arkadaşım dinlen kendini yorma dr rapor verdiğine göre yat biraz geçen gün bi arkadaşımda aynı senin gibi olmuştu onada rapor verdi düzeldi şuan iyi birşey olmaz kendine dikkat et bol meyve sebze süt et yumurta ye efsunenin dediğine katılıyorum korkma olurmu allah meleğini senden hiç ayırmasın....

Merhabalar, ben radyoterapi görüyorum, o yüzden büyük ölçüde zarar görüyor yumurtalıklarım (pelvisten radyasyon aldığım için). İstanbul ve Ankara'da hangi merkezlerde yumurta dondurma işlemi yapılır ve ücreti nedir bilgilendirseniz sevinirim.

merhabalar, site ne güzel canlandı, üzerindeki ölü toprağını attı sanki.

öncelikle kızımıza hoşgeldin diyorum. papatya çok sevindim senin adına.
hamişleri de kutluyorum.

kendime ve benim gibilere de diyorum ki; nazar etme noolur çalış senin de olur:)

Son düzenleme:

Merhaba glamorous

Bizim forumdaki arkadaşların bu konuda bilgi sahibi olmadıgını düşünüyorum.ben bir ara bu konuyu araştırmıştım hatta merkezlere konuşmuştum.ancak bana söylenen Türkiye'de bu is cok başarılı değil diye yapılmadığı.yapan yerler varsaya ben bilmiyorum.yumurta dondurmak yerine embriyo dondurmak cok daha başarılı.tek basına yumurta hücresi ısıya dayanıklı değil diye dondurup çözerken büyük oranda bozuluyorumus.gebelik oranı cok düşukmus ancak son yıllarda yeni teknolojiyle bu oran %30 a çıkmış.eskiden cok daha azmis.embriyo dondurma işleminde ise bu oran %50 lerde.ancak İspanya'da bu is cok başarılı yapılıyormuş.hatta donasyon yaptıracaklara donmuş yumurta kullanılıyor.ve basarı oranları Kıbrıs'tan cok daha yüksek.kibrista ise Türkiye'den daha geri bir teknoloji oldugu icin yumurta dondurduklarini hic sanmıyorum.sadece orada hersey yasal diye oraya gidiyoruz hepsi bu...

Günaydınnnn Kızlarrr

Selda ve moonrosee Her ikinizi de tebrik ediyorum ve Allah analı babalı büyütsün diyorum çünkü bence oldu bu iş her ikiniz için de. Moonrose telaşilanma unutma ki bu süreçte bedene sen yapamıyorsun beceriksiz işte bunu da ben yapıp sana dışarıdan zorla tıkıştırıyorum emriyoyu diyorsun. Elbette bünye buna darılacak küsecek kusmaya çalışacak ama mecbur sonunda kabul ediyor. Ederken de sana bir eşek şakası yapıyor. Unutma kabul edecek etmese baştan olmaz derdi. Bir de başt aşırı aşırı hormon alarak tuttturmaya çalışıyorlar bünye ir müddet sonra bu hormon seviyesine alışınca da yine eski düzenine dönmek istiyor buna izin verme unutma beynin bedeninin efendisi. Boşver cumhuriyeti tek yol diktalık

Rowina arkadaşım ben diyorum ki artık dönüşü olmayan bir yola girdim bende saplantı oldu ve asla vazgeçmeyeceğim senin kararın ne olursa olsun desen ve gözü önünde hazırlıklara başlasan Tabii ekonomik bağımsızılığın varsa . Bazen dediğim gibi bazı yerlerde sadece orman kanunşarı geçerli oluyor malesef. Ama sen ona bağımlı bir duruş içne girersen erteler de erteler Keşke ben bu işi beni onca hormon aldıktan sonra beni yarı yolda bıraktığı yıl yapsaydım.Onca acıyı yıllarca çekmeseydim. Şimdi bebeğime şükrediyorum ve herkesin dileği olsun Herkes hayırlısıyla bebek sahibi olsun diye Yaradana yalvarıyorum. Unutmayın evreni inancınızla harekete geçirebilirsiniz ve toplu dualarda her zaman işe yarıyor.

Silence arkadaşım evet bendim o. Tereddütlerim oldu ama şimdi hiç birşey kalmadı sadece nasıl bir fiziksel özelliğe sahip olacağı merakındayım Gözü kaşı dudağı öyle minki ki anlaşılmıyor şimdiden İşte şimdi uyandı ben gidiyorum sonra detaylı yazarım.

[video=youtube;6vFGh83m4r0]http://www.youtube.com/watch?v=6vFGh83m4r0[/video]

selda çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) hep böyle güzel haberler alalım inşallah...

bu arada papatyaa... dediğin gibi bak... nesrin topkapı :))

Rowina cım saol arkadasım ınsallah iyi sonuc hayırlı sonuc alırız...

Arkadaşlar bu aralar foruma hiç giremiyorum.Bir süre daha pek giremiyceğim. Bugün girince gördümki sayfaya bahar gelmiş. Papatya tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Selda senide tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.Darısı isteyenlerin başına. Rowinacığım sen üzülme lütfen su akar yatağını bulur.Hepinize sevgiler, saygılar...

merhaba herkese
eski Jades im pc degisince nikimi almadi günelridr lamsini bekeldim yine olmadi mecburen bunu girdim aldi böyle devam edecegim.
Herkesi tebrik ederim ,emeklerininizin karsiligini ladiniz cook güzel darisi basimiza.
Sevgili momoza allahim anali babali büyütsün cnm.
Sevgil Selda tebrikelr canim bende ikizlere hamieyken degerim sana yakindi ikizlerdi ama kaybettim gecen yil. Degerin yüksek allahim tamamina erdirsin.
Sevgili Rowina devam savasmaya canim ,bende umudumu yitirmedim mikro hazirligi iciindeyim.
diger tanidigim tanimadigim herkesi kutlarim
esnekalin

merhaba canim cok yzi yazan biri dgeilim 100 mesaj tamamalyip size ualsmak istedim olmadi msn yasak burda vermek..mikro asamsaindayin sorum cok olyuor ama cook kaynasan biri dgeilim fazla konulara hakim olup katilamyiorum ..
sneinle iyi bir kontak yakalamistim..
görüsmek üzere
sevgiler.

Sevgil iAysevi hamielsin galiba Allahim tamamnina erdirsin darisi diger anne adaylarin
sevgilerimle

merhaba Rowina üzüldüm canim ama yoluna devam canim,bende son bir yilimda iki mikro sigdirdim ama olmadi simdi yine deniyecegim uzun bir tedviye basladim bakalim nasil bir hayat beni bekler..
sevgilerimle.

Canım merhaba, ben hiç duymadım bu işlemi ama zaten tutunamayan embiryoların büyük yüzdesinde kromozom bozukluğu oluyormuş. bu işlemle bozuk embiryonun tutmasını kimse istemez zaten ...

çok teşekker ederim tatlım. yatıyorum hiçbişey yapmıyorum. şimdilik bir sıkıntı yok allaha şükür.. böyle de devam eder.
senin gidiş tarihin ne zaman? belli oldu mu?

Canım merhaba, benim donasyon yaptırdığım yerde yumurta dondurma tedavisi var. dr. savaş özyiğit in kliniğinde bu işlem yapılıyor ama başarı oranları konusunda bilgim yok

merhaba çiçeği burnunda anne :)
çok güzel yazmışsın valla çok doğru herşeye beynimizle hükmedebiliriz ama kader kısmet de var.. dua etmekten ve pozitif düşünmekten başka yapacağımız bişey yok. Haftaya tekrar doktora gideceğim. inşallah kesede büyüme ve kalp atışlarını görürüz. çok heyecanlıyım. Sen tecrübelisin. tüyoları senden alacağım. sen yumurta mı sperm donasyonu mu yaptırmıştın ve nerde yaptırmıştın?

senin sürecini merak ettiğim için geriye dönük okuyayım dedim. bu mailini gördüm..
düşükten sonra bir denemen oldumu yoksa güç toplama evresin demisin??

birde bir kızın varmış.. kaç yaşında acaba? merak ettim..

sağlıcakla kal..

Sevgili ordek tebrik ederim. insallah güzel olumlu cevaplarla dönersin.

Canım tesekkür ederim..insallah öle olur,hanı ben kendımı cok kaptırmıyorum,kendıme öle sansta cok fazla vermıyorumda...ama elbette cok ıstıyorum ..rabbim ınsallah benıde bebeksiz bırakmaz.

sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…