arkadaşlar, belki daha önce çıkmıştır ama ben yeni öğrendim.
düzenli adet görenlere uygulanabilecek, hapla tüp bebek tedavisi çıkmış. yumurta yeterli sayıdaysa iğne ile tedavi yerine hapla tedavi yapıyorlarmış. benim solda yumurtam olmadığı için tercih etmem ama iğneden korkan ve düzenli adet görenler varsa güzel bir gelişme. süreci daha rahat geçirebilirler.
bir de gebelik aşısı diye birşey okudum. rahim içinde problem varsa tutunmayı kolaylaştırıyormuş.
yeni gelişmelerin olması çok hoşuma gitti. daha fazla insana şans gülüyor. ne kadar güzel :))
Herkes için örnektir..
Ad: seldaselda
Deneme sayısı: 1
Son donasyon tarihi: 2 nısan
DONASYON TÜRÜ: yumurta donasyonu
Klinik: hit
Hemşire: özlem
Alınan ilaçlar: estrofem, elevit, coraspirin, prognex iğne
Transfer edilen embryo: 3
ücret: 4500 euro
Hamilelik: pozitıf
Bhcg değeri: 326
günaydın efsune güzel bi örnek benim bilgiler eksik olduğu için ben daha sonra yazacağım olursa.....lütfen yapanlar bu listeye göre yapın ki gelen arkadaşlar kim neyi seçmiş ne kullanmış pozitifler ve negatifleri görsün yardım isterken bu listeye göre kişiyi seçsin ve süreci yapan kişiden öğrenmesi daha kolay olur...mesela ben rosalyn dan çok bilgi öğrendim kendisi yok ama msn de yazışmıştım ve en son olarakta moonrose arkadaşımmm savaş beyin takipçileri....Herkes için örnektir..
Ad:
Son donasyon tarihi:
DONASYON TÜRÜ:
Klinik:
Hemşire:
Alınan ilaçlar:
Transfer edilen embryo:
ücret:
Hamilelik:
Bhcg değeri:
ya kızlar ben persembe gunu dr gıtsem keseyı gorurmuyum
keseyi göemezsin.. bugün test yaptır derim değeri check et artıyormu diye?
keseyi bcgh den sonra yani canım kaç gün geçtikten sonra görünüyor....
canım ya korkuyorum yaptırmaya yaptırmasam
suan dusuklerin sebebiyle carsamba dr. randevum var gelismlerler ilgili bilgi veririmAd: flory
Deneme sayısı:4
Son donasyon tarihi:24.03.20112
DONASYON TÜRÜ:yumurta
Klinik:1.girit negatif 2.dunya tutunamad 3.dunya dusuk 4.dunya dusuk
Hemşire:nazli
Alınan ilaçlar:giritte estrofem,progestan haplar, igne ayrica kortizon, dunyada estrofem, crinone jel, folic plus
Transfer edilen embryo:ilk 3 transferde 3 emprio, 4. transferde 4 emprio
ücret: 1- 4.500€ 2- 4.500€ 3- 4.00€ 4-3.500€
Hamilelik:malesef
Bhcg değeri:1.deneme 0 2.deneme 11-9-0 3.deneme 32-84-221 4.deneme 69-81-32
evet benim de dikkatimi çekiyor ne aysevi nede yosun uğramıyorlar belki sebepleri vardır aklıma geleni zaten yazmışsın çok iyi olur....böyle olsa hem yeni gelenler hemde bizler için dahada açıklayıcı olmuş olur...süpersinn...
jadex
papatya40 tebrikler canim melegin dünyaya gelmis.
merhaba Papatya40 cook sevindim adiniza Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.
melegin simdi süt kokar bayilriim bebek kokusuna..darisi diger annelerin basina.
Benimkide düsmeseydi 16 nisanda dogumum olacakti.insallah seneye diyorum.
sevgilerimle.
Jadex arkadaşım sağolasın Deddiğim gibi Allah herkese nasip etsin Evet evin içi bebek ve bebek bezi kokuyor:) Bebişin de maşallah bir sıkıntısı yok Bana çok güzel geliyor. Oğluma da kardeşin diye empoze ediyorum dediğim gibi bazen kardeşin derken aklıma geliyor ama hemen o düşünceyi kovalıyorum aklımdan İleride de aklıma gelmeyecek biiliyorum. Dediğim gibi oğlumla bir fark yok ancak bana yurttan da bebek verselerdi kabul ederdim Kendim gidip almaya cesaret edemedim ama iş başa düşünce zorunlulukta kabul ederdim hem de bir iki tane de olabilirdi. Belki bu yüzden belki de bu analık babalık işi emek işi emek verdikçe daha çok bağlanıyorsun bu yüzdendir. Bu arada oğluma da çok sert davrandığımın farkına vardım bebekle birlikte.Oğlan bebekken de sorumlulukları ona göstermem gereken sevginin önüne geçmişti. Şimdi onunla da ilişkimi düzeltmeye çalışıyorum sağolun bebek hoşgeldi bebek. Herkese bebek tozu :) Yabancılarda var ya babaydust:)
Sevgili papatya40;
Allahim evdeki sevinci tahmine edebilyiorum..darisi basimiza bize lider oluyorsun.senden cok seyler ögrenecegiz..Insallah benimde bebegim olursa ablasi ile nasil bir iletisim kuracak yada nasil olacak senden bilgi almak isterim.
Bende ayni klinikte denedim Firdevs hanim beni kabul etmedi anlamamadim neden?? ama sorunda yok eskdie kaldi ..hepsinden allah razi olsun diyorum olmasada allahimin takdiri..emekelrini gözardi edemem tabiki..
Yeni bir tedaviye baslama hazirligindayim..Allahin izniyle insallah dedigin gibi ZORU SEVERIM ve basardimmi cok mutlu oluyorum.Canim yaaa eger uygunsa senin icinde yavrunun resmini bizimle paylasirmisin? cok memun olurum bende paylasacagim kismet olursa..Hatta kizimin resmini paylasirim ama 100 mesaj olayi fena.. cok yazan biri dgeilim..resim nerden yüklüyorum ???
Oglunuda babasinida tebrik ederim,paylasim güzeldir ..anneligin tadini cikar canim ?
güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle.
Kızlar slm ben yatanlardan degılım artı ertesı gun hemen dondum rutın ışlerıme deva ettım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın degerım 326.74
Hayırlı uğurlu olsun bebişin allah saglıkla kucagına almak nasipetsin, analı babalı büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?