Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Belki bir daha girmem ama merak eden olur beni diye yazıyorum..sabaha kadar belim ağrıdı bi üşüdüm bir terledim sabah dayanamadım eşimle Gittim kan verdim..0.3 çıktı negatif..doktorunu Aradım pazartesi bir daha bakalım pozitif olsa iyiyidi ama şimdilik bekle dedi..şimdiye kadar çıkardı..üzüntümü anlatamam..paramız bitti..çok adapte etmiştim kendimi..eşim de çok üzgün ama beni teselli etmeye çalışıyor..bir daha denemeye cesaretim Yok..param da Yok..allah sizlere sağlıklı bebekler nasip etsin..çok çok üzgünüm..çok ağlıyorum şu an..hoşçakalın
Ya kuzum çok acele ediyorsun. Daha 8 gün, bide senin 3 günlükler embriyoların. Belki 0,3 yeni tutundu. Bırak üzülmeyi test gününü bekle.

Okuyorum mesajlarınızı hala çok ağlıyorum.. Yasamayananlamaz Yasamayananlamaz senin adına çok sevindim dedim sana ikiz diye..üç tane grade1 dondurulmuş var merkezde..Allah güç ve para verirse onlarla denerim bir daha..evladım var şükür ama eşime çok aşığım onun evladı Yok..ona çocuk vermeme duygusu da paralıyor beni..sadece kendi anneliğim için yanmıyorum..o da kıyamam sen ol yeter diyor ama öyle olmaz işte..çok kötüyüm ben..geçecek de mi? başına gelen arkadaşlara soruyorum

Belki şimdi yazmam ne kadar doğru bilmiyorum arkadaşımın haberinden sonra ama biz kontrole gittik kesemiz için.
İki kesemiz var kızlar:dua::dua:
Şuan herşey sağlıklı görünüyor maşallah:nazar:
Haftaya kalp atışına gidicez.
Tüm arkadaşlarıma nasip olsun :anneadayı::KK200:
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah devamını nasip etsin inşallah. Onun dışında bu durum Hayat gibi işte arkadaşım, Sevincimizide üzüntümüzüde beraber yaşıyoruz burada. Ben de gebelik ilerledikçe girersem yazarsam,Hamilelik takvimi eklersem arkadaşlarımı incitirmiyim diye çok düşündüm. Sonra dedimki ben hayatım boyunca buna çok kızdım ve mücadele ettim. Hamile olanların benden uzak durması, durumu anormalleştirmeleri beni inanılmaz kırmıştı, vebalı gibi hissetmemi sağlamıştı. O yüzden dedimki ben samimiyim. Onlar benim gibi. Aynı yolda ilerliyoruz. Ne hissettiklerini anlıyorum. Akıllarından geçen herşey kabulüm, çünkü bende aynı şeyleri hissettim. İnan bana olumlu olumsuz, bencilce ya da samimiyetle tüm hissedilenleri biliyorum çünkü bende aynılarını yaşadım. Senin iki kesen buradaki insanlar için öyle ya da böyle bir yerde umut oluyor. Bugün acısı ile bunu hissetmese de olumsuz sonuç alanlar yarın hissedecek. Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah. Yolumuz açık olsun. Bizim evlatlarımız buradaki herkesin evladı. Onlarınki de bizim. Kayıplarda hepimizin kayıbı. Allah herkesin yolunu aydınlatsın.

Ya kuzum çok acele ediyorsun. Daha 8 gün, bide senin 3 günlükler embriyoların. Belki 0,3 yeni tutundu. Bırak üzülmeyi test gününü bekle.
Çok yıkılmamıştım ama merkezdeki hemşire artık çok zor sanmıyorum pazartes yükseleceğini deyince çöktüm kendi doktorum bakalım pazartwi ilaçları kesme dedi

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah devamını nasip etsin inşallah. Onun dışında bu durum Hayat gibi işte arkadaşım, Sevincimizide üzüntümüzüde beraber yaşıyoruz burada. Ben de gebelik ilerledikçe girersem yazarsam,Hamilelik takvimi eklersem arkadaşlarımı incitirmiyim diye çok düşündüm. Sonra dedimki ben hayatım boyunca buna çok kızdım ve mücadele ettim. Hamile olanların benden uzak durması, durumu anormalleştirmeleri beni inanılmaz kırmıştı, vebalı gibi hissetmemi sağlamıştı. O yüzden dedimki ben samimiyim. Onlar benim gibi. Aynı yolda ilerliyoruz. Ne hissettiklerini anlıyorum. Akıllarından geçen herşey kabulüm, çünkü bende aynı şeyleri hissettim. İnan bana olumlu olumsuz, bencilce ya da samimiyetle tüm hissedilenleri biliyorum çünkü bende aynılarını yaşadım. Senin iki kesen buradaki insanlar için öyle ya da böyle bir yerde umut oluyor. Bugün acısı ile bunu hissetmese de olumsuz sonuç alanlar yarın hissedecek. Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah. Yolumuz açık olsun. Bizim evlatlarımız buradaki herkesin evladı. Onlarınki de bizim. Kayıplarda hepimizin kayıbı. Allah herkesin yolunu aydınlatsın.
Evet cnm ama işte herşeyimizi günü gününe paylaşıyoruz.Olumsuzun yanında olumluyu söylerken utanıyorum:/
Keşke hepimiz mutlu sona varsak...
Güzel dileklerin için çok sağol

Okuyorum mesajlarınızı hala çok ağlıyorum.. Yasamayananlamaz Yasamayananlamaz senin adına çok sevindim dedim sana ikiz diye..üç tane grade1 dondurulmuş var merkezde..Allah güç ve para verirse onlarla denerim bir daha..evladım var şükür ama eşime çok aşığım onun evladı Yok..ona çocuk vermeme duygusu da paralıyor beni..sadece kendi anneliğim için yanmıyorum..o da kıyamam sen ol yeter diyor ama öyle olmaz işte..çok kötüyüm ben..geçecek de mi? başına gelen arkadaşlara soruyorum
Canını acıtmak için yazmıyorum, kendi hissettiğimi yazıyorum. Benim tutmayan her denemem içimde hala var. Sanki hepsi birer melek ve beni bekliyorlar. Onlarda benim evlatlarım doğurmadım ama sevdim istedim onları ve elbet kavuşacağım. Yoluna devam edebilmen için tek ihtiyacın maddiyat. Bunu da aşmanı Allahtan diliyorum. Acın hafifleyecek arkadaşım ve yeni bir yola çıkmak için tüm gücünle Ayaş kalkacaksın ben bunu biliyorum. Çünkü herşey herşey yaşandı emin ol

Evet cnm ama işte herşeyimizi günü gününe paylaşıyoruz.Olumsuzun yanında olumluyu söylerken utanıyorum:/
Keşke hepimiz mutlu sona varsak...
Güzel dileklerin için çok sağol
Olur mu öyle şey ben teselli bulurum Ancak sizin güzel haberlerinizle..tüm kalbimle yüreğimle sevindim Haberine..canım benim

Çok yıkılmamıştım ama merkezdeki hemşire artık çok zor sanmıyorum pazartes yükseleceğini deyince çöktüm kendi doktorum bakalım pazartwi ilaçları kesme dedi
Sonucumuz aynı olsun o kadar çok isterim ki...
Aynı dönemlere denk geldik gibi seninle.
Kendini bırakma yine söylüyorum zaman herşeyin ilacı.Eşin seni çok seviyor ve anlayışlı.Evladın var inşallah bir tane daha olur cnm.

Çok ama çok teşekkür ederim canım benim
Hepinize her ezan da dua ediyorum.Her gece yatağımda şükrederken size de nasip etsin diyorum.
Bu bir süreç ...Her hafta başka birşey için bekliyorum.
Haftaya yine gidicez inşallah.
Herşey güzel olucak diye başladım ,ne olur olumsuz düşünmeyin herşey güzel olucak hepimiz için..
İnşallah sağlıkla gelsinler.:dua:
Her şey güzel olucak gülüm
Kuzum okadar pozitivdinki
Kim ne dedi hem doktoruna hem merkezine güvendin
Her gün her belirtilerini bir bir yazdın
Allahımda mükafatını verdi
Allah sonuna kadar yardımcın olsun

Belki şimdi yazmam ne kadar doğru bilmiyorum arkadaşımın haberinden sonra ama biz kontrole gittik kesemiz için.
İki kesemiz var kızlar:dua::dua:
Şuan herşey sağlıklı görünüyor maşallah:nazar:
Haftaya kalp atışına gidicez.
Tüm arkadaşlarıma nasip olsun :anneadayı::KK200:
MAŞALLAH. Sağlıklı büyüsünler. Darısı başımıza.

Her şey güzel olucak gülüm
Kuzum okadar pozitivdinki
Kim ne dedi hem doktoruna hem merkezine güvendin
Her gün her belirtilerini bir bir yazdın
Allahımda mükafatını verdi
Allah sonuna kadar yardımcın olsun
Canımmmm duygulandırdın beni çok...
Yıllardır pozitif düşünce , kodlama kitapları okuyorum.Allahın mucizesi tabi ki ama inanın bunlarında önemi var.bedeninizi hazırlayın.Ne olur o kitapları alıp okuyun.(secret,olumlama...)
Transfere girmeden 2 hafta once telefon duvar kağıdını bebek resmi yaptım.Her açtığımda onu gördüm.Kodladım...
Bunların hepsi kitaplarda yazıyor.
Ben inanıyorum ve uyguluyorum:)
Allahımdan sonra ki en önemli şey olumlu düşünmek...
Merkezime doktoruma hep güvendim dediğin gibi..
Sözlerinden çıkmadım.
Hissettim ..
İnşallah inşallah sizlerinde olucak

Sayısını kayb etim başıma kaç kere geldi
Zaman her şeyi tedavi edicek

Ben nefret ediyorum o hemsirelerden
Dinleme sen onları canım ya
İlaçlarını kesme sakin inşallah derinleşir bebeklerin

Geçiyor arkadaşım,gerçekten geçiyor,umutsuzlukta o ben bi daha cesaret edip yollara düşemem duygusuda,bu sayfayı kapattım hisside hepsi geçiyor..İhtiyacın olan tek şey zaman,üzül,ağla bağır çağır,örtme kapatma duygularını,en kısa zamanda iyileşeceksin,üstelik daha 12. Gün testini tekrarlayacan bakarsın bebişin sana bi sürpriz yapar

X