir arayı kapatsın miniğin..güle güle büyüsün analı babalı büyüsün inşallah

Kizlar dondurulan embriyolarimiz ne kadar saklaniyor bilen var mi ? Iznimiz olmadan baskasina kullanirlar diye korkuyorum . Ben bi daha denemek istemiyorum arayip sorsam mi
Canım arayıp sorsan ve bir daha denemek istemiyorum desen nasıl bir cevap bekliyorsun ya da vereceği cevap seni ne kadar tatmin edecek!! Tabiki kullanacaklar çöpe atacak değiller.Deseler de zaten inanmam.

Çok geçmiş olsun allah korumuş ikinizi de..zoru atlatmışsınız bir an önce çıksın kuvözden senin de sütün bol olsun annesi çok çok emzir arayı kapatsın miniğin..güle güle büyüsün analı babalı büyüsün inşallah
Ya ben süt konusunda çok şok oldum. Hatta aklıma direk siz geldiniz. Yazıyı yazdığımdan beri diyorum ki kızlara bişi dicem bişi dicem neydi neydi. Clexan kullandığım için bebeğe süt veremiyorum. Sütüm var baya var ama işe yaramıyor sağ sağ çöpe at. Clexanı bir süre daha kullanacağım. Bıraktıktan 72 saat sonra verebilirmişim. Yoksa bebeğinde kanı sulanırmış. Dedim o kadar insan tüp bebek yapıyor clexan kullanıyor vermiyor mu? Verilmemeli dediler. Sağlık olsun dedim sonuçta yaşadıklarımdan sonra sıkıntımız bu olsun

Hikayemin Kötü başlayan ama güzel sonlanan günlerini anlatmak istedim. Tanıyan bilir yumurta donasyonu ile hamile idim. Geçen hafta 35. Haftada görülmesi gereken belirtiler olmadan birden gebelik zehirlenmesi yaşadım ve Doğum gerçekleşti. 20 dakika ile tesadüfen oğlum ve ben çok şükür hayatta kaldık. Hemen Söyleyelim ben ve oğlum iyiyiz. Ben 5 gün yoğun bakımda kaldım. Oğlum henüz küvezde ama tek sıkıntımız kilo alması. Bunun dışında çok şükür iyiyiz. Kabus gibi bir gündü. Allah kimseye yaşatmasın. Dinlenme sürecindeyim. Dualarım sizler ile . Allah sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla Doğum yapmanızı nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
Hem gecmis olsun hem de gozun aydin. Allah saglicakla anali babali buyutsun. Vatanina milletine hayirli Allaha peygambere layik olsun. Mutlu huzurlu şen buyusun insallah.

Benim canımm arkadaşım ♡
Tüm hayvan seven ,onlar için mücadele eden herkesin yüreği iyilikle dolu bence.Ve onlardan biride Sensin.
Rabbim şahit hep dua ediyorum sanada.
inşallahh o güzel yüreğin bebek hasretini dindirecek.Mutlaka Rabbim onun yarattığı o hayvancıklar icin emeğini görüyo ve mükafatını verecek ♡

Bu sıcak havalarda kapısının önüne bir kap Su koyan herkesin inşallah bebeği olur.
Sen kendinden acize merhamet göstereceksin ki Rabbinde sana göstersin.
Eğer sen o zavallıları görmezden gelirsen Allah da seni görmezden gelir.
canımın içi ağlattın beni hiç görmeden sesini duymadan bu kadar sevilir mi bir insan evet hemde çok çokk sen beni en iyi anlayanlardansın ve her zaman dualarımdasın Allahım gönlüne göre versin

Ya ben süt konusunda çok şok oldum. Hatta aklıma direk siz geldiniz. Yazıyı yazdığımdan beri diyorum ki kızlara bişi dicem bişi dicem neydi neydi. Clexan kullandığım için bebeğe süt veremiyorum. Sütüm var baya var ama işe yaramıyor sağ sağ çöpe at. Clexanı bir süre daha kullanacağım. Bıraktıktan 72 saat sonra verebilirmişim. Yoksa bebeğinde kanı sulanırmış. Dedim o kadar insan tüp bebek yapıyor clexan kullanıyor vermiyor mu? Verilmemeli dediler. Sağlık olsun dedim sonuçta yaşadıklarımdan sonra sıkıntımız bu olsun
canım sağ sütünü...içmesede sağ..sonrası için..çünkü çektikçe,bebek emdikçe geliyor süt..bebek emiyormuşcasnıa düzenli iki göğsündende sağ ki sonrasında da bol olsun sütün...:)nasılsa emecek annesi..ben oğlumu 2.5 sene emzirdim allah sana da nasip etsin...

Doğru söylüyorsun arkadaşım ama İnan o kadar yıpratıcı ve zor bir süreç ki en çok beklemek insanı yoruyor bunaltıyor. Yapı olarakta aceleci tez canlı bir tipim bilmiyorum. Bir de o kadar çok ilaç kullanıyorum ki akıllara zarar. Vücudum hava üflenmiş gibi günden güne şişiyor :KK43:
Üzme canını hepsi geçer

Artemissi açıp okuyunca yüreyim ağzıma geldi
allahıma binlerce şükür sağlıklısınız hayatasınız
rabbim sizi korusun
güzel,uzun ve sağlıklı ömür versin
rabbime binlerce şükür

Çok teşekkür ederim canım. Tatlım bilmiyoruz. Aslında bazı belirtiler varmış ama asıl olması gereken belirtiler Yok. Bu yüzden doktorda atlamış gösterdiğim belirtileri. Zehirlenmeyi ani ve hızlı gelişen olarak tanımladılar. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorum. Ama bildiğim bundan sonra bu risk eğer tekrar denersem tabi her gebeliğimde mutlaka olacak
Bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim.yaşadıklarin için büyük geçmiş olsun.sütünü neden engellediler kötü olmuş.herkes de öyle süt de olmaz maßallah.tatlı bebeğini tatlı telaşlarla büyüteceğin günler baßlıyor Allah herkese nasip etsin.bebeğinin şansı bahti açık olsun :nazar::anne:

X