• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah taşıyabileceğin kadar bebek nasip etsin inşallah.cunku reduksiyon işlemi yani embriyoları azaltma işlemi psikolojik olarak zor birsey ama bakarsın bir tanesi kendiliğinden gelişmez...Allah hayırlısını kısmet etsin ...

Aynen öle aysevicim...allah razı olsun iyi dıleklerın için...sağolasın

AYSEVİ'CİM

Canım süpersin valla içime su serptın..ancak 3.üz deme ay ne olur..allahımın gücüne gıtmesin amma ben buna musaıt deılım...allah olmayana nasip etsin derim...

kısmet artık bakalım

sevgiler sevgileeeerrr

Haklisin o yüzden diyorum ya allah taşıyabileceğin kadarını nasip etsin...ama zaten her çoğul başlayan gebelik çoğul devam etmez cogu zaman kendiliğinden sayısı azalır.hayirlisi neyse oyle olsun inşallah...

selam hayatım evet yaptırdım..23 nisan onların verdıgı tarıhtı zaten:

beta hchg sonuc: 553.6 (21.04.2012) 10.cu gün.

beta hcg sonuc:1394.8 (23.04.2012) 12.gün

muayenede oldum ama daha rahimde inmemiş küçük cuma günü belli olur hersey dedi..gebelik var muhtemelende iç gebelik ve cogul gebelik dedı dr.kısmet artık..

Cuma gunu kendı kliniğime gıdecegım bugun kapalıydı gıdemedım 23 nısan oldugu için.

Ördek arkadaşım,
en pirpirikli en huzursuz ve hep gergindin.
Ama sonuç muhteşem..

bilmeceye uygun bir durum.
çarşıdan aldım bir tane eve geldim bir çok tane..

değerlerinden ikiz kesinde üçüz olasılığıda yüksek..

hadi hayırlısı ve sağlıklısı..
senin adına çok sevindim.
bu iş olacaksa gerginde de huzursuzda da oluyor onu kanıtladın..

forum için iyi oldu bu:))

Son düzenleme:
----Moonrose78 ve Seldaselda hayırlı olsun pozitif sonuçlarınız..
Allah tamamına erdirsin ....Keselerinide görürsünüz inşallah...

canım ya o kadar sevindimki anlatamam sanki benim pozitif sonucum gibi demek 10.günde yapabiliyorsun ayyy çok sevindim arkadaşım adına allah sonunu getirsin kucağın bebişlerle dolsun vallahi duygulandım kendine iyi bak canım....yakında geliyor:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ördek arkadaşım,
Ama sonuç muhteşem..

Dalgamı gecıyorsun benımle bilemedim ama ben yınede valla şöle bi gittim o ilk gunlere haklısın valla..ama ne yapalım cokda vurdum duymazlıkta iyi deıl sonradan dizimizi dövecegımıze biz işi başta sıkı tutalımda,allah korusun bişey olursa bundan ötesi kadermiş deriz en azından benim endişelerim bu yuzdendi..sankı bıttımı endişeler sorular?hayr tabiki bitmedi...ama en azından bundan sonrası ile daha bi başa cıkabılırım dıyor ınsan....
sevgiler

muayenede oldum ama daha rahimde inmemiş küçük cuma günü belli olur hersey dedi..gebelik var muhtemelende iç gebelik ve cogul gebelik dedı dr.kısmet artık..

Cuma gunu kendı kliniğime gıdecegım bugun kapalıydı gıdemedım 23 nısan oldugu için.

Ördek34 bence süper sonuç...Kesin ikizde diğerini bilemem.Çok sevindim senin adına...
Dış gebelik ::)) falan değildir sen merak etme rahat ol...Eşine haber ver...
Allah tamamına erdirsin ...Çok sevindim bütün pozitif sonuçlara...

Ördek34 bence süper sonuç...Kesin ikizde diğerini bilemem.Çok sevindim senin adına...
Dış gebelik ::)) falan değildir sen merak etme rahat ol...Eşine haber ver...
Allah tamamına erdirsin ...Çok sevindim bütün pozitif sonuçlara...

ERFAT'CIM
Haber verdim elbette oda mutlu cok ama baba adayları bizler gibi olamıyor,onlar kucaklarına alınca babalık başlıyor genelde :) dr.um bile öle sölemişti zamanında :)) ama elbette sevınclı cok mutlu..malesef yanımda degıl..ama ınsallah ultrasona yetişir....

sevgiler kocaman

----Rowina inşallah seninde sonucun pozitif olacak...
Ya ben anlamadım ne çabuk geçti günler şok içerisindeyim...
İnşallah ROWİNA sende pozitiflen,, Ördek34 gibi ikiz bebeklerini getirmişsindir..::))

canım ya o kadar sevindimki anlatamam sanki benim pozitif sonucum gibi demek 10.günde yapabiliyorsun ayyy çok sevindim arkadaşım adına allah sonunu getirsin kucağın bebişlerle dolsun vallahi duygulandım kendine iyi bak canım....yakında geliyor:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Senın bu şirinmi şirin sevimlimi sevimli mesajın beni gülümsetti..insallah darısı senin basına ..hayırlısı ıle olsun ,sağlıklısı ise olsun..mutluluklar getırsın sanada hayat daima..
Daha cook yolun basındayız hersey için cok erken hemde çokk..o yuzden ben normal hayata devam:))

sevgilerrr..kocaman öpüyorum seni:71:

----Rowina inşallah seninde sonucun pozitif olacak...
Ya ben anlamadım ne çabuk geçti günler şok içerisindeyim...
İnşallah ROWİNA sende pozitiflen,, Ördek34 gibi ikiz bebeklerini getirmişsindir..::))

umarım canım sıra sanada geldi bekliyoruz seni....öpüyorum...

Ördek arkadaşım,
Ama sonuç muhteşem..

Efsune ben de aynı şeyi düşündüm :) ve çok da rahatladım.
Ördek tabii ki seninle dalga geçmiyoruz. yapı itibariyle daha panik, kaygılı gibisin. mesela ben hep sakin olmam, huzurlu olmam gerektiğini, aklımda herşeyin net olması gerektiğini düşünüyordum. en ufak bir problemin,tedirginliğin ya da umutsuzluğun sonucu etkileyeceğini düşünürdüm.gerçi çok umutlanmanın da iyi bir şey olmadığını kendi denememle gördüm :(
yani sen güzel bir örneksin bizim için :)

nrm34

merhaba canım...41 kere maşallah olsun insallah...hepimize canım,hepiiimize...sonuc evet yazdıgım gibi...ama bakalım daha cuma belli olacak bir sey göremedi dr.henuz kımyasal gebelik haftaları oluyormus bu gunlerde cumaya anlasılır artık dedi.

Bana 3 embryo konmustu bılmem artık hangısı tuttu?hangısı tutacak?hangısı ile yola devam olacak?hayırlısını versin rabbim ınsallah..

sevgiler....

Allahın izniyle keseleri de görürsün inşallah sonra kalp atışlarını, bende arkadaşlar gibi düşünüyorum kimyasal gebelik degil cnm. Şimdi aklına kötü şeyler getirme tadını çıkar hamişliginin...

Rowina sen nasılsın cnm, senin transferinde hayırlı olsun inşallah sendende pozitif haberi bekliyoruz bu ara kıbrısa giden boş dönmüyor bahar bereketi sardı herkezi...

canım ben iyiyim hakkımızda ne hayırlı ise o olsun evet maşallah hit bereketi bu bakalım savaş bereketi de olacak mı şans bitanem herkesinki aynı olmuyor allah neyi layık gördüyse rüzgarselin arkadaşımın dediği gibi sonuçta hüsranlada karşılaşabiriz onun için kendimi her ne sonuç çıkarsa çıksın onunla imtihan ediyorum bakalım arkadaşlarımn olumlu sonuçları ile şuan mutluyum çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz hedefimiz aynı...

transferin gerçekleşmiş.. çok mutlu oldum duyunca..

umarım herşey gönlünce güzel ve iyiliğine hizmet edecek şekilde gelişir..

eskiye dönük yazılarımda transferden sonra yapılırsa iyi olacakları bir kaç kere yazmıştık. oku derim..

sevgiyle kal..

Efsune ben de aynı şeyi düşündüm :) ve çok da rahatladım.
Ördek tabii ki seninle dalga geçmiyoruz. yapı itibariyle daha panik, kaygılı gibisin. mesela ben hep sakin olmam, huzurlu olmam gerektiğini, aklımda herşeyin net olması gerektiğini düşünüyordum. en ufak bir problemin,tedirginliğin ya da umutsuzluğun sonucu etkileyeceğini düşünürdüm.gerçi çok umutlanmanın da iyi bir şey olmadığını kendi denememle gördüm :(
yani sen güzel bir örneksin bizim için :)

ördek kardeşim emin ol en son işim olur böyle konularda dalga geçmek..

sen çok iyi bir örnek oldun.. ne kadar vesvese o kadar sorun ama === sonuç düzgün===..
ben olaya bu bağlamda baktım..
yazdıklarınada katılıyorum. tabii araştırılıp sorulacak tabii ki kaygılar var ama bunlar sende biraz daha fazlaydı..
dediğin gibi ne günlerdi.. ama bu günler daha güzel..

kesecik haberlerini bekliyoruz:))

transferin gerçekleşmiş.. çok mutlu oldum duyunca..

umarım herşey gönlünce güzel ve iyiliğine hizmet edecek şekilde gelişir..

eskiye dönük yazılarımda transferden sonra yapılırsa iyi olacakları bir kaç kere yazmıştık. oku derim..

sevgiyle kal..

evet canım teşekkür ederim şimdi bende zaten eskiye dönük okuyordum bakıyordum yazılanlara.... galiba senin profilinden girip yazdığın cevaplardan bakıcağım...

:) çok sevindim hamişler 3 e çıktı. darısı rowinaya olsun inşallah :) allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

dün annemle babam beni görebilmek için doktor amcaya gittiler..
ben de ultrasound da onlara gözüktüm. kalp çarpıntılarımı onlara gösterdiğimde annemin de babamın da gözleri doldu ...
hem de dakikada 125 kere attırdım kalbimi.. uzun uzun bana baktılar. tabi ben de onlara baktım...
beni çok sevdiklerini hissettim. Doktor amca anneme düşük tehdidin yok diyince annem çok sevindi.. inşallah 7,5 ay sonra gelişimimi tamamlayıp onlara sarılabilirim..
ama forum teyzelerim beni arkadaşsız bırakmayın...

Back