• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam selda tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, inşallah hep birlikte pozitif sonucunu kutlarız...
Diğer tedavisi başlayan yada başlayacak olan arkadaşlarada bol şans ve kolaylık diliyorum inşallah forum bir bir pozitif haberleriyle şenlenecek...:49::49::49:

Bu arada Blondeh arkadaşımızdan hiç ses seda yok en son 15 haftalık diye yazmıştı muhtemelen şuan 20 haftalık civarı olmuştur inşallah herşey yolundadır...

Son düzenleme:
Selam selda tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, inşallah hep birlikte pozitif sonucunu kutlarız...
Diğer tedavisi başlayan yada başlayacak olan arkadaşlarada bol şans ve kolaylık diliyorum inşallah forum bir bir pozitif haberleriyle şenlenecek...:49::49::49:

Bu arada Blondeh arkadaşımızdan hiç ses seda yok en son 15 haftalık diye yazmıştı muhtemelen şuan 20 haftalık civarı olmuştur inşallah herşey yolundadır...

canım ya nerelerdesin bırakıp gidiyorsunuz arkanıza bile bakmıyorsunuz neyse nasılsın durumlar falan yoksa sende sessiz sedasız okuyup gidenlerdenmi oldun...:) şaka yapıyorum kendine iyi bak fazla ara verme sık sık gel.....

Son düzenleme:
Tüm arkadaşlara günaydınlar...
Buraya zaman zaman girip okuyorum.. Yeni yeni arkadaşlar gelmiş. hoşgelmişler..

Papatyamızn kızı doğmuş. ne güzel bir haber.. Hayırlı, şanslı, mutlu, sağlıklı bir evlat olsun inşallah..
Tedavisi devam edenler, yeni başlıyacak olanlara da inşallah bol şans olsun..
Herkes bu güzel mutluluğu yakalasın....

sevgiler hepimize......

öyle mutluyumki bende,
transferden sonra buluşmuştuk ve acaba onca yükü taşımak zorunda kaldığı için etki edermi diye biraz huzursuzlanmış ama yinede umudumuzdan hiç vaz geçmemiştik.

ve bugün minik kızımız dünyaya geldi.. adını meraktayım.. inanaılmaz bir şey.. çok mutluyum. bu hepimize en iyi örnek.. herşeye rağmen tüm plansız gelişen olaylara rağmen kızımız burada..

şimdi biraz dikiş ağrıları varmış.. geçer inşallah...
forum içinde anlamlı bir gün.. adım adım nasıl amaca ulaşılıyorun en canlısı burada yaşandı...

:46::52::36::21::emir_bebek::nazar::2::6:

papatyaya hayırlı olsun gözü aydın allah analı babalı büyütsün şimdi nekadar sevinçlidir acaba bigün o duyguyu tadarmıyım kimbilir allah olmayanlarada yaşatsın ..

hoşgeldin bebeekkk :)) ne güzel bir haber bu sabah sabah....

[video=dailymotion;xaa9z3]http://www.dailymotion.com/video/xaa9z3_candan-ercetin-melek_music?search_algo=1[/video]

:)) bu senin içindi özlemle beklenen misafirimiz... hepimizin umudu oldun.. uzun, güzel, sağlıklı bir hayatın olsun.. şansın bahtın açık olsun inşallah...

şenlensin buralarr....bunlarda mimozamm için.. umarım beğenir.. ilkini sanırım beğenmişti daha önce.. ona dansöz beğendirmekte zordur haa:40:

[video=dailymotion;xe758u]http://www.dailymotion.com/video/xe758u_gal-shimron-belly-dancer_lifestyle?search_algo=1[/video]

[video=dailymotion;x9hen4]http://www.dailymotion.com/video/x9hen4_dansoz-didem-dans-show-ss-03-06-09_music?search_algo=1[/video]

sayfamız gül çatı vallaaaa..

yosun melek şarkısı beni ağlattı unutmuşum bu şarkıyı..

bu arada örümcek ısırığı iyileşemedi daha kötü reaksiyon verince bugün hastaneye gittim. ve vücudumun tamamen alerjik reaksiyonu çok kuvvetli verdiği ortaya çıktı..

alerji 30undan sonrada çıkarmış..
acaba tüp bebek tedavilerinin ilacından mı böyle et ten püften oldum bilmiyorum.. hastaneye gitmemek için çok direndim ama 10.günde artık kaşıntı ve acı dayanılmaz olunca gittim..zyrtek günde iki
eumovate günde iki
bactrom günde 1
ama inatla iğne almadım. bakalım. 1 haftada bunları deneyeceğiz..

tüp bebek denemelerindeki ilaç yüklemeleri uzun vadede sağlığıımız için risk oluşturuyor.

Son düzenleme:
buraya yeni üye oldum bu konudaki tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim. ancak konu tarihleri baya eski ...bilmiyorum hala bu konuyla ilgileniyormusunuz?

sayfamız gül çatı vallaaaa..

yosun melek şarkısı beni ağlattı unutmuşum bu şarkıyı..

bu arada örümcek ısırığı iyileşemedi daha kötü reaksiyon verince bugün hastaneye gittim. ve vücudumun tamamen alerjik reaksiyonu çok kuvvetli verdiği ortaya çıktı..

alerji 30undan sonrada çıkarmış..
acaba tüp bebek tedavilerinin ilacından mı böyle et ten püften oldum bilmiyorum.. hastaneye gitmemek için çok direndim ama 10.günde artık kaşıntı ve acı dayanılmaz olunca gittim..zyrtek günde iki
eumovate günde iki
bactrom günde 1
ama inatla iğne almadım. bakalım. 1 haftada bunları deneyeceğiz..

tüp bebek denemelerindeki ilaç yüklemeleri uzun vadede sağlığıımız için risk oluşturuyor.

geçmiş olsun efsune örümcek ısırığı çok kötü olur benim kuzenimi ısırmıştıda 2 ay çekmişti inatla doktora gitmeden:)
bu tüp ilaçları benide endişelendiriyor ama yapacak birşey yok:(

hoşgeldin moonrose hayır konumuz çok güncel çok seviniriz tecrübelerinizi paylaşırsanız:)

Ben de geçen ay yumurta donasyonu denedim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Kıbrısta yaptırdım. Hipotiroidi hastasıyım ve tsh çok yükseldi. Bugün doktor kontrolüm var. inşallah normal sınırlara çekebilirler...
Tecrübelerimi paylaşmak isterim dedim ama aslında bu yolla çocuk sahibi olmuş kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

ilaçlar yüzündenmidir havalardanmıdır hiç keyfim yok cuma günü eğer yumurtalarda bir gelişme olmassa ben iptal etmeyi düşünüyorum tedaviyi.
direk embriyo olayına girmeye karar verdim doktor pek umutsuz konuşuyor boşuna ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum. parasıda cabası çok pahalı ilaçlar daha şimdiden 5 kutuya bin lira bayıldım. daha kıbrısı var.

Ben de geçen ay yumurta donasyonu denedim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Kıbrısta yaptırdım. Hipotiroidi hastasıyım ve tsh çok yükseldi. Bugün doktor kontrolüm var. inşallah normal sınırlara çekebilirler...
Tecrübelerimi paylaşmak isterim dedim ama aslında bu yolla çocuk sahibi olmuş kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

ay ne güzel rose çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin bize daha daha daha bilgi verirmisin kim yaptı nasıl nereye yaptırdın yaşın kaç kaçıncı denemende oldu.
troidi kontrol altına alınır dert etme onu sen keyfini çıkar bence.

ay ne güzel rose çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin bize daha daha daha bilgi verirmisin kim yaptı nasıl nereye yaptırdın yaşın kaç kaçıncı denemende oldu.
troidi kontrol altına alınır dert etme onu sen keyfini çıkar bence.

Ben 18 yaşında menopoza girmiştim ve 2 sene önce evlendim ama anne olabilmem sadece bu yolla mümkün olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim. Eşimde uygun gördü ve ilk denememizde allah nasip etti ama açıkcası şuan tiroid konusunda endişeliyim.
Kıbrıs tüp bebek merkezi Dr. Savaş Özyiğit yaptı işlemi... Herkese tavsiye ederim.

Ben 18 yaşında menopoza girmiştim ve 2 sene önce evlendim ama anne olabilmem sadece bu yolla mümkün olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim. Eşimde uygun gördü ve ilk denememizde allah nasip etti ama açıkcası şuan tiroid konusunda endişeliyim.
Kıbrıs tüp bebek merkezi Dr. Savaş Özyiğit yaptı işlemi... Herkese tavsiye ederim.

ilk denemende olması büyük şans yaşın çok genç tabi etkisi vardır heralde. trodi dert etme bence kuzenimdede vardı kontrol altına alınabiliyor.
savaş beyde iyi bir doktor onuda düşünmüştüm ben ama kısmet.

Back