• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba seldacım,
100 mesaj yazmadığım için özel mesaj atamıyorum.
ilk sonuç evet 200.57 çıkmıştı. ikinci sonucum 3 gün sonra 849 çıktı. doktorum normal olduğunu söyledi.
kasık ağrılarım benim hala var. aslında ağrılarım azaldı ama gerilme var sanki. gerilme ve kasılma hissi... onu da sordum o da normal dedi. sen istanbulda mısın? hangi doktora gidiyorsun?

günaydın efsune güzel bi örnek benim bilgiler eksik olduğu için ben daha sonra yazacağım olursa.....lütfen yapanlar bu listeye göre yapın ki gelen arkadaşlar kim neyi seçmiş ne kullanmış pozitifler ve negatifleri görsün yardım isterken bu listeye göre kişiyi seçsin ve süreci yapan kişiden öğrenmesi daha kolay olur...mesela ben rosalyn dan çok bilgi öğrendim kendisi yok ama msn de yazışmıştım ve en son olarakta moonrose arkadaşımmm savaş beyin takipçileri....

Ad: moonrose78
Deneme sayısı:1
Son donasyon tarihi:23 mart 2012
DONASYON TÜRÜ:yumurta
Klinik:kıbrıs tüp bebek merkezi
Doktor:Dr. Savaş Özyiğit
Alınan ilaçlar:estrofem, crinone jel, babyprin,elevit,folbiol, osteocare, levotiron
Transfer edilen embryo:4
ücret: 4500 euro
Hamilelik:var
Bhcg değeri: ilk 12. gün değeri 200... 3 gün sonra 849
HESAPLANAN doğum tarihi:12.12.12

Merhaba seldacım,
100 mesaj yazmadığım için özel mesaj atamıyorum.
ilk sonuç evet 200.57 çıkmıştı. ikinci sonucum 3 gün sonra 849 çıktı. doktorum normal olduğunu söyledi.
kasık ağrılarım benim hala var. aslında ağrılarım azaldı ama gerilme var sanki. gerilme ve kasılma hissi... onu da sordum o da normal dedi. sen istanbulda mısın? hangi doktora gidiyorsun?

sevgili Moonrose78 Tebrikler canim.bende aynen 100 mesaj atamadigim icin görüsmiorum.
Allahim tamamina erdirsin. darisi bizim basimiza.Ikizmi acaba ?insallah diyorum .
bende 100 mesaj atamadigim icin kimseye ulasamadim daha..
güzel sohbetler diliyorum.
svegilerimle.

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun bebişin allah saglıkla kucagına almak nasipetsin, analı babalı büyüsün inşallah :16:

merhaba selda tebri kederim canim. Bebegini nkeseslerini insallah 2 hafta sonra belki görebilrisin yaklasik 5-6 haftalik olmasi gerekiyor.

görüsmek üzere saglicaklakalin

sevgili Moonrose78 Tebrikler canim.bende aynen 100 mesaj atamadigim icin görüsmiorum.
Allahim tamamina erdirsin. darisi bizim basimiza.Ikizmi acaba ?insallah diyorum .
bende 100 mesaj atamadigim icin kimseye ulasamadim daha..
güzel sohbetler diliyorum.
svegilerimle.

Merhaba sevgili jadex,
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. hep diyorum allah tüm kadınlara anneliği yaşatsın inşallah...
geçende doktor tek kese olduğunu söyledi ancak tek keseden de ikiz çıkabiliyormuş. ( tek yumurta ikizi) onu öğrenmeye daha vakit varmış:)

seldaselda

hayatım bır sey soracagım test gunune kadar,sende bır belirti olmusmuydu yanı goguslerde hassasıyet şişme felan...

bende hıc yok bir sey :( valla içime hıc bır sey dogmuyor nedense..ne pozotif nede negatif gibi :(

valla canm benım goguslerde nakılden once hassaıyet basladı nakılın ıkıncı hafta kasık kramları ve agrılarım oldu hala devam edıyor ama belırtıye cok takılma

allah kısmet ederse yarın 16.40 sıralarında havada olacam kıbrısa aslında umuda yolculuk baslıyor kızlar umutsuz olupta umutsuz kalmayalım deneyelim herseyin hayırlısı

:nazar::nazar: Yumurta ve Sperm Donasyonu Listesi:nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]AD
[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ
[/TD]
[TD="align: center"]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON TÜRÜ
[/TD]
[TD="align: center"]MERKEZ
[/TD]
[TD="align: center"]AŞAMA
[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

moonrose78

[/TD]
[TD="align: center"]

34

[/TD]

1

[/TD]

YUMURTA

[/TD]
[TD]

kıbrıs

tüp bebekmerkezi
[/TD]
[TD]estrofem, crinone jel, babyprin,elevit,folbiol, osteocare, levotiron kullanıldı.4 embriyo transfer edildi.

[/TD]
[TD]
23 MART 2012
[/TD]
[TD]

HAMİLE:nazar::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

allah kısmet ederse yarın 16.40 sıralarında havada olacam kıbrısa aslında umuda yolculuk baslıyor kızlar umutsuz olupta umutsuz kalmayalım deneyelim herseyin hayırlısı

rowina Allah yolunu ve bahtını açık etsin kardeşim.

Kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

rowina Allah yolunu ve bahtını açık etsin kardeşim.

Kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

amin arkadaşım kavga ede ede gidiyoruz o bana bağırıyor ben ona eşim yani bakalım hepimizin yolu açık olsun allah hepimize inşallah bu duyguyu yaşatır canım evet sıra sanada geliyor....

canım şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. tatile gittiğini düşün ;) ben öyle düşünmüştüm...
allah emeklerini boşa çıkarmasın..
bizi merakta bırakma haberdar et... allaha emanet ol..

:nazar::nazar: Yumurta ve Sperm Donasyonu Listesi:nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]AD
[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ
[/TD]
[TD="align: center"]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON TÜRÜ
[/TD]
[TD="align: center"]MERKEZ
[/TD]
[TD="align: center"]AŞAMA
[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

moonrose78

[/TD]

34

[/TD]

1

[/TD]

YUMURTA

[/TD]
[TD]

kıbrıs

tüp bebekmerkezi
[/TD]
[TD]estrofem, crinone jel, babyprin,elevit,folbiol, osteocare, levotiron kullanıldı.4 embriyo transfer edildi.

[/TD]
[TD]
23 MART 2012
[/TD]
[TD]

HAMİLE:nazar::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aaaaaaaa ne güzel olmuş ellerine sağlık:)

rose arkadaşım nasılsın
bugün bu merkez varya beni deli ettiler bu savaş beyin oğlu varya ahmet bey hiçbişeyden haberi yok az kalsın kalıyordu tdv. neyseki zeliha hanımı aradım hemen biletinizi alıp yarın gelin çarşamba yumurta toplanıyor eşiniz sperm vermek zorunda dediler birde ahmet bey bize konaklama dahil dedi bir fiyat verdi ama zeliha hanım bir başka konuşuyor yani arkadaşım kimin kimseden haberi yok 3 yıldızlı otel varmış geceliği 100 tl 5yıldızlı geceliği150 euro falan

rose arkadaşım nasılsın
bugün bu merkez varya beni deli ettiler bu savaş beyin oğlu varya ahmet bey hiçbişeyden haberi yok az kalsın kalıyordu tdv. neyseki zeliha hanımı aradım hemen biletinizi alıp yarın gelin çarşamba yumurta toplanıyor eşiniz sperm vermek zorunda dediler birde ahmet bey bize konaklama dahil dedi bir fiyat verdi ama zeliha hanım bir başka konuşuyor yani arkadaşım kimin kimseden haberi yok 3 yıldızlı otel varmış geceliği 100 tl 5yıldızlı geceliği150 euro falan

ahmet bey sana tedavi şeması göndermemişmiydi?
hangi gün gideceğin, hangi gün ilaca başlayacağın, hangi gün döllenme olacağı...vs
Güzelim oraya gidince konuşursun. eğer ki maddi durumun uygun değilse misafirhanesinde kalırsın. pek konforlu biyer değil pansiyon gibi biyer. ama sonuçta en fazla 5 gün kalacaksın. biz anne olacağız. annelik için herşeye katlanırız.
sana daha önce de söylemiştim ya .. konaklama dahil denmişti bana da ama oraya gidince ekstra olduğunu öğrenip şoka girmiştik..

amin arkadaşım kavga ede ede gidiyoruz o bana bağırıyor ben ona eşim yani bakalım hepimizin yolu açık olsun allah hepimize inşallah bu duyguyu yaşatır canım evet sıra sanada geliyor....

canım benim sen kocana hiç aldırma erkekler farklı oluyor benimkine sorsan biz böylede çok iyiyiz çok kafana takma diyor çok relax lar ama eminim hamile kaldığında farklı olacak oda. yani normal yollardan hamile kalsakta erkekler annelik kavramını bilmedikleri için bizim gibi tepkileri olmaz. doğanın kanunu bu. sende eşini çok irdeleme nasılsa yola çıkacaksınız.
eşinle polemiğe girme böyle son derece rahatmışsın gibi davran çok sorular sorma bu aşamada, kocanı irdeleme.
inşallah selametle git gel canım.

ahmet bey sana tedavi şeması göndermemişmiydi?
hangi gün gideceğin, hangi gün ilaca başlayacağın, hangi gün döllenme olacağı...vs
Güzelim oraya gidince konuşursun. eğer ki maddi durumun uygun değilse misafirhanesinde kalırsın. pek konforlu biyer değil pansiyon gibi biyer. ama sonuçta en fazla 5 gün kalacaksın. biz anne olacağız. annelik için herşeye katlanırız.
sana daha önce de söylemiştim ya .. konaklama dahil denmişti bana da ama oraya gidince ekstra olduğunu öğrenip şoka girmiştik..

asla öyle bişey göndermediler zannedersem ben dr aracılığı ile tdv oldum yani bana yakın bir dr önerdiler.....evet söylemiştin tamam sen peşine düşüyorsun onlar düşmüyor peşine hani parayı kazanan onlar oluyor arayacaz diyorlar aramıyorlar haber edecez diyorlar yok olsunda önemli değil kalırız sanki kalıcı mı gidiyoruz bitanem allah yüzümüze baksın inşallah..

Back