arkadaşlar, belki daha önce çıkmıştır ama ben yeni öğrendim.
düzenli adet görenlere uygulanabilecek, hapla tüp bebek tedavisi çıkmış. yumurta yeterli sayıdaysa iğne ile tedavi yerine hapla tedavi yapıyorlarmış. benim solda yumurtam olmadığı için tercih etmem ama iğneden korkan ve düzenli adet görenler varsa güzel bir gelişme. süreci daha rahat geçirebilirler.
bir de gebelik aşısı diye birşey okudum. rahim içinde problem varsa tutunmayı kolaylaştırıyormuş.

yeni gelişmelerin olması çok hoşuma gitti. daha fazla insana şans gülüyor. ne kadar güzel :))

rüzgarselin, ben hapla tedavi görmüştüm 7 yumurtam oluşmuştu, hapla olunca süreç daha uzun oluyor. ama bence pek farkı yok. hatta ben hep hapla olduğunu düşünmüştüm:)

Herkes için örnektir..

Ad:
Son donasyon tarihi:
DONASYON TÜRÜ:
Klinik:
Hemşire:
Alınan ilaçlar:
Transfer edilen embryo:
ücret:
Hamilelik:
Bhcg değeri:

Son düzenleme:

canım benım sımdılık bu kadar

günaydın efsune güzel bi örnek benim bilgiler eksik olduğu için ben daha sonra yazacağım olursa.....lütfen yapanlar bu listeye göre yapın ki gelen arkadaşlar kim neyi seçmiş ne kullanmış pozitifler ve negatifleri görsün yardım isterken bu listeye göre kişiyi seçsin ve süreci yapan kişiden öğrenmesi daha kolay olur...mesela ben rosalyn dan çok bilgi öğrendim kendisi yok ama msn de yazışmıştım ve en son olarakta moonrose arkadaşımmm savaş beyin takipçileri....

keseyi göemezsin.. bugün test yaptır derim değeri check et artıyormu diye?

Son düzenleme:
jadex

papatya40 tebrikler canim melegin dünyaya gelmis.

merhaba Papatya40 cook sevindim adiniza Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.
melegin simdi süt kokar bayilriim bebek kokusuna..darisi diger annelerin basina.
Benimkide düsmeseydi 16 nisanda dogumum olacakti.insallah seneye diyorum.
sevgilerimle.

Jadex arkadaşım sağolasın Deddiğim gibi Allah herkese nasip etsin Evet evin içi bebek ve bebek bezi kokuyor:) Bebişin de maşallah bir sıkıntısı yok Bana çok güzel geliyor. Oğluma da kardeşin diye empoze ediyorum dediğim gibi bazen kardeşin derken aklıma geliyor ama hemen o düşünceyi kovalıyorum aklımdan İleride de aklıma gelmeyecek biiliyorum. Dediğim gibi oğlumla bir fark yok ancak bana yurttan da bebek verselerdi kabul ederdim Kendim gidip almaya cesaret edemedim ama iş başa düşünce zorunlulukta kabul ederdim hem de bir iki tane de olabilirdi. Belki bu yüzden belki de bu analık babalık işi emek işi emek verdikçe daha çok bağlanıyorsun bu yüzdendir. Bu arada oğluma da çok sert davrandığımın farkına vardım bebekle birlikte.Oğlan bebekken de sorumlulukları ona göstermem gereken sevginin önüne geçmişti. Şimdi onunla da ilişkimi düzeltmeye çalışıyorum sağolun bebek hoşgeldi bebek. Herkese bebek tozu :) Yabancılarda var ya babaydust:)

Efsuneciğim bu uzun listeyi yatay yapabilsen de biz kısaca kısaca bilgileri versek diyorum . Dün Firdevs Hanımı aradım beni hemen tanıdı Çok şaşırdım kaydı silmemişsiniz dedim Tekrar görüşeceğiz diye mi :) dedim. Yok dedi Olur mu sizinle bağlantımız ömür boyu dedi. Birden yaşlanınca donör bilgilerini veriyor filan böyle bir film ensantenesi geldi aklıma :) Donörler iyi ki bebeklerini görmüyorlar kesin alırlardı bebeklerini geri. O kadar istedim oğlum gamzeli değil ama bebişin gamzeleri var Dedim ya benden bile güzel nazar:) Şu anda ne olduğu beli değil ama eminim güzel güzel olmasa da benim bebişim.

suan dusuklerin sebebiyle carsamba dr. randevum var gelismlerler ilgili bilgi veririm

Son düzenleme:
ne güzel yazmışsın.. bizlerinde bağı ömür boyu kopmayacak bence..

biz burada dürüstçe duygularımızı , acılarımızı, iniş ve çıkışlarımızı paylaştık.. birbirrimzie destek olduk ve oluyoruz..

listeyi bu sayfanın tablosunu öğrenince senin istediğin gibi yapacağım. bir ara..

ayy kızımız gamzelimi inanmıyorum. yerim ben onu.. üstelik o uzun parmakları zaten gönlümü çalmıştı ..

selam kızlar.. ben uğruyorum arada ama hep tek oluyorum genelde.. ve ziyaretciler oluyor bol bol.. ve yazacak pek birşeyim olmadığından okuyup çıkıyorum işte

birde eşim şu internet işine fazlasıyla taktı kafayı.. ben 96 yılından beri (çalışırken bile) internet ve bilgisayar ile gününün çoğunu geçiren bir insanım. o ise sadece işi varsa ilgilenen bir insan.. beni anlayamıyor.. şu küçük ekrandan tüm dünyaya açıldığımı, yeri gelince içimi döktüğümü, yeri gelince sevindiğimi, bu mahrumiyet bölgesinde tek arkadaşım olduğunu anlayamıyor...

liste konusuna gelince evet ben yapıyordum ama bir ara sürekli olumsuzluklar olunca resmen içimden yapmak gelmedi ve sonu gelmedi işte..

neyse eşim geldi görüşürüz

Hayırlı uğurlu olsun bebişin allah saglıkla kucagına almak nasipetsin, analı babalı büyüsün inşallah

seldaselda

hayatım bır sey soracagım test gunune kadar,sende bır belirti olmusmuydu yanı goguslerde hassasıyet şişme felan...

bende hıc yok bir sey valla içime hıc bır sey dogmuyor nedense..ne pozotif nede negatif gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…