shanti seni burada da görmek büyük mutluluk benim için bu yolda bir adım atmış değilim henüz fakat sizlerin varlığı yaşanmışlarınız olmasa tamamen bırakırdım herşeyi ...

rosacım shantinin tüm sorularını ben de çok merak ediyorum... kısa da olsa cevaplarını bekliyoruz...

aymen histereskopi olmaya karar vermişsin bu zaman açısından seni çok etkilemiyor zaten hiç<değilse için rahat olur belki kendi yumurtalarınla da deneme firsatı yaratmış olur...
ben daha geçen seneye kadar kendi yumurtamla deneme ümidimi yitirmemiştim sen daha çok gençsin bir yımurta bile çıksa bence denemelisin...

eylül ve mimoza akupunktur için gittiğimde özel bir tedavi mi uygulanıyor yanlış birşeyler yapılma riski var mı
hayat akupunktura gidiyor yazmıştı belindende iğne batırılıyormuş sizlerede belinizden tedavi yapılmışmıydı...

efsunecim benim bahardalı... ancak girmeyi becerebildim internet özürlü olduğum için birde yıllardır bilgisayarla iş yaptım yanlış anlaşılmasın yani....
güç geliyor sonra olaylar arapsaçı gibi oluyor
yosuncum bu kaçıncı tren kapılar hep açık içeri atlamak için bir gücün beni itmesini bekliyorum ama az kaldı bu böyle devam ederse psikolojik zararım yüksek olcaka

Tatlı hamişler, anneler, anne aday adayları herkese merhabaa,
bugün içimde bir kelebek var sanki pır pırım yüzüm hep şöyle :)))))))
piyasa iyi, işler iyi, benim ateş basmalarım azaldıı(çok şükür)
ne berbat bişey bu ateş basmasıı, gece 2 kez üstümü değişiyordum üstelik cam kapı açık yatıyorum, akşam terlemedim:)) oleyyyyyy
benim akucu Ayten hn, regl dönemi yaklaşınca belden de tedavi etti, max 3 cnm batırıyor iğneyi, oraya elektrik akımı da veriyor. Geçen cmtsi de yaptı, uzun bir süreden beri ilk kez 2 folikülüm var, ultrasonda bakarken onlara siyah ufak topçuklar, sarılıp öpesim geliyor kızlarrr. Dr a da diyorum 2 kardeş olmuşlarr. cmtsi gideceğim şimdi, hem korku, hem heyecan, hem mutluluk ne isterseniz var bende. Bugün cuma gibi geliyorr, off yarında toplantı falan var, inş hemencecik geçer de , foliküllerimi görürümm. Dün spor yaparkende son gücümle çalıştım, enerji açığa çıksınn, büyüsünler diye, heryerim ağrıyor bugünn. Ama olsunnn. Hepinize sevgiler

aymen=aysevi,
mimoza40=papatya40
nilya=nilya_nilya
yosunnn=yosunnn
efsune12=efsune12
baharda=bahardalı
zümrüt=berils
8eylül=deryacam

hatalı olan varsa düzeltelim yada bilmediklerimi ekleyelim

sonuç bekleyen bir ardaş daha vardı eylülden başka adını hatırlayamadım şimdi haber varmı...

diğer forumda yazmak ve okumak daha kolaydı buraya alışmak biraz zor olacak benim için fakat sizlerle anlamlı her site ve bu grubun bilgi akışını çider forum oldu olalı görmemiştir başka bir grupta...

aymen yazılarının silinmesini istiyordun ve silinmiş dedein ben tekrar baştan bakmadım fakat bizler içindeço faydalı bilgiler vardı orda hepsi silindi ise bu bizlerede haksızlık olmadımı canım mesala ben tekrar bazı bölümleri okumak istiyordum tedavilerle gidiş gelişlerle ve ilaçlarla ilgili kısımları senin ve mimozanın yosunu gerçekten çok faydalı yazıları vardı...

birde yosuncum o bilgilerimizi derleyip örneğin birkaç arkadaşın tedavi aşamasını öncesi sonrası gibi buraya aktarmak mümkün mü oradaki birkaç eski listeyi de bunu en gğzel sen yaparsın arkadaşım bizlerin dualarını alırsın

bende aynışeydne muzdaribim. ekim başı 1 haftamı okumaya ayıracaktım. şimdi o bilgiler yok oldu..

nasıl bir talyonik dürtüdür ki bunca emeği yok edecek derecede aktif olabildi? herkese zararı olacağı noktada dönüş yapılmamış. inanılır değil. ama bu insan beyni ve filitreleri ile bir muamma??

efsune sen de baştan okumaya karar verdiğine göre hareketlenmeye başladın demek... iç hesaplaşmaların düzene girdi umarım bakarsın son trenin açık kalan kapısından içeri atlamaya gücümüz yeter

hayat2011 akupunktura ne zamandır devam ediyorsun uygulanan tedaviyi doktormu belirliyor...
kendi yumurtanla tedavi olacaksın sanırım adetlerin düzenlimiydi...

efsune sen de baştan okumaya karar verdiğine göre hareketlenmeye başladın demek... iç hesaplaşmaların düzene girdi umarım bakarsın son trenin açık kalan kapısından içeri atlamaya gücümüz yeter

ben geçen Aralıkta öğrendim bu durumu, Ocak başı tedavi başladı, arka arkaya 3 dra gittim hepsi, dhea iç 6 ay en az dedi. amh değerim 0,1 ilk akucum dr ile beraber çalışıyordu memorialda, ben dra akuya gideyi mi dedim, bana şu an faydası olmaz dedi. ama ben onu dinlemedim, aynı tanıyı en az 2 dr söylemeden inanmıyorumm artık. Ben akucuya gittim konuştum, o da faydası olacağını söyledi. Bütün yüzüm vücudum kupkuruydu, pul puldu. Yanlış hatırlamıyorsam mart başı gibi başladım her hafta. Başlarda haftada 2 kez, sonra 1 kez gittim. Kuruluk azaldı, 1 kez kendiliğinden regl oldum. Arada kistler falan oldu 3-4 ay hep d. kontrol ilacı kullandım. Bilimselliği kanıtlanmamış ama istatiklerde başarı oranının arttırdığı görülüyor akunun. Psikolojik olarak da bana çok iyi geliyor, uyku bozukluğum vardı o düzeldi. Kulağıma da sürekli iğne batırıyor, moral vs. için. Mümkün olduğunca devam edeceğim. Hareketliliği de seviyorum, her hafta akuya gitmek bir uğraş, bir ümit oldu benim için. 1 en fazla 2 yumi oluyor, her ay değil ama. Geçen ay boşboştu rahim. 2 tedavim iptal oldu, büyümediler. Bir kez deneme yaptım ama tutmadı. Bir ara deli gibi otlar kaynatıp içiyordum, bal vs. Şimdi kendimi rahat bıraktım, ara ara bal yiyorum, spor yapmıyordum, spora başladım. Akışına bıraktım olayı. İç sesimm:)))) olacak diyor bana. Mücadeleye devam:) beni tek sinir eden meraklı çevre, artık yavaş yavaş çevredilerle de başa çıkmayı öğreniyorum.

merhabalar kızlar bugün sabah giremedim bazı işlerim vardı oradan oraya koşturup durdum.size ne olduğunu anlatacağım ama şimdi değil:)

herkes hoşgelmiş çok sevindim herkesin bizi burada bulmasına...
arkadaşlar eski yazıları boşverin.biz size üşenmeden her şeyi yeniden yazarız siz hiç merak etmeyin.sadece öğrenmek istediklerinizi yazın ben elimden geldiğimce yardımcı olurum

zamanında bende denemediğim ot bitki kalmadı ballar polenler kendim için ayrı eşim için ayrı zamanı gelmeyince olmuyor..... biz elimizden geleni yapmalıyız ki sonra keşke demeyelim... benim keşkelerim çok....

şimdi yine akupunktur doktorunu değiştirdin mi farkları var mı hepsi aynı tedaviyi uyguluyor mu....

öncelikle hamileliğin hayırlısı olsun ne mutlusundur şimdi ne kadar huzurlu dilerim Allahım isteyen herkese ve banada nasip eder.
haklısın sen ne kadar verici olursan o kadar alıyor karşı taraf ne gerek var demiyor gözleri burnu bana benzese fena mı olur yani :))
ama bunlardan önce benimde şu iç hesaplaşmalarımı kapatmam lazım kendimle nasıl bilmiyorum ama yapacağım tekrar tekrar teşekkür ederim ...

Doğuma kadar havuzu unut nilya üşütmenin dışında, hijyen açısından da tavsiye etmiyorum. kim ne kadar temiz olduğunu iddia ederse etsin.[/QUOTE]

gözlerim yaşardı okuyunca Shanti,
mücadeleyi bırakmamak lazım. Eninde sonunda anne olup kuzularımıza kavuşacağız. Daha bir hırslandım şimdi:))

Son düzenleme:

Bir hikayede burada var arkadaşlar harika şeyler okuyorum okudukça umutlarım yeşeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…