• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moonrose sana sormak ıstedıklerım var dun gece bır damla denemeycek kadar leke oldu cok korktum konuyla ılgılı tecrubelerın paylasırmısın

moonrose sana sormak ıstedıklerım var dun gece bır damla denemeycek kadar leke oldu cok korktum konuyla ılgılı tecrubelerın paylasırmısın

canım merhaba,
benim de o kadar olmuştu daha fazla değil.. sebebini bilmiyoruz. herhangi bişey olabilir dedi doktor. crinone jel in tahrişi bile olabilir dedi doktor. ama her kanama düşük tehdidi olduğu için ekstra progestron iğnesi yaptı. vücutta depoluyormuş bu iğne progestronu ve düşüğü engelliyormuş. ve tabiki 10 günlük rapor verdi 10 gün boyunca yemek ve tuvalet için kalktım onun dışında hep yattım.
inşallah seninki de endişelenecek bir durum değildir ama mutlaka doktoruna danış.

dostlarım cok tesekkür ederim bende daha erken gercek test tarıhım hele bı gelsın dedım kendı kendıme.eşime bile daha sölemedim,ancak dün gece sag ayagıma acayip kramp girdi,bıraz vakıt gecınce bende bır göz kararması baş dönmesi ile kendımı yatağa attım...aman bir terleme ,sonrada üşüme derken uyumusum belkide tutmadı ne olduysa dün gece oldu şimdi bunları size sabahım köründe ağlaya ağlaya yazıyorum..yinede cok kötü oldum ben..herhalde hepsi gitti bebelerin...

ınsallah gıtmemiştir insallah...

Hepınıze yazdıklarınız ve samımı duygularınızı buaraya aktardıgınız için tesekkür ederim..

Kocaman sevgiler...dua edin bana lütfen...:((

:)) canım bunlar hamilelik belirtisi ve aysevinin söylediği gibi
bu dönemde o değer çıktıysa çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek ama yine de tam gününde tekrar ölçtür. şimdiden hayırlı olsun canım ;)

canım merhaba,
benim de o kadar olmuştu daha fazla değil.. sebebini bilmiyoruz. herhangi bişey olabilir dedi doktor. crinone jel in tahrişi bile olabilir dedi doktor. ama her kanama düşük tehdidi olduğu için ekstra progestron iğnesi yaptı. vücutta depoluyormuş bu iğne progestronu ve düşüğü engelliyormuş. ve tabiki 10 günlük rapor verdi 10 gün boyunca yemek ve tuvalet için kalktım onun dışında hep yattım.
inşallah seninki de endişelenecek bir durum değildir ama mutlaka doktoruna danış.

ben jel fılan kullanmıyorum sabah aksam ıgne oluyorum zaten bırde damla gıbı degıl akıntı gıbı senınkı nasıldı bırde zaten sarımsı akıntı oluyor bende

Arkadaslar bir sey soracagım bu gebelik için kan testını kac kere yaptıracagız?1 kere yapılacak bir test deilmi? yoksa bırkac defamı yaptırılıyor bu test?

Sağlıklı bir hamilelik için beta hcg değerinin 2 günde 1 kat artması lazım.
Onun için 12. gün değerini ölçtürdükten 3 gün sonra tekrar ölçtürmen gerekiyor.
Yani toplam 2 kez ölçtürmen yeterli :)
Heyecanla 12. gün değerini bekliyoruz canım

ben jel fılan kullanmıyorum sabah aksam ıgne oluyorum zaten bırde damla gıbı degıl akıntı gıbı senınkı nasıldı bırde zaten sarımsı akıntı oluyor bende

kasık ağrıları azaldı ama yine kasılmalar olabiliyor ara ara
vaginal salgının artması doğal
ama akıntı kanlı geldiyse mutlaka doktora görün seldacım.
bende nokta nokta bir kan oldu. hani düşersin dizin sıyrılır peçeteyi üstüne koyarsın da nokta nokta kan olur ya öyle olmuştu..

kasık ağrıları azaldı ama yine kasılmalar olabiliyor ara ara
vaginal salgının artması doğal
ama akıntı kanlı geldiyse mutlaka doktora görün seldacım.
bende nokta nokta bir kan oldu. hani düşersin dizin sıyrılır peçeteyi üstüne koyarsın da nokta nokta kan olur ya öyle olmuştu..

canım işde carsamaba kontrolum var vajınal akıntım var sankı akıntım ıcerısınde nokta gıbı koyu renkte kan gıbı geldı bakalım ondan sonra bısey yok ama endıse ettım bılmıyorum ya gercı sabah aksam progestoron ıgne yaptırıyorum

canım işde carsamaba kontrolum var vajınal akıntım var sankı akıntım ıcerısınde nokta gıbı koyu renkte kan gıbı geldı bakalım ondan sonra bısey yok ama endıse ettım bılmıyorum ya gercı sabah aksam progestoron ıgne yaptırıyorum

tekrar olursa çarşambayı beklemeden hemen git doktora...
ama strese girme.. strese girersen kaybedersin
sen içini ferah tut. inşallah arka arkaya doğuracağız bebişlerimizi :)

tekrar olursa çarşambayı beklemeden hemen git doktora...
ama strese girme.. strese girersen kaybedersin
sen içini ferah tut. inşallah arka arkaya doğuracağız bebişlerimizi :)

Sevgili arakadsalarim Allahim tamamina erdirsin cnaim.darisi bizim basimiza insallah.Tebrik ediyorum sizleri.Bize umut oluyorsunz.sevgiler.

Ördek bu söylediklerinin hamilelikle ilgisi yok üşütmus olmalısın.neden esine soylemedinki,hamilesin iste...kliniği arayıp söylemedin mı?? Yarında olctur ve test ikiye katlanmissa 3. Teste gerek bile yok cunku degerin cok yüksek.oldu iste artık düşünme..

Seldacigim sende korkma,lekelenmeler cok normal,kanamaya donmezse sorun yok.ilk 3 ayda hamilelelerin yarısından fazlasında lekeler ve kanama olabilir.bebek yerleşiyor rahime cok fazla kan akısı oluyor butun denge bozuluyor yani cok normal...

Ördek bu söylediklerinin hamilelikle ilgisi yok üşütmus olmalısın.neden esine soylemedinki,hamilesin iste...kliniği arayıp söylemedin mı?? Yarında olctur ve test ikiye katlanmissa 3. Teste gerek bile yok cunku degerin cok yüksek.oldu iste artık düşünme..

Seldacigim sende korkma,lekelenmeler cok normal,kanamaya donmezse sorun yok.ilk 3 ayda hamilelelerin yarısından fazlasında lekeler ve kanama olabilir.bebek yerleşiyor rahime cok fazla kan akısı oluyor butun denge bozuluyor yani cok normal...

ben gebeymişim gibi rahatladım şu sözlerinle valla sağolasın aysevi.

valla sizi çok özledim çarşamba sperm verildi cumartesi günü transfer yapıldı dört kaliteli embriyo oluşmuş dördüde transfer edildi geldim 3 mayıs ta test günü....

dönor paylaşılıyormu diyenler bende şüphe içerisindeyim benimle bereber bir aile daha vardı aynı anda sperm verildi aynı zaman içerisinde transfer yapıldı operasyan odasında iki adet masa olduğu için bi hastayı alıyor savaş bey onu yapıyor o dinlenirken diğer hastaya başlıyor antalyalı bi aile kadın antalyada bi üniversite de çalışıyormuş....sordum nigar hemşireye dönor aynı mı diye yok falan gibi ne bileyim işte bişeyler söyledi sizin dönorunuz genç güzel fiziksel özellikleri size benziyor kan grubu uyuşuyor dedi güvenmekten başka çaremiz kalmıyor ne yapalım....

Canım eşim sehir dısında oldugu için o bir sey yapamazmı.istanbulda henuz hastane dr ayarlamadım.test sonucunu hele bır alayımda dedim ama işte ogun öele bı fenalık geldiydi bana..umarım kımyasal gebelik olmaz.tüp bebekte cok sık oluyormus...kısmet artık,ınsallah bugun testlerim iyi cıkar

Canım eşim sehir dısında oldugu için o bir sey yapamazmı.istanbulda henuz hastane dr ayarlamadım.test sonucunu hele bır alayımda dedim ama işte ogun öele bı fenalık geldiydi bana..umarım kımyasal gebelik olmaz.tüp bebekte cok sık oluyormus...kısmet artık,ınsallah bugun testlerim iyi cıkar

Rowina merhaba nasılsın

nerelerdesın?işlerin yolundamı? neler yaptın?son durumlar nedir?

Back