anladım canım. ayy inşallah canım benimİnşallah gebesin kuzum
Transfer gününü sayma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım. ayy inşallah canım benimİnşallah gebesin kuzum
Transfer gününü sayma
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dua ile Allahım hepimize nasip etsinCanım çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum henüz yapmadım ama kendimi çok zor tutuyorum:)))
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSelam kizlar hayirli cumalar az once eve geldim sukur toplama islemi bitti 13 tane yumurta toplandi cok iyi dediler yasim38 bu arada amh degerim 2.24 cikmisti pazar aricaklar buyuk bi ihtimal carsamba transfer yapilcak toplama isleminden hic korkmayin 15 dakika surdu hic agrim yok sukur fitil verdi gunde 3 kez Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
merhaba canımm benım sımdı ozelden attım numarayı gorus ınsallah hakkında hayırlısı olur yavrum ve guzel haberler alırız senden rabbım yardımcın olsun...Aylacım selam A Ayla YILDIZ bana koordinatörün numarasını iletirsen (özelden ya da burdan) çok memnun olurum.dediğin gibi birebirde konuşmak sağlıklı olacaktır.teşekkür ederim,sevgiler..
Saol canim tsk.ederim insallah hep guzel haberler veririz birbirimizeCanım çok sevindim hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Bana dedin galiba canım,Pazartesi yumurta toplama işlemi var eşimin sperm vermesi gerekiyor,bizimki hem tedavi hem tatil olacaktransfer günün çok geç değil mi? Neden Erken gidiyorsun Kıbrıs’a?
Anladım canım. TeşekkürlerBana dedin galiba canım,Pazartesi yumurta toplama işlemi var eşimin sperm vermesi gerekiyor,bizimki hem tedavi hem tatil olacak
Aylacım yardımın ve desteğin için çok teşekkür ederim.incelemelerim devam ediyor.karar verdiğimde burdan da paylaşacağım.umarım çıktığımız bu yol kolay ve hayrımıza olur.sevgiler..merhaba canımm benım sımdı ozelden attım numarayı gorus ınsallah hakkında hayırlısı olur yavrum ve guzel haberler alırız senden rabbım yardımcın olsun...
Tesekkurler canimPazar gûnû kadir gecesi cnm
Benim : estrofem 1 x 3, coraspin 1 tab, clexane 0,4arkadaşlar Gynolife te tedavi olanlar yardımcı olabir misiniz? Transferden sonra hangi ilaçları veriyorlar? Estrofemi transferden sonrada kullanmamızı istiyorlar mı?
Mengen canım yaptınmı testini?Kızlar bugün 8. Günğn idrar testinde çıkar mı sizce şimdi hastaneye progeston vurdurmaya gidiyorum eczaneden test alsam mı?
Canım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı (( bugünde kan tahlili yaptırdım 1 saat sonra öğrenicem bakalım, dualarınızı eksik etmeyin hiç bişey hissetmiyorum ama öğrenmeme çok az kaldı.Mengen canım yaptınmı testini?
Kaçıncı günün bugün canım rabbim gönlüne göre versin inşallahCanım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı (( bugünde kan tahlili yaptırdım 1 saat sonra öğrenicem bakalım, dualarınızı eksik etmeyin hiç bişey hissetmiyorum ama öğrenmeme çok az kaldı.
Bugün 9. Günüm canım amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşKaçıncı günün bugün canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benimde 9.gunum bugünBugün 9. Günüm canım amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inş