Rowina merhaba nasılsın
nerelerdesın?işlerin yolundamı? neler yaptın?son durumlar nedir?
canım benim iyiym işte gece geldim şimdilik bişey yok test zamanını bekliyorum hayırlısı iyi de kötüde bizler için herşeye hazırlıklıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rowina merhaba nasılsın
nerelerdesın?işlerin yolundamı? neler yaptın?son durumlar nedir?
dönor paylaşılıyormu diyenler bende şüphe içerisindeyim benimle bereber bir aile daha vardı aynı anda sperm verildi aynı zaman içerisinde transfer yapıldı operasyan odasında iki adet masa olduğu için bi hastayı alıyor savaş bey onu yapıyor o dinlenirken diğer hastaya başlıyor antalyalı bi aile kadın antalyada bi üniversite de çalışıyormuş....sordum nigar hemşireye dönor aynı mı diye yok falan gibi ne bileyim işte bişeyler söyledi sizin dönorunuz genç güzel fiziksel özellikleri size benziyor kan grubu uyuşuyor dedi güvenmekten başka çaremiz kalmıyor ne yapalım....
Ördek bu söylediklerinin hamilelikle ilgisi yok üşütmus olmalısın.neden esine soylemedinki,hamilesin iste...kliniği arayıp söylemedin mı?? Yarında olctur ve test ikiye katlanmissa 3. Teste gerek bile yok cunku degerin cok yüksek.oldu iste artık düşünme..
Seldacigim sende korkma,lekelenmeler cok normal,kanamaya donmezse sorun yok.ilk 3 ayda hamilelelerin yarısından fazlasında lekeler ve kanama olabilir.bebek yerleşiyor rahime cok fazla kan akısı oluyor butun denge bozuluyor yani cok normal...
bebeklerim gelin arkadaşım sana söyleceğim şu benim kaldığım otel royal city reklam oluyor ama ne yapalım oraya gelen tüm müşteriler tüp bebek tdvs.
için gelmişlerdi bi tane şanlı urfalı bi kadınla tanıştım 15 yıl çocuk olmamış ve ilk tüp denemesini fridevs uğuzda yapmış ve ikiz bebekleri olmuş kız.
şimdi ise şeye gelmiş cinsiyet seçimi için üç embriyo transfer edilmişti yine fridevs hanıma ve memnun olduğunu söyledi biz insanlar hangi dr memnun kalırsak o bizim için iyi oluyor boşver kararını ver ve git olurmu canım benim üçüncü karar değiştirmem olmuştu savaş bey boş ver sen...onlara güvenmekten başka çare yok öpüyorum...
canım benim iyiym işte gece geldim şimdilik bişey yok test zamanını bekliyorum hayırlısı iyi de kötüde bizler için herşeye hazırlıklıyım
ruwina trasverin hayırlı olsun inşallah sendende pozitif sonuç alırız canım allah sevindirsin seninki yumurta donesyonumu spermmi benim karar verdiğim yerdemi yaptırdın firdevsde ah ne güzel urfalı aileye piyango vurmuş ikiz kızı olmuş anam bu millet alem birdaha cinsiyetle ne gerek var gerçi onlarda erkek çocuk çok önemli kızları evlattan bile saymazlar urfalıları iyi bilirim iki kız iki erkek evlatları varsa kaç çocugun var de iki derler kızı saymazlar bile kurban olsunlar kıza kızlar olmasa erkegi kim doguracak acaba ...firdevse gidenlerde royal öteldemi kalıyor ben hiç detaydan habersizim nerde kalırız filan paket olarak anlaştık 5 gün konaklama ama neresi oldundan habersizim hayırlısı artık evet kim nerden pozitif sonuç alsa orası iyi aman kısmet işi varsa görecegim görücem o bebegi napayım allah dilerse olacak sonuçta doktor vesile bende seni öptüm canım kendine iyi bak dinlen bebişlerin sımsıkı tutunsunlar annesine..
canım yumurta donasyonu yaptım ben savaş özyiğit kıbrıs tüp bebek merkezi otel konusuna gelince biz onlara bıraktık dört yıldızlıydı kahvaltı dahildi ulaşımda onlara aitti toplam 4730 euro ödedik tabi bizim yaptığımız harcamalar hariç akşam yemekleri öğlen atıştırmalar falan bide çok pahalı suları iğrenç hazır su içiyoruz herşey ateş pahası yemek kültürü sıfır berbat bi yer ..
rowina hoş geldin, inşallah hayırlı uğur olur bebeklerin sana gelir bebekler dedim allah söyletti inşallah ikiz olurlar sağlı olurlar. kendine dikkat et sevgiler.:)
valla sizi çok özledim çarşamba sperm verildi cumartesi günü transfer yapıldı dört kaliteli embriyo oluşmuş dördüde transfer edildi geldim 3 mayıs ta test günü....
canım ben burdan kayısı incir falan götürdüm çok yatmıyorum işlerimi yapıyorum sadece ani hareketler ve ağır falan iş yapmak yasak hoplama zıplamak yok merdiven çok çıkıp inmek yok benim ev merdivenli ik kat olduğu için az yavaş iniyorum elimden geldiği kadat dikkat ediyorum gerisi allah kalmış varsa kısmetimizde görürüz canım benim teşekkür ederim.....anneler:)anne adayları, gidecekler, gitmiş dönmüşler, sonuç bekleyenler kısaca herkes...iyi haftalar kızlar.. 23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun.. inşallah 4-5 seneye kalmadan okul bahçelerinde kutlama fırsatımız olur bu bayramı:))
ördek tebrik ederim.. değer çok iyi.. ama sen neden emin olamadım bende anlamadım :) içini ferah tut..
[video=dailymotion;x2rwjj]http://www.dailymotion.com/video/x2rwjj_turkish-belly-dance-asena_music#[/video]
rowina hoşgeldin.. kendini yorma.. çokta yatma.. aman dikkat et kabız falan olma ne olur.. kayısı ye öyle bir durum varsa.. yoksada ye bence.. her ihtimale karşı.. çünkü progesteron sanırım bğırsakta öyle bir duruma neden olabiliyormuş.. birde hareketsiz kaldığımız için de olabiliyor.. benim aklım hala orda.. bende başlangıcı olmuştu.. orada kayısıda bulamadık. hazır meyve suyu almıştım.. dikkatte ettim ama belkide ondan negatif oldu bilemiyorum.. neyse sen dikkatli ol...
beni sorarsanızda perşembeden beri bir telefon-internet sorunu yaşıyoruz.. hem ev telefonu, buna bağlı olarakta net gitti.. belki 10 kere telekomla görüştük.. bi küfür etmediğimiz kaldı.. sorun halloldu problem yok diyorlardı sürekli.. en son haftasonu girdi pazartesi kontrol edilir dediler.. dün gece tesadüfen farkettik ki herşey normale dönmüş.. anlamadım ama neyseki şimdilik herşey normal.. bu arada perşembe istanbula gidiyorum.. babamın emar işi var.. birde annemler başka bir eve taşınacaklar onuda aradan çıkarıp dönmeyi düşünüyorum bakalım..
sen yokken çok çınlattık kulaklarını canım :) allah hayırlı uğurlu ve olumlu etsin inşallah..
kıbrısta yaşadıklarını anlatsana bize
ilk baştan söyleyeyim hiç beğenmedim ama umut kapımız orada olduğu için mecburuz gitmeye bizim tc o kadar güzel yerleri varki oraya on çeker çöpler dolmuş taşmış belediye grev yapıyormuş poşetler kağıtlar havada uçuşuyor lağam kokuyu be:) miğdem ağzıma gelip gidiyordu evet kulağım çınladı baya umarım öyle olur havası çok rüzgarlı idi lodos vardı 2 gün sonra biraz açıldı cuma günü iyiydi o günde girneye falan gittik orası fena değil yeşillik var orada çiçek kokuyor biraz limanı falan dolaştık sahilde gezdim detoks aldım ertesi gün için işte tedavide aynı senin gibi gelişti işte sen nasılsın canım...
valla sizi çok özledim çarşamba sperm verildi cumartesi günü transfer yapıldı dört kaliteli embriyo oluşmuş dördüde transfer edildi geldim 3 mayıs ta test günü....
çizmelikedi senin tedavin noldu igneleri yapıyordun galiba iptalmı ettin devammı ediyorsun kararın ney sperm ve yumuş donesyonumu olucaktı canım ..
canım benim iş biraz değişti daha doğrusu gel gitler yaşadım/yaşıyorum. benim eşimde problem, yıllardır bununla uğraştık ben eşimden olsun istiyordum bu konuyu aklıma bile getirmek istemiyordum başlarda ve ben kıbrısa olur dediğimde kendi yumurtalarımla olsun istememiştim zaten bu zamana kadarda beklememin altında yatan neden oydu. hatta kıbrısı aradım konuştuk doktor neden kendi yumurtan olmasın falan dedi biraz aklım karıştı ve ilaçlara başladım ilk başta 6 yumo oldu sonrasında 5 kaldı fakat ben anladımki kendi yumurtamla olsun istemiyorum. bu benim içimde yaşadığım bir durum anlatsam anlayan olurmu bilmem onun için pek anlatmak istemedim zaten sperm donör olacak, benim için yumurtada donör olmuş pek farkı yok. ben hep eşim ve benim olsun istedim ikimizin olsun. içim gönlüm duygularım sanki eşime haksızlık olur gibi geldi içime sinmedi yada kötü bir ego mu diyim bilmiyorum anlatması zor bu duyguyu. embriyo olursa hem eşime hem bana daha adil olur gibi geldi. bu düşüncelerim yanlış olabilir buna karşı çıkan olur bana kızan olabilir saçmalıyor diyende olabilir ama işte böyle.ilaçlarımı kestim böylece. kullandığım ilaçlar bana ağır geldi ben diğer tedavimde iğne olmamıştım hap olarak almıştım bu sefer iğneydi ve beni kötü yaptı psikolojim kötü oldu birde hala bile karnımda kramplar sürüyor. bu konuyu yazıp yardım istedim normalmi kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi diye ama pek iplenmedim:)
neyse burda durumlar böyle işte regl olmayı bekliyorum sonra kısmetse kıPrıs:)