Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazla merakta bırakmadan değerim şuan bhcg:339.48 bilmiyorum yani şuan dizlerim tir tir bi taraftan ağlıyor bi taraftan gülüyorum karmaşık duygular içindeyim kızlar hepinizin toplu duaları için teşekkürler hepinize
fazla merakta bırakmadan değerim şuan bhcg:339.48 bilmiyorum yani şuan dizlerim tir tir bi taraftan ağlıyor bi taraftan gülüyorum karmaşık duygular içindeyim kızlar hepinizin toplu duaları için teşekkürler hepinize
hiçbirşey kalmamış 12 güne yolcusun..
deneyimlerini ve görüşlerini bekliyoruz..
akupunturu iyi düşünmüşsün. çok iyi etkisi oluyormuş...
ama şimdiden burada da başlayabilrisin.
akupuntur yapan bir doktor bana tüp bebek için ene az 2 ay önceden akupuntıura başlamak gerekli demişti..
canım güle güle git gel benimde mayıs içi doguşta benim doktor firdevs hanım ya böyle akapuntur yaptıracaktın keşke daha önce yaptırsaydın şimdiden sonra faydası olurmu genede sen bilirsin hani ne bileyim paranı boşa kaptırma ..
fazla merakta bırakmadan değerim şuan bhcg:339.48 bilmiyorum yani şuan dizlerim tir tir bi taraftan ağlıyor bi taraftan gülüyorum karmaşık duygular içindeyim kızlar hepinizin toplu duaları için teşekkürler hepinize[/QUOTE
yeeehhuuuuu
canım çok sevindim inşallah 2 gün sonraki değerin de güzel çıkar.
ee ne diyelim savaş beyin ellerine sağlık... ikimizi de bebek sahibi yapacak inşallah... allah razı olsun..
birer ay arayla peşpeşe sağlıkla doğurmak nasip etsin....
hamişler çoğalınca diğer arkadaşlara da umut oluyor :) çok pozitif bir grubuz. allah daim etsin inşallah :)
seviyorum sizi :)
rovınacım rabbım tamamına erdırsın inş bak ne guzel bır haber
bu arada pazartesı aksam kanamam oldu acıl dr gıttım baktı ıcerde bısey yok dedı endol dıye hap verdı zaten ıgnede yaptırıyorum bırde rahım kasılmıs olabılır dedı ama cok korktum nerdeyse bır pedlık kanama oldu anıden bu arada gece gunduz kusuyorum su ıcsem cıkıyor evde yatıyorum 2 gundur gunduzlerı kusma azaldı ama geclerı devam kızlar dualarınızı eksık etmeyın lutfen moralım cok bozuk ((( yarın kontrolum var rabbım yardımcımız olsun
kızlar
özgür özer ,bebeklerim gelin , mucize istiyorum ,aysevi , papatya40 , selam8 , selda , moonrose , nrm34 , melodi2 , kızlar hepinize cok teşekkür ediyorum.. aynı dualar sizin içinde gelsin.. bu yola emek harcayan herkesin emeklerinin karşılıgını almasını temenni ediyorum.. tetek yazmak istemedim hepinize toptan çıkartmayı düşündüm:)) ikinci degeri ise cmrtesi öğrenecegimm inşallah artar...
Merhaba Rowina ;fazla merakta bırakmadan değerim şuan bhcg:339.48 bilmiyorum yani şuan dizlerim tir tir bi taraftan ağlıyor bi taraftan gülüyorum karmaşık duygular içindeyim kızlar hepinizin toplu duaları için teşekkürler hepinize