Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Selam kizlar hayirli cumalar az once eve geldim sukur toplama islemi bitti 13 tane yumurta toplandi cok iyi dediler yasim38 bu arada amh degerim 2.24 cikmisti pazar aricaklar buyuk bi ihtimal carsamba transfer yapilcak toplama isleminden hic korkmayin 15 dakika surdu hic agrim yok sukur fitil verdi gunde 3 kez Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Selam kizlar hayirli cumalar az once eve geldim sukur toplama islemi bitti 13 tane yumurta toplandi cok iyi dediler yasim38 bu arada amh degerim 2.24 cikmisti pazar aricaklar buyuk bi ihtimal carsamba transfer yapilcak toplama isleminden hic korkmayin 15 dakika surdu hic agrim yok sukur fitil verdi gunde 3 kez Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Aylacım selam A Ayla YILDIZ bana koordinatörün numarasını iletirsen (özelden ya da burdan) çok memnun olurum.dediğin gibi birebirde konuşmak sağlıklı olacaktır.teşekkür ederim,sevgiler..
merhaba canımm benım sımdı ozelden attım numarayı gorus ınsallah hakkında hayırlısı olur yavrum ve guzel haberler alırız senden rabbım yardımcın olsun...

merhaba canımm benım sımdı ozelden attım numarayı gorus ınsallah hakkında hayırlısı olur yavrum ve guzel haberler alırız senden rabbım yardımcın olsun...
Aylacım yardımın ve desteğin için çok teşekkür ederim.incelemelerim devam ediyor.karar verdiğimde burdan da paylaşacağım.umarım çıktığımız bu yol kolay ve hayrımıza olur.sevgiler..

arkadaşlar Gynolife te tedavi olanlar yardımcı olabir misiniz? Transferden sonra hangi ilaçları veriyorlar? Estrofemi transferden sonrada kullanmamızı istiyorlar mı?

arkadaşlar Gynolife te tedavi olanlar yardımcı olabir misiniz? Transferden sonra hangi ilaçları veriyorlar? Estrofemi transferden sonrada kullanmamızı istiyorlar mı?
Benim : estrofem 1 x 3, coraspin 1 tab, clexane 0,4
. Progesteron 100 mg iğne. Ama bu yaşa kişiye duruma göre değişedebilir.

Canım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı :KK43:(( bugünde kan tahlili yaptırdım 1 saat sonra öğrenicem bakalım, dualarınızı eksik etmeyin hiç bişey hissetmiyorum ama öğrenmeme çok az kaldı.
Kaçıncı günün bugün canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

Arkadaşlar kan sonucum çıktı şimdi maalesef negatif 2 çıktı çok üzgünüm dondurulmuşumda yok , benim için anne olmak imkansız artık:KK43:((

X