Allah taşıyabileceğin kadar bebek nasip etsin inşallah.cunku reduksiyon işlemi yani embriyoları azaltma işlemi psikolojik olarak zor birsey ama bakarsın bir tanesi kendiliğinden gelişmez...Allah hayırlısını kısmet etsin ...
AYSEVİ'CİM
Canım süpersin valla içime su serptın..ancak 3.üz deme ay ne olur..allahımın gücüne gıtmesin amma ben buna musaıt deılım...allah olmayana nasip etsin derim...
kısmet artık bakalım
sevgiler sevgileeeerrr
selam hayatım evet yaptırdım..23 nisan onların verdıgı tarıhtı zaten:
beta hchg sonuc: 553.6 (21.04.2012) 10.cu gün.
beta hcg sonuc:1394.8 (23.04.2012) 12.gün
muayenede oldum ama daha rahimde inmemiş küçük cuma günü belli olur hersey dedi..gebelik var muhtemelende iç gebelik ve cogul gebelik dedı dr.kısmet artık..
Cuma gunu kendı kliniğime gıdecegım bugun kapalıydı gıdemedım 23 nısan oldugu için.
Ördek arkadaşım,
en pirpirikli en huzursuz ve hep gergindin.
Ama sonuç muhteşem..
bilmeceye uygun bir durum.
çarşıdan aldım bir tane eve geldim bir çok tane..
değerlerinden ikiz kesinde üçüz olasılığıda yüksek..
hadi hayırlısı ve sağlıklısı..
senin adına çok sevindim.
bu iş olacaksa gerginde de huzursuzda da oluyor onu kanıtladın..
forum için iyi oldu bu:))
muayenede oldum ama daha rahimde inmemiş küçük cuma günü belli olur hersey dedi..gebelik var muhtemelende iç gebelik ve cogul gebelik dedı dr.kısmet artık..
Cuma gunu kendı kliniğime gıdecegım bugun kapalıydı gıdemedım 23 nısan oldugu için.
Ördek34 bence süper sonuç...Kesin ikizde diğerini bilemem.Çok sevindim senin adına...
Dış gebelik ::)) falan değildir sen merak etme rahat ol...Eşine haber ver...
Allah tamamına erdirsin ...Çok sevindim bütün pozitif sonuçlara...
canım ya o kadar sevindimki anlatamam sanki benim pozitif sonucum gibi demek 10.günde yapabiliyorsun ayyy çok sevindim arkadaşım adına allah sonunu getirsin kucağın bebişlerle dolsun vallahi duygulandım kendine iyi bak canım....yakında geliyor
----Rowina inşallah seninde sonucun pozitif olacak...
Ya ben anlamadım ne çabuk geçti günler şok içerisindeyim...
İnşallah ROWİNA sende pozitiflen,, Ördek34 gibi ikiz bebeklerini getirmişsindir..::))
Ördek arkadaşım,
en pirpirikli en huzursuz ve hep gergindin.
Ama sonuç muhteşem..
bilmeceye uygun bir durum.
çarşıdan aldım bir tane eve geldim bir çok tane..
değerlerinden ikiz kesinde üçüz olasılığıda yüksek..
hadi hayırlısı ve sağlıklısı..
senin adına çok sevindim.
bu iş olacaksa gerginde de huzursuzda da oluyor onu kanıtladın..
forum için iyi oldu bu:))
nrm34
merhaba canım...41 kere maşallah olsun insallah...hepimize canım,hepiiimize...sonuc evet yazdıgım gibi...ama bakalım daha cuma belli olacak bir sey göremedi dr.henuz kımyasal gebelik haftaları oluyormus bu gunlerde cumaya anlasılır artık dedi.
Bana 3 embryo konmustu bılmem artık hangısı tuttu?hangısı tutacak?hangısı ile yola devam olacak?hayırlısını versin rabbim ınsallah..
sevgiler....
umarım canım sıra sanada geldi bekliyoruz seni....öpüyorum...
Rowina sen nasılsın cnm, senin transferinde hayırlı olsun inşallah sendende pozitif haberi bekliyoruz bu ara kıbrısa giden boş dönmüyor bahar bereketi sardı herkezi...
Efsune ben de aynı şeyi düşündüm :) ve çok da rahatladım.
Ördek tabii ki seninle dalga geçmiyoruz. yapı itibariyle daha panik, kaygılı gibisin. mesela ben hep sakin olmam, huzurlu olmam gerektiğini, aklımda herşeyin net olması gerektiğini düşünüyordum. en ufak bir problemin,tedirginliğin ya da umutsuzluğun sonucu etkileyeceğini düşünürdüm.gerçi çok umutlanmanın da iyi bir şey olmadığını kendi denememle gördüm
yani sen güzel bir örneksin bizim için :)
transferin gerçekleşmiş.. çok mutlu oldum duyunca..
umarım herşey gönlünce güzel ve iyiliğine hizmet edecek şekilde gelişir..
eskiye dönük yazılarımda transferden sonra yapılırsa iyi olacakları bir kaç kere yazmıştık. oku derim..
sevgiyle kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?