• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin sürecini merak ettiğim için geriye dönük okuyayım dedim. bu mailini gördüm..
düşükten sonra bir denemen oldumu yoksa güç toplama evresin demisin??

birde bir kızın varmış.. kaç yaşında acaba? merak ettim..

sağlıcakla kal..

Evet iki defa denedim ikiside olmadi,simdi tekrar deniyecegim kismetse..Kizim var ellerinizden öper 12 yasina girecek.
Tüm anne adaylarin her sey gönlünce olmasini dilerim.
sevgilerimle.

Canım tesekkür ederim..insallah öle olur,hanı ben kendımı cok kaptırmıyorum,kendıme öle sansta cok fazla vermıyorumda...ama elbette cok ıstıyorum ..rabbim ınsallah benıde bebeksiz bırakmaz.

sevgıler
Merhaba Ördek34;
Insallah tüm anne adaylri hamile kalip bebeklerini kucagina alacaktir.Bende hic kaptiramyiorum,yogun bir tempoda calsian anneyim,son zamnlar heyecan ve endiseye giriyorum.Acabalar bitmeyen beklememeler ve tedirginlikler basliyor.Mikro sayesinde beklemyi sabri ve sakinliligi ögrendim..tekrar görüsmek üzere
saglicaklakalin.

Canım tesekkür ederim..insallah öle olur,hanı ben kendımı cok kaptırmıyorum,kendıme öle sansta cok fazla vermıyorumda...ama elbette cok ıstıyorum ..rabbim ınsallah benıde bebeksiz bırakmaz.

sevgıler

Ördek ne zaman mikron gerceklesti canim?kacinci gündesin ? umut basarinin yarisidir diyorum.güzel haberler almak dilegiyle.
sevgiler

Merhaba Ördek34;
Insallah tüm anne adaylri hamile kalip bebeklerini kucagina alacaktir.Bende hic kaptiramyiorum,yogun bir tempoda calsian anneyim,son zamnlar heyecan ve endiseye giriyorum.Acabalar bitmeyen beklememeler ve tedirginlikler basliyor.Mikro sayesinde beklemyi sabri ve sakinliligi ögrendim..tekrar görüsmek üzere
saglicaklakalin.

öle elbette.... hayat...benim burada okudugum takıp ettıgım kadarı ile kişiler epeyce ugrasıyorlar neler neler yapıyolar ve nelere dıkkat edıyolar...ben sadece rutin dsıkkat edıyorum extra bır sey yapmıyorum...daha oncede denemem hıc olmadıgı ıcın..ılk denemede tutarmı hiç dıyorum kendı kendıme?? burada defalarca deneyen var ? okadar kolaymı dıyorum..ama cıktım bır yola bakalım sonucu beklıyorum ne olacak...umarım hayırlısı olur hepımız için

cok sevgıler herkeze..

Ördek ne zaman mikron gerceklesti canim?kacinci gündesin ? umut basarinin yarisidir diyorum.güzel haberler almak dilegiyle.
sevgiler

carsamba gunu transferım oldu...:) baskada bi numara yok hanı yani :) öle belirti vs dıyolar ya ben de yok..ben dıyemiyorum...2 tanede donmusum var..geride..

Sevgili Rowina merhaba; nasilsin?
merhaba eskileri coook detayli okuyamadim ama Aysevin in mikro yaptigini ve hamile kaldigini okumustum.Yanilabilirimde..insallah hamiledir.sevgiler.

jades nerelerdesin çoktandır görünmüyordun bende iyiym işte günümü bekliyorum salı yada çarşamba gideceğim bakalım bekliyorum yarın tam net kesin cvp gelecek...

HİT :

Benveo - 1. negatif
berfinim - 1. ikizleri
tkoral - 1.- Savaş Bey negatif, 2.doğuş negatif, 3. hit negatif - arkadaşımınızn
septumunda zar varmış .bu tespit edildi .
dileğim - 1. neg, 2. negatif
berfinim - 1. ikiz
hlymrt - 1. deneme erkek bebek
Nil - 1 . deneme negatif 2. donmuş tek yumurtayla negatif
Güneş - 1. negatif ( daha önce 7 tüp denemesi var )
nisa - 1. pozitif
Pelinbatu - haziran sonrası kendi yumurtalarıyla
AYMEN -37 POZİTİF
Nilya - 1.deneme negatif

DÜNYA :
beyazgelincik : 1. ikiz kız
göktanesi : 1. negatif, 2. ikiz erkek
çiçek : 1. pozitif ( düşükle sonuçlandı
samyeli : 1. pozitif ikiz kız
dünya : 1. pozitif ikiz
mahi : 1. Doğuş negatif 2. doğuş negatif
pıhtılaşma sorunu bulundu ve 3. deneme dünya - pozitif ikiz kız,erkek
simay : 1. pozitif dış gebelik 2. pozitif malesef düşük
ehacioğlu : 1. ikiz

Adara : 1. negatif
Rain : 1. negatif
Nowa : 1. negatif

scarwlan1 - 32 : 1. pozitif
niko : 1. ikiz
sade 36 : 1. pozitif
umut06 : 1. pozitif
Dilay78 - : 1. negatif
puzzle 39 : 1. pozitif düşükle sonuçlandı
cahal : 1. ikiz ( sperm donasyonu )
küskün : 1. negatif, 2. negatif , 3. pozitif
mavigözlüm 30 : 1. üçüz
hayal0625 : 1. pozitif
Ayyıldız : 1. ikiz
ekin : 1. neg, 2. neg ( b aşamada pıhtılaşma sorunu bulundu)
3. neg 4. pozitif
ela 25 : 1. negatif, 2. pozitif
Ayşegülüm : 1. ikiz
xhüzünx 29 : 1. ikiz
mitay : 1. ikiz
1karbeyaz : 1. negatif
ergune 25 : 1. ikiz erkek
bekliyorum39 : 1. Girit (düşük ) 2. dünya pozitif
Şeker36 : 1. üçüz
ironlady1 : 1. ikiz
adana : 1. negatif
melisa 32 :1. ikiz
avatvar : 1. pozitif kız bebek
kaanca : 1. pozitif ( düşük) 2. negatif, 3. negatif, 4. pozitif
park : 1. negatif
hayalim : 1. negatif
berfen : 1. negatif, 2. pozitif
prenses : 1. pozitif
Gülümsen : 1. negatif Eylül yolcusu
ezel78 32 : 1. Savaş bey kimyasal gebelik. 2. savaş bey donorden yumi çıkmadı
3. dünya pozitif erkek bebek

DOĞUŞ .

Denis : 1. pozitif erkek bebek
Suboo 25 : 1. negatif 2. pozitif ( düşük) Süreçte kendi yumileriyle hamiş kaldı Eşte 16. kromozon sorunu vardı.
beyazze25 : 1. pozitif kız bebek
sibel : 1. negatif
umut06 : 1. negatif
shanti 48 : 2.deneme 8 aylık kızı var
8temmuz 38 : 2.deneme POZİTİF

SAVAŞ BEY

Rosalyn65 46 KTB 1.deneme POZİTİF - erkek bebiş
EMCADERS : 1. Negatif
bayhan : 1. ikiz
Ömrüm 33 . 1. İKİZ
elifceylin : 1. üçüz
güzel 32 : 1. Pozitif

VERDA TUNÇBİLEK
İkizim olacak : Pozitif
--------------------------------------------------

Mimoza40 45 merkez belli değil temmuz

Güll eylül

Aybalaca kasım.

Bahardalı 46 merkez belli değil en kısa zamanda

Gezgin 1220 Dünya tedavi süreci başladı

Yosun 37 kasım

Eylül2 40 KTB (Savaş bey) eylül

o kadar kişi yapmış ve hiçbiri yok belki diğer forumdalar belki pozitif sonuç alanlar yazmayı bırakmışlar ne güzel bu listeyi yenilesek iyi olur... ne dersin efsunecim şimdiki yenileride koyarsınız güzel olmazmı....

o kadar kişi yapmış ve hiçbiri yok belki diğer forumdalar belki pozitif sonuç alanlar yazmayı bırakmışlar ne güzel bu listeyi yenilesek iyi olur... ne dersin efsunecim şimdiki yenileride koyarsınız güzel olmazmı....

aslında rowina bu işi en iyi yosunnn yaparda artık oada pek uğramıyor. aysevi ile ikisi artık eskisi gibi sık gelmiyorlar..

liste için ana bir çerçeve düşünelim..

ad, yaş, deneme sayısı, klinik, doktor, hemşire, ücret, dondurulan varmı?, tarih, embryo kaç günlükken transfer oldu, bhcg kaç çıktı?, doğum gerçekleşti gibi..

senin aklına gelen başka birşey varmı?

aslında rowina bu işi en iyi yosunnn yaparda artık oada pek uğramıyor. aysevi ile ikisi artık eskisi gibi sık gelmiyorlar..

liste için ana bir çerçeve düşünelim..

ad, yaş, deneme sayısı, klinik, doktor, hemşire, ücret, dondurulan varmı?, tarih, embryo kaç günlükken transfer oldu, bhcg kaç çıktı?, doğum gerçekleşti gibi..

senin aklına gelen başka birşey varmı?

evet benim de dikkatimi çekiyor ne aysevi nede yosun uğramıyorlar belki sebepleri vardır aklıma geleni zaten yazmışsın çok iyi olur....böyle olsa hem yeni gelenler hemde bizler için dahada açıklayıcı olmuş olur...süpersinn...

Son düzenleme:
ya forumdan biri yapacak yada bizler yaşımızı işte senin yazdığın gibi bütün bilgileri yazarız.....yada böyle olur forum sahibisin sen karar ver biz uygulayalım...

canım umarım süreç iyi gidiyordur bende aynen bi kereliğine deneyeceğim zaten süreç yaklaşınca taşlar yerine oturmaya başlıyor ben gideceğim ama bilmiyorum bu ilaçlar beni biraz alıngan biraz kırılgan ne bileyim sanki birazda sinirli oldum allahtan başka sığınacak bir limanım kalmamış gibiyim aslında doğru ona dua edip yaradan dan isteyeceğim neyi uygun gördüyse benim için bende aynen diyorum ki o kadar bu forumda uğraşan var kaç kere yapan biz bi yapacağız olurmuki diye düşünmekten alı kyamıyorum kendimi nasip se olur arkadaşım olmazsa ne yapalım değil mi...

Papatya'ma kzı ile mutlu bir ömür diliyorum..Oğlu na en güzel yoldaş gelmiş..Şansı bol olsun.Sağlıklı ,huzurlu istediği gibi bir ömür yaşasın...

Sevgiler...

Sende eminim bu işi başaracaksın,herşeye ve herkese rağmen...Bebek olduktan sonra daha güçlü olacaksın ve eşin anya ve konya nın kooordinatlarına göre senin istediğin ,hakettiğin davranışlarla tanışıp ona göre davranacaktır.Karma hayatın kendisi...:)
Öpüyorum seni..

canını sıkan olursa sarıl minicik meleğe ne sıkıntı kalır ne dert evinin içi ıngaaa sesleriyle dolup taşıyordur değilmi mutluluğun daim olsun canım umarım bebeğin iyidir sende iyisindir yedinmi bol tereyağlı tatlıları kayısı incir hani bide pekmezli palur deriz biz başka ne derler bilmiyorum...:)

jades nerelerdesin çoktandır görünmüyordun bende iyiym işte günümü bekliyorum salı yada çarşamba gideceğim bakalım bekliyorum yarın tam net kesin cvp gelecek...
Merhaba Rowina;vet uzun zaman oldu giremedim,büroyu tasidik isleirmiz vardi derken eski nikimi girdim olmadi nedense..eski nikime yakin alayim dedim ve dün basardim burdayim simdi sükür.
Ay cook güzel heyecanli zamnalr canim,güle güle git ve bebislerle dön canim..Allahim kucakalrimizi bos koymasin insallah.simdiden bol sanslar diliyorum.
sevgilerimle.

merhaba Papatya40 cook sevindim adiniza Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.
melegin simdi süt kokar bayilriim bebek kokusuna..darisi diger annelerin basina.
Benimkide düsmeseydi 16 nisanda dogumum olacakti.insallah seneye diyorum.
sevgilerimle.

Kızlar slm ben yatanlardan degılım artı ertesı gun hemen dondum rutın ışlerıme deva ettım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın degerım 326.74

seldaaa, iki gündür evde değilim. ama cumartesi sabah telefondan girip baktım sonucuna. eşimle birlikte arabadaydık. inan bana öyle mutlu , neşeli bi gün geçirdik ki sayende. çoooooook mutlu oldum çok. inşallah kucağına aldığın gün de böyle mutlu olacağız.
sağlıklı, güzel bir hamileliğin olur inşallah...

doğum tarihi bu hafta içinde idi..
ne yapıyordur acaba? bir erkek bebek bekliyordu..
umarım ondanda yakın zmanada haber alırız..

Back