evet seldacım rose arkadaşım doğru söylüyor ikiside aynı ilaç ben yanı sıra akşam da folbiol kullanıyorum ilaçlar aynı estrofem elevit bebek aspirin folbiol crinone jel progesteron sağlıyor sen iğne kullanıyorsun biz jel canım....hatta ben transferden birkaç gün önce başladım bu jele burdan götürdüm oraya dr kullan dedi hemen( savaş bey)

canım ya ne güzel kalp atışını görmüşsün hadi devamı gelsinde kucagınada al ahh onlar tatlı telaşlar olsun yeterkide sorun degil gerisi ...

günaydın arkadaşlar..

moonrose Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah.. gözlerim doldu okurken sonrada koyverdim gitti.. bu günlerde yine çalkantılı bir dönemdeyim belki.. herşeye zırlamaya başladım yine.. İnşallah hepimiz bu duyguları tadarız.. inanın buradaki her pozitif haber biz geride kalanları sanki kendi güzel haberimizmiş gibi sevindiriyor.. çok önceden de demiştim ben bebek için uğraşanları onlar ve bizler olarak ayırıyorum.. onlar bizleri hiç anlayamazlar.. hatta empati yapmak gibi bir lüksleri bile yok galiba.. yada bunun için uğraşmıyorlar bile.. dün bir arkadaşımın doğum günüydü.. aynı yaştayız.. benim bu olaylarla uğraştığımı ama bir sonuca varamadığımı biliyor.. hatta git bir kontrole gir problem yoksa bekle ama varsa hemen bebek için uğraşmaya başla telkinlerimle onuda bu yola sokan bir anlamda benim.. dün doğum gününü kutlayan br mesaj attım.. cevap olarak.. teşekkür etmiş ve tek bir kelime eklemiş sonuna.. "hamileyim" diye.. ben olsam daha hassas davranırdım sanırım.. sevindim onun adına ama bizlerdeki pozitif haberlerine sevindiğim kadarmı bilemedim...

ördek... sakın benim dansözüm nerede diye düşünme.. sanırım göremedin heyecandan :))

rowinacım benmi kaçırdım acaba.. rahim kalınlığı kaçtı transferden önce senin?

ben ilk ölçütüğümde 8mm oraya gittiğimde 9 olmuştu savaş bey iyi dedi tabi cumartesiye kadar biraz daha olacak dedi sonrasınıda bilmiyorum canım sadece problem yok demişti....

ne yaptın dr gidecektin bugün gittinmi....?

kızlar şimdi doktordan geldım vajınadan baktı ıkı tane kese var bırı bayagı ıyı hatta kalp atıslarını bıle duyabılırmışız ama bıze dınletmedı dıgerı bayagı kucuk 2 hafta sonraya randevum var belkı gelısebılır belkı gelısmeyebılırmıs kucuk olan bakalım gorcez kısmet artık onun dısında ıyı sıkıntı yok çok şükür bu arada 5 + 5 mısınz dualırınız eksık etmeyın lutfen

Aynen öle canım..tesekkür ederim yorumların için..allah hayırlı olacak ise versin hayatta herseyi bizlere..saglık ve mutluluk versın ılk once..
sevgiler

selda selda canım tebrik ederim insallah bende keseleri görebilirim nasip olurda....buarada sana kac embryo konmustu?? 3 tanemi? 2 tanemi?

sevgiler

selda selda canım tebrik ederim insallah bende keseleri görebilirim nasip olurda....buarada sana kac embryo konmustu?? 3 tanemi? 2 tanemi?

sevgiler

ordekcım 3 tane konmusdu bakalım ıkı kese gorebıldı dr bırının kalp atıslarını bıle duydu dıgerı kucuk daha bakalım 15 gun sonra tam bellı olur dedı suanda 6 haftalık sayılır

ayyyy ne güzel :)) inşallah ikisi de çok sağlıklı olur..

ya kızlar yapmayın allahaşkına ...ben espri olsun diye böyle bir mesaj attım ama anladığım kadarıyla birçok kişinin gözyaşlarına maloldu
çok hassas konular çok iyi bilirim. hepimiz, burda üye olan, olmayan ama bu konuya eğilimli ve bu satırları okuyan herkes, birbirini çok iyi anlıyor. Çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.
arkadaşının hamileliği de hayırlı olsun. inşallah en kısa sürede senin de karnın ve sonrasında kucağın dolar :) minik yosuncuklar :)

ordekcım 3 tane konmusdu bakalım ıkı kese gorebıldı dr bırının kalp atıslarını bıle duydu dıgerı kucuk daha bakalım 15 gun sonra tam bellı olur dedı suanda 6 haftalık sayılır

seldaseldacım

allah gonlune göre versın..kactane ıstıyorsan okadarını versin ınsallah...en azından üçüz deil senınkı....
bakalım ben ne alemdeyım bana daha var.dr.günüme :)

kızlarrr ne kadar müjdeli haberler veriyorsunuz emin olunki siz ne kadar mutlu oluyorsanız bizde o kadar mutlu oluyoruz hadi iyisin canım allah neyi verdiyse ona razı olucaz öpüyorum biri veren inşallah sonrasında normal olarak ikinciyi verir yeter ki için ferah olsun...

canım arkadaslarım butum ıyı dıleklerınız için çok saolun benım butun dualarım sızınle rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın bılıyorumkı sızınde dualarınız benımle o yuzden rabbım kucaklarımızı doldursun

canım arkadaslarım butun ıyı dıleklerınız için çok saolun bılıyorumkı dualarınız benımle benımde dualarım sızınle rabbım kucaklarımızı doldursun inşallah

ya selda sana sormam gereken bişey var sonucu öğrendikten sonra kaç gün koyuyorsun araya keseyi görmek için yada kaç hafta olması gerekiyor tam transfer gününü mü sayıyorsun yoksa yumurtayla spermin döllenme tarihinden mi başlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…