canım ben nedesem bilemedim aslında kendi yumurtanla deneseydi bir hayır kocana haksızlık neden olsun senin gibi azospermmi eşi olarak tan ben hiç öyle düşünmedim sorun sende olsaydı o senin hakkında öyle düşünmezdi yumurta alırdınız sadece kendisi spermmini verirdi hep aynı istermiyiz başkasının spermmi olsun eşimden olsun diye yıllardır gitmedigimiz doktor yapmadıgımız tedavi kalmadı faydasız sıfır elde var sıfır bizimde anne olmak hakkımız onlar bizde yumurta olmasa baba olucaklardı ben hep evlendigim günden beri karnımda bebegin kıpırdamasını dogurmayı kucagıma alıp sarmayı ve koklamayı hayal ettim içimdeki özlemi dindiremiyorum ama başkasının yumurtasını eger yumurtam olmasa yumurtada alman gerekir deseler alırım neden olmasın ama yumurtam varken düşünmem hiç bari birimizin kan bagı olur neyse genede herkezin düşüncesine saygı duyarım öyle içine siniyorsa öyle yap ..karnındaki kramplar adetin gelip söküldüğünde geçer çekersin adet olasıya çünkü birden fazla yumurtan gelişti hormon yükledi vucut olur yani normal ..
canım benim bunları çok düşündüm çokk haklısın ama işte içime sindiremedim ben nedense. sanki ikiside donör olursa daha iyi olacak benim için, sorun azosperm olmasaydı eşim benim yaptığımı yapmazdı belki ama benimde yapım bu. eşim başta tepkiliydi senin yumurtan olsun diye illa, ama baktı ben iyi hissetmiyorum oda kabul etti. yani bunu öylesine yazdım kimse benim gibi saçma düşünecek diye birşey yok bence sizin yaptığınız normal. ama her halukarda o bebekler bizim biz büyüteceğiz önemli olan bu dimi boşverelimm:))))