• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün annemle babam beni görebilmek için doktor amcaya gittiler..
ben de ultrasound da onlara gözüktüm. kalp çarpıntılarımı onlara gösterdiğimde annemin de babamın da gözleri doldu ...
hem de dakikada 125 kere attırdım kalbimi.. uzun uzun bana baktılar. tabi ben de onlara baktım...
beni çok sevdiklerini hissettim. Doktor amca anneme düşük tehdidin yok diyince annem çok sevindi.. inşallah 7,5 ay sonra gelişimimi tamamlayıp onlara sarılabilirim..
ama forum teyzelerim beni arkadaşsız bırakmayın...

canım ya cok sevındım rabbım devamını getırsın inşallah ya bızede dua et bakalım bende ılk carsamba gıdıcem cok heycanlıyım inşallah hayırlı sonuclar alırız

ben de ultrasound da onlara gözüktüm. kalp çarpıntılarımı onlara gösterdiğimde annemin de babamın da gözleri doldu ...
hem de dakikada 125 kere attırdım kalbimi.. uzun uzun bana baktılar. tabi ben de onlara baktım...
beni çok sevdiklerini hissettim. Doktor amca anneme düşük tehdidin yok diyince annem çok sevindi.. inşallah 7,5 ay sonra gelişimimi tamamlayıp onlara sarılabilirim..

Allah saglıkla,tam zamanında,bir avazda doğurmak nasipetsin cnm :49::16:

sevgili junior moonrose kardeş.. hoşgeldin..... hayırlı bir yolculuk dilerim sana..
bak bizde 7 aylık abi olduk çok şükür......2 ay sonra hayata merhaba diyeceğim inşallah..
moonrose cum ben epey eskilerrdenim..hayırlısı olsun hamişliğin....
arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah. daha ne heyecanlar, mutluluklar yaşayacak,
mutluluktan gözlerin dolacak inşallah,,,
hele bir de cinsiyeti belli olsun...
diğer hamiş arkadaşlar, tedavide olan, beklemede olan tüm arkadaşlara rabbim bu duyguyu tattırır inşallah...
tüm arkadaşlara selamlar...........

canım ben iyiyim hakkımızda ne hayırlı ise o olsun evet maşallah hit bereketi bu bakalım savaş bereketi de olacak mı şans bitanem herkesinki aynı olmuyor allah neyi layık gördüyse rüzgarselin arkadaşımın dediği gibi sonuçta hüsranlada karşılaşabiriz onun için kendimi her ne sonuç çıkarsa çıksın onunla imtihan ediyorum bakalım arkadaşlarımn olumlu sonuçları ile şuan mutluyum çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz hedefimiz aynı...

Evet cnm her pozitifte kendi pozitifimiz kadar mutlu ediyor bizi...Her pozitifte aslında bu işin çokta zor olmadıgını bir kere daha görüyoruz kısmetimizde varsa bir gün bizimde olacagının olabileceginin canlı örnekleri arkadaşlarımız...

sevgili junior moonrose kardeş.. hoşgeldin..... hayırlı bir yolculuk dilerim sana..
bak bizde 7 aylık abi olduk çok şükür......2 ay sonra hayata merhaba diyeceğim inşallah..
arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah. daha ne heyecanlar, mutluluklar yaşayacak,
diğer hamiş arkadaşlar, tedavide olan, beklemede olan tüm arkadaşlara rabbim bu duyguyu tattırır inşallah...

A.selam karya66 hoş geldiniz oğluşun da sen de... maşallah yolun çoğu bitmiş azı kalmış.

hoşbuldum 7 aylık abi:) benim daha ne olduğumu annem bilmiyor 3 ay dolunca görebiliyorlarmış:) o zamana kadar gizli kalmalı..kih kih :)

memnun oldum sevgili karya66
güzel dileklerin için teşekkür ederim.... sizin gibi hamişliği devam eden arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim.

canım ya cok sevındım rabbım devamını getırsın inşallah ya bızede dua et bakalım bende ılk carsamba gıdıcem cok heycanlıyım inşallah hayırlı sonuclar alırız

çok güzel heyecanlar....
allah herkese yaşatsın...
bu kadar dua edilen bir site yoktur sanırım :)
allah kabul etsin tüm dualarımızı..

ben çok duygusal biri oldum bu hormonlardan dolayı yazını şimdi okudum ve ağlamaya başladım....ilaçlar insanı çok kötü yapıyor çok sevindim allah başka sorunlar çıkartmasın arkadaşım bende anlamıyorum arada göbek ve çevresinde sanki damarlar atıyor kasıkta bir ağrı oluyor iğne batıyor gibi sonrada kayboluyor bide şu crınone jel beni arada huzursuz yapıyor bişey düşüyor korkuyorum lavaboya gidiyorum jel olduğunu anlıyorum canım çok iyi allah herkese bu sevinci yaşatsın....

Son düzenleme:
ben çok duygusal biri oldum bu hormonlardan dolayı yazını şimdi okudum ve ağlamaya başladım....ilaçlar insanı çok kötü yapıyor çok sevindim allah başka sorunlar çıkartmasın arkadaşım bende anlamıyorum arada göbek ve çevresinde sanki damarlar atıyor kasıkta bir ağrı oluyor iğne batıyor gibi sonrada kayboluyor bide şu crınone jel beni arada huzursuz yapıyor bişey düşüyor korkuyorum lavaboya gidiyorum jel olduğunu anlıyorum canım çok iyi allah herkese bu sevinci yaşatsın....

merhabalar.. tedaviniz hayırlı olsun umarım bebişiniz size sıkı sıkaya tutunmuştur inşallah... jel sonrası bir şeylerin gelmesi normal sakin evham edip kendininizi sıkıntıya sokmayın .. güzel şeyler düşünün ..her şey gönlünüzce olsun ...

nar ile ilgili de bunu buldum.. saraçoğlunun sitesinde..

Hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.
Dikkat!
Kimler nar suyundan uzak durmalıdırlar!
1. Rahim duvarı kalınlaşmış olanlar
2. Aşırı adet kanaması olanlar
3. Düşük tansiyonlular
4. Rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar

ah canım içiyordum ben tedaviye başladığımda bıraktım sonra...

canım bence sağlıklı beslen her şeyden eşit tüket kafi moralinide yüksek tut bomba gibi olacaksın ben eminim bebeklerin sende:)

valla önüme ne gelirse yiyorum eşimde sanki ben aş erişyormuşum gibi erik falan getiriyor ya dedim sen kendini fazla kaptırma diyorum sonuç daha belli değil ama nafile meyve ve sebze çok tüketiyorum kabız olmamaya dikkat ediyorum....elimden geleni yapıyorum bitanem gerisi allaha kalmış

Son düzenleme:

yahu bu hormonlar bizi ağlatıyor. ben normalde hiç ağlayamazdım. kimse benim ağladığımı görmemiştir. ama hamile kaldığımdan beri herşeye ağlıyorum. hem de herkesin yanında gözlerimden yaşlar süzülüyor...
o ağrılar çok normal inşallah plantasyon oluyordur ( bebeğin rahime tutunması)
senin için çok olumlu hissediyorum inşallah ördek34 gibi ikiz olur:)
crinone jel i ben de hiç sevmiyorum parça parça düştüğü de oluyor akıntı şeklinde düştüğü de hatta ara ara kahverengi olarak bile düşebilir korkma sakın...

yahu bu hormonlar bizi ağlatıyor. ben normalde hiç ağlayamazdım. kimse benim ağladığımı görmemiştir. ama hamile kaldığımdan beri herşeye ağlıyorum. hem de herkesin yanında gözlerimden yaşlar süzülüyor...
o ağrılar çok normal inşallah plantasyon oluyordur ( bebeğin rahime tutunması)
senin için çok olumlu hissediyorum inşallah ördek34 gibi ikiz olur:)
crinone jel i ben de hiç sevmiyorum parça parça düştüğü de oluyor akıntı şeklinde düştüğü de hatta ara ara kahverengi olarak bile düşebilir korkma sakın...

8 senedir hasretim şuan hamile olduğumu düşünmek bile güzel bişey yok ama düşünmesi bile heyecan veriyor fazlasında gözüm yok hep sabır işi bu önce test sonra kese en sonunda kalp atışını duyacaksınki rahat bi nefes alacaksın yolu yarıladın canım artık bebeğinle mutlu beraberlik senindir dikkat et ikinizde cevahirsiniz (yani önemli) boş beşik filminde alıntı ne çok ağlardım o filme:)

8 senedir hasretim şuan hamile olduğumu düşünmek bile güzel bişey yok ama düşünmesi bile heyecan veriyor fazlasında gözüm yok hep sabır işi bu önce test sonra kese en sonunda kalp atışını duyacaksınki rahat bi nefes alacaksın yolu yarıladın canım artık bebeğinle mutlu beraberlik senindir dikkat et ikinizde cevahirsiniz (yani önemli) boş beşik filminde alıntı ne çok ağlardım o filme:)

ya arkadaslar herkes jelden bahsedıyor ben jel fılan kullanmadım bana hıc vermedıler ben hala progestoren ıgne sabah aksam elevıt estrofem aspırın kullanıyorum bu jel hakkında bılgı sahıbı olan arkadaslar lutfen bılgılerınızı paylasın

aslında bu yol hiçbir zaman bitmiyor. şimdilik kalp atışlarını duydum çok şükür.
riskli dönem ilk 3 aylık dönem.. şimdi onu atlatma telaşındayım.
sonrasında cinsiyeti geliyor.
sonrasında çeyiz hazırlıkları:)
sonrasında oda hazırlıkları..
doğum hazırlıkları...
doğduktan sonra sarılık olacak mı göbeği düşecek mi dişi ne zaman çıkacak ne zaman anne diyecek ne zaman ayakta duracak ne zaman yürüyecek ne zaman sütten kesmeliyim :)
bu liste uzar da gider...

bulunduğun durumun keyfini çıkar canım

ya arkadaslar herkes jelden bahsedıyor ben jel fılan kullanmadım bana hıc vermedıler ben hala progestoren ıgne sabah aksam elevıt estrofem aspırın kullanıyorum bu jel hakkında bılgı sahıbı olan arkadaslar lutfen bılgılerınızı paylasın

seldacım bizim kullandığımız jel le senin yaptırdığın iğne aynı şey.. her ikisi de progestron ilacı ( düşük önleyici ve bebeğin rahme daha iyi tutunmasını sağlayan hormon)
biz de iğne olmuyoruz onu kullanıyoruz...

Back