• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar,
bugün bir arakadaşım aradı. histereskopi olacakmış. amerikan hastanesi 7500 tl istemiş..
nasıl fiyat ama..
geçen yıl ataşehir meorial benden 3500 tl istemişti..
ama ankaradaki bir yer yarı fiyatınada yapıyordu..
ya göl maya tutarsa misali:)))

Yeditepede Cem Fıcıcıoğlu yaptı benim histereskopimi.1.200 verdim.Bir görüş istersen.15 dk sürdü ve cok güzel ağırlandım.
Sevgiler.

Canım gördüm,cok sevindim senin adına ...Berket maşallah darısı başına:)Burdan seni yosunun dansözleri ile kutlayacağımıza eminim.Ben de İspanya da yaptırmaya karar verdim.Hazırlanıyorum.Ama bazı iş problemlerim var.Verim ,sunum stres diz boyu...Biraz rahatlamayı düşünüyorumŞimdi yaptırsam dikseler embriyoyu durmaz:))
Sevgiler..

beni güldürdün şu embryoyu dikseler tutmaz lafın günün sözü gibi..
ispanyo konususunda sende benim yazdığım gibi klinikhakkında bilgi verebilrisen ne kadar , türkiyede takip edenler kim, kaç embryo, oran, donör konuları hakkınd ayazarsan forumda kıbrıs, belçika,ispanya ve yunanistan bilgileri olur ve acayip yaralı bir veri birikimi olur. buda bulunmaz bir nimet bu sorunu yaşayanlar için.

Senin yazdığın şablon üzerinden giderek;
yaş sınırı 48,
takip türkiye de ,
fiyat 12.000 euro fresh yumurta,ucuş ve konaklama bize ait.
transferden 2 gün sonra ucuş izni,
2 embrio ,cok israrla 3 yaparız demişler.
oran aynen %50
donör 27 üst sınır.
Ben hiç karışmadım.Eşim ve bir arkadaşım görüştü.Fazla soruda sormadım acıkcası...İşde cok gerginim ..İşlerim bitsin daha detay yazarım .ok?
Sevgiler.

Seldaselda

aman masallah bulantı kötüdür ama iyi iyi bak ne güzel....ben basından beri dıyorum bende tık yok dıye..sadece gebelik pozıtıf cıktı okadar baska bır sey yok...kimbilir..belikide kese ,mese,bebek felan hiç olmayacak..allah bilir...:(

Hayırlısı olsun artık hıc stres yapmıyorum ,ancaak cok üzülürüm,hemde coook...ama ne yapalım onada sabredecegız artık...

sevgiler.

ördek arkadaşım söyleme böyle şeyler ama herkeste aynı belirtiler olmaz ki!!!
bak mesela örnek vereyim, 8 ay hamile kaldım, bir kere bile bulantım olmadı ve aşermedim. karnımda ilk kıpırtı da 4. aydan sonra oldu. göbeğim çıkmasa hamile olduğumu anlamadım.
ayrıca şöyle de bir batıl inanç vardır. bulantı kusma çok olursa kız, aksi halde erkek derler:)

sonuç olarak ne güzel değerlerin var, ilk seferinde maşallah sana. daha ne istiyooooonnnnn:27:

merhaba efsune

kararın hayırlı olsun. benim ist.teki dr.um ispanyayı tavsiye etmişti ama fiyatlar hakkında bir bilgim yoktu. ilk seferinde olumlu sonuç alamama ihtimalini de kattığımda çok fazla geldi:((
umarım herşey dilediğin gibi olur.

kızlar selam nasılsınız ınankı yazmaya halım yok mıde bulantılarım çok fazla o benı yorgun bırakıyor butun gun baygın yatıyorum bugun hafıf kasık agrılarımda var ama mıde bulantsı berbattt

seldacım aynı ben de öyleyim... bugün işe gidemedim. içim dışıma çıkıyor hiçbirşey yiyemiyorum. bebek için endişeleniyorum :(

Arkadaşlar çok net yazışamıyorum zaman zaman sadece gelişmeleri izliyorum çıkıyorum ve geçmişi siliyorum :)
hepinizi çook tebrik ediyorum darısı başımıza :))

ördek arkadaşım söyleme böyle şeyler ama herkeste aynı belirtiler olmaz ki!!!
bak mesela örnek vereyim, 8 ay hamile kaldım, bir kere bile bulantım olmadı ve aşermedim. karnımda ilk kıpırtı da 4. aydan sonra oldu. göbeğim çıkmasa hamile olduğumu anlamadım.
ayrıca şöyle de bir batıl inanç vardır. bulantı kusma çok olursa kız, aksi halde erkek derler:)

sonuç olarak ne güzel değerlerin var, ilk seferinde maşallah sana. daha ne istiyooooonnnnn:27:

Ah canım benım ya,ne güzel moral olmussun bana,insallah öledir insallah.....yarın dr.günüm...umarım kese görünür ve allahtan dilegim insallah boş gebelik deıldır..

sevgiler

bugün dr günündü umarım kese görünür sende rahat bir nefes alırsın bu yolda emek veren arkadaşlar allah kolaylık versin tez vakitte hedefe ulaşmanız dileğiyle hepimizin yolu açık bahtı şansı yolunda gitsin....

bugün dr günündü umarım kese görünür sende rahat bir nefes alırsın bu yolda emek veren arkadaşlar allah kolaylık versin tez vakitte hedefe ulaşmanız dileğiyle hepimizin yolu açık bahtı şansı yolunda gitsin....

Ördek ne yaptın cnm merakla seni bekliyoruzz...

Selam
Aramıza hoş geldin, hastalığını yenmiş olman mükemmel çok sevindim, hayatinda yeni bir sayfaya yonelmissin, doğru yerdesin.

Embryo rahime bırakıldıktan sonra 5 gün dolanıyor icinde. Duvara tutunmak için çıkıntıları var ve rahim de 100 tane ye yakin tutunması için salgı salgiliyormus bunlarla ilgili tip daha ilerlemedi. Yani tip daha bu konuda yetersiz. Neden tutmadığını tam acikliyamiyorlar, hersey tam yapılmış olsada..
Kıbrıs %70 ama Belçika %50 diyor bu arada..
Yolun açık bahtın bol olsun, tedavinde hayırlı olsun:)))))

efsune çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve açıklamaların için...Mayıs 14 de Kıbrıs yolcusuyum...dilerim Allahtan hakmızda hayırlısı olsun....kucağımız bebişlerle dolsun

hoşgeldin bende aynen 30 yaşında 8 senelik evliyim geçmiş olsun diyorum ve tedavin hayırlı olsun canım başarılı olacağına inanırsın ama sonuç negatifi getirir başarısız dersin bi mucize olur kalırsın yani aslında doktorlar ve sen elinden geleni yapıyorsun gerisi yaradana kalıyor bende yumurta dnsyonu yaptım işim allaha kaldı test günümü bekliyorum dr kim hangi merkez? daha ilk denemem canım...

rowina canım..bende önce sana geçmiş olsun dilerlerimi sunayım..Allah yardımcımız olsun..İnşallah herşey dilediğin gibi olur.Ben şimdiden çok heycanlıyım test gününü beklemek daha zor olsa gerek...Allah çifter verir inşallah...Ben kıbrıs doğuş tüp bebek merkezine gidiyorum..Doktorum Şevket bey..Ayın 14 de kıbrıstayım.Oraya yakın bir akapuntur merkezi buldum transferden önce ve sonra akapuntur yaptırıcam..emriyonun tutmasına yardımcı oluyormuş seansı 90 TL..bakalım hayırlısı

hiçbirşey kalmamış 12 güne yolcusun..
deneyimlerini ve görüşlerini bekliyoruz..
akupunturu iyi düşünmüşsün. çok iyi etkisi oluyormuş...
ama şimdiden burada da başlayabilrisin.
akupuntur yapan bir doktor bana tüp bebek için ene az 2 ay önceden akupuntıura başlamak gerekli demişti..

rowinacım canım yarın inşallah pozitif git pozitif gel dualarım seninle pozitif çıkarsa en az senin kadar sevinicem çıkıcak inşallah öyle ümüt ediyorum yarın büyük gün kız sen kadar heyecanlıyım sevinçle gel inşallahh ..

rowina canım..bende önce sana geçmiş olsun dilerlerimi sunayım..Allah yardımcımız olsun..İnşallah herşey dilediğin gibi olur.Ben şimdiden çok heycanlıyım test gününü beklemek daha zor olsa gerek...Allah çifter verir inşallah...Ben kıbrıs doğuş tüp bebek merkezine gidiyorum..Doktorum Şevket bey..Ayın 14 de kıbrıstayım.Oraya yakın bir akapuntur merkezi buldum transferden önce ve sonra akapuntur yaptırıcam..emriyonun tutmasına yardımcı oluyormuş seansı 90 TL..bakalım hayırlısı

canım güle güle git gel benimde mayıs içi doguşta benim doktor firdevs hanım ya böyle akapuntur yaptıracaktın keşke daha önce yaptırsaydın şimdiden sonra faydası olurmu genede sen bilirsin hani ne bileyim paranı boşa kaptırma ..

Yarin test gunun !!!!!!!
heyecanla seninleyiz.... sonucunu bekliyor olacagiz,,,,,

ben ne kadar heyecanlı değilim dersem yalan söylemiş olurum bilmiyorum ama içimi belirsiz hüzün kaplamış hakkımızda hayırlısı...biliyorum benimlesiniz herzaman için iyisindede kötüsündede sabah gidecem 1.5 saat içerisinde sonuç çıkıyormuş aradım özeli devlete gitsem baya bekleyeceğim

bizde öyle umut ediyoruz ama bakalım canım....

bu sabah uyandım bugün günlerden ne dedim baktım ayın 3 ü..... aaa dedim rowinanın test günü
Çok tuhaf bir duygu.. bunu yaşadığım için biliyorum. Allah benim döktüğüm mutluluk gözyaşlarını sana da nasip etsin.
ama olumsuz olursa da bil ki kıymetli olan sensin.. allah sağlık sıhhat versin tekrar bir deneme yaparsın. dünyanın sonu değil
ama hep diyorum ya ben olumlu hissediyorum...
sabırsızlıkla bekliyoruz

Back