Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

kızlar bir arkadaşımızda yazmıştı haklı hepimiz nerelerde pozitif sonuç aldık yazalım yeni gelenler için yol gösterici olsun. ilk ben başlıyorum ben bahçeci kıbrısta murat beyde pozitif sonuç aldım
biz neredeyse aynı zamanda 3 kişi gyno life transfer olduk: geraniy, xfilo, neo1903. çok şükür hepimiz hameliyiz. :nazar::nazar::nazar:

kızlar bir arkadaşımızda yazmıştı haklı hepimiz nerelerde pozitif sonuç aldık yazalım yeni gelenler için yol gösterici olsun. ilk ben başlıyorum ben bahçeci kıbrısta murat beyde pozitif sonuç aldım
Merhaba kac kez gittiniz kibrisa? tedavi için bende bahçeci yi düşünüyorum Bi kez eşiniz bi kez sizin gelmesi yeterli dedi sizde öyle mi gittiniz

Bugün transferin 2.günü.Arada yürürken ağrı oluyor.Sebebini bilmiyorum önceki tedavilerde de o kadar çok hissettim ki hep tutunuyor oldu deyip hayal kırıklıkları yaşayınca artık hiçbir anlam yüklemiyorum.

Hanım arkadaşlar eski formlar arasında araştırma yaparken böyle bir yoruma rastladım bilginiz varmı bilmiyorum ama hani Bazı arkadaşlarımız benim genimi taşımiyacak diye karar vermekte zorlanıyor bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim .. bunuda Doktorunuza danışın isterseniz ..

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-11-05-09-35_1.jpg
    Screenshot_2018-07-11-05-09-35_1.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 132
Merhaba kac kez gittiniz kibrisa? tedavi için bende bahçeci yi düşünüyorum Bi kez eşiniz bi kez sizin gelmesi yeterli dedi sizde öyle mi gittiniz
bende bahçecide denedim ilki gebe kaldım düştü ikinci dondurulmuşlardan negativ aldım
ama bahçeciyi aile gibi görüyorum ve güveniyorum yine onlarla yola devam
inşallah bende hamile kaldığımı yazarım

Bugün transferin 2.günü.Arada yürürken ağrı oluyor.Sebebini bilmiyorum önceki tedavilerde de o kadar çok hissettim ki hep tutunuyor oldu deyip hayal kırıklıkları yaşayınca artık hiçbir anlam yüklemiyorum.
selmacım du kaçıncı donasyon denemen
obiri denemelerini nerde yaptırdın
şimdiki bildiyim halil beyde
inşallah bu son ve güzel olur

biz neredeyse aynı zamanda 3 kişi gyno life transfer olduk: geraniy, xfilo, neo1903. çok şükür hepimiz hameliyiz. :nazar::nazar::nazar:

Bende sizin msajlarınızı okuyarak Gynolife a karar verdim. Arzu hanımla görüştük raporlarımı istedi. Yarın Murat bey görüşmek için arayacakmış. Ankarada güvendiği bir doktora yönlendirip hazırlık aşamasını takip edecekmiş.

Merhaba Zaza bu konuda çok tecrübeli olduğunuzu düşünerekten sormak istiyorum gyno life hakkında ne düşünyosun orası nasıl bir merkez
vallah denemediyim yerdir bir şey söyleyemem gebe kalan arkadaşlarım çok orda
ama donörlerde sık görülen genetik test yapıp yapmadıklarını araştırın
bahçecinin bunu yaptıklarından eminim

X