Selammerhaba arkadaşlar,
Bende aranızdayım artık..Ben 30 yaşında 8 senelik evliyim.2001 yılında yumurtalık kanserine yakalandım, ameliyat oldum bir yumurtamı ve bir tüpümü aldılar.Diğer yumurtadada bir parça aldılar. Ama gördüğüm kemoterapi onuda mahvetti..artık işe yaramıyor. 5 senedir menepozdayım. FSH, E2 hormon testlerim normal değerlerde değiller.Ama umudumu hiç kaybetmemiştim.Belki bir mucize olur diyordum.Civan pençemi ve Aslan pencesi,polen bunları karıştırıp her gün bir bardak içtim. En son yaptığım fsh ve e2 testim beni çok şaşırttı.normal değerlerdeydi. hemen doktora koştum bu değerler değişebilir düştüğü iyi olmuş ama AMH diye bir test var onu yapalım dediler AMH hormon test sonucum 0,5 çıktı..MALESEF...yani umut yok dediler..bende bugune kadar sıcak bakmadığım donosyon olayına başladım..cyclo progynova başladım ilaç bitti adet olamyı bekliyorum tahminen mayıs 20 sinde kıbrısa gideceğim.Donör bulundu oda tedaviye başladı...sadece çok merak ettiğim birşeyler var....yüzde 70 şans vermelerine rağmen deneyipde başarısız olanlar varmış bu formda okudum başarısızlıkların sebebleri nelerdir..doktorlar izah ettilermi...
Tabi bide başarılı olanlar var Allah bebeklerinize bol bol sağlık sihat versin Sizleri onlarsız bırakmasın..amin...Peki silerin başarı sırları ne lütfen paylaşın...
Aramıza hoş geldin, hastalığını yenmiş olman mükemmel çok sevindim, hayatinda yeni bir sayfaya yonelmissin, doğru yerdesin.
Embryo rahime bırakıldıktan sonra 5 gün dolanıyor icinde. Duvara tutunmak için çıkıntıları var ve rahim de 100 tane ye yakin tutunması için salgı salgiliyormus bunlarla ilgili tip daha ilerlemedi. Yani tip daha bu konuda yetersiz. Neden tutmadığını tam acikliyamiyorlar, hersey tam yapılmış olsada..
Kıbrıs %70 ama Belçika %50 diyor bu arada..
Yolun açık bahtın bol olsun, tedavinde hayırlı olsun:)))))