senin sürecini merak ettiğim için geriye dönük okuyayım dedim. bu mailini gördüm..
düşükten sonra bir denemen oldumu yoksa güç toplama evresin demisin??
birde bir kızın varmış.. kaç yaşında acaba? merak ettim..
sağlıcakla kal..
Sevgili Rowina merhaba; nasilsin?yanlışmı okudum aysevi hamilemi jadex arkadaşımız yazmış..
Merhaba Ördek34;Canım tesekkür ederim..insallah öle olur,hanı ben kendımı cok kaptırmıyorum,kendıme öle sansta cok fazla vermıyorumda...ama elbette cok ıstıyorum ..rabbim ınsallah benıde bebeksiz bırakmaz.
sevgıler
Canım tesekkür ederim..insallah öle olur,hanı ben kendımı cok kaptırmıyorum,kendıme öle sansta cok fazla vermıyorumda...ama elbette cok ıstıyorum ..rabbim ınsallah benıde bebeksiz bırakmaz.
sevgıler
Merhaba Ördek34;
Insallah tüm anne adaylri hamile kalip bebeklerini kucagina alacaktir.Bende hic kaptiramyiorum,yogun bir tempoda calsian anneyim,son zamnlar heyecan ve endiseye giriyorum.Acabalar bitmeyen beklememeler ve tedirginlikler basliyor.Mikro sayesinde beklemyi sabri ve sakinliligi ögrendim..tekrar görüsmek üzere
saglicaklakalin.
Ördek ne zaman mikron gerceklesti canim?kacinci gündesin ? umut basarinin yarisidir diyorum.güzel haberler almak dilegiyle.
sevgiler
Sevgili Rowina merhaba; nasilsin?
merhaba eskileri coook detayli okuyamadim ama Aysevin in mikro yaptigini ve hamile kaldigini okumustum.Yanilabilirimde..insallah hamiledir.sevgiler.
o kadar kişi yapmış ve hiçbiri yok belki diğer forumdalar belki pozitif sonuç alanlar yazmayı bırakmışlar ne güzel bu listeyi yenilesek iyi olur... ne dersin efsunecim şimdiki yenileride koyarsınız güzel olmazmı....
aslında rowina bu işi en iyi yosunnn yaparda artık oada pek uğramıyor. aysevi ile ikisi artık eskisi gibi sık gelmiyorlar..
liste için ana bir çerçeve düşünelim..
ad, yaş, deneme sayısı, klinik, doktor, hemşire, ücret, dondurulan varmı?, tarih, embryo kaç günlükken transfer oldu, bhcg kaç çıktı?, doğum gerçekleşti gibi..
senin aklına gelen başka birşey varmı?
Merhaba Rowina;vet uzun zaman oldu giremedim,büroyu tasidik isleirmiz vardi derken eski nikimi girdim olmadi nedense..eski nikime yakin alayim dedim ve dün basardim burdayim simdi sükür.jades nerelerdesin çoktandır görünmüyordun bende iyiym işte günümü bekliyorum salı yada çarşamba gideceğim bakalım bekliyorum yarın tam net kesin cvp gelecek...
Kızlar slm ben yatanlardan degılım artı ertesı gun hemen dondum rutın ışlerıme deva ettım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın degerım 326.74
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?