çizmeli kedi hoşgeldin.hayırlı uğurlu olsun tedavin...çok doğru bir yere gelmişsin diğer siteyi hiç okuma zaten,çok taraflı ve herkesi bir yere yönlendirmeye çalışıyorlar.bir doktorun dalkavukluğunu yapıyorlar sadece.. bence berk bey çok doğru söylemiş.diğerleri hemen kestirip atıyorlar,bir kere denemekten ne olurki??aklında kalacağına yaparsın olur biter.kliniklerin çoğu başarı oranı yükselsin diye hemen embriyo donasyonu yapalım garanti olsun diye düşünüyor ama işin psikolojik yönünü hiç düşünmüyorlar.çok doğru bir karar vermişsin.yaşında öyle çok değil 3-4 yumide az değil...berk bey çok insancıl tatlı bir adam.insanı rahatlatıyor, onunla tedavinin iyi gideceğini düşünüyorum.bu işte moral çok önemli.tekrar hayırlı olsun bize gelişmeleri yazarsan seviniriz:)
sevgili aysevi teşekkür ederim, yaklaşık 5-6 aydır kıbrısla ilgileniyorum hastaneleri araştırdım başarı oranları aşağı yukarı aynı gibi. hepsi bana aynı uzaklıkta olduğu için bana yakın davrananı tercih ettim diyelim. ahh aysevi hekimler biz yaş grubundaki hastaları üvey evlat gbi görüyor malesef, çünkü hastane başarı istatistiklerini düşürüyoruz belki haklılar kadın yaşı önemli faktör ve kestirip atıyorlar az yumurta kalitesiz yumurta bla bla bla. inanın istanbuldaki tüm ünlü hekimlere gittim biliyorum çoğunu hemen hemen aynı hepsi. hele ilk denememizde eşimi micro tese ye alacakları zaman benide eş zamanlı hazırladılar yani eşimde sperm bulunursa hemen benden yumo toplayıp işlemi yapacaktılar.
ama ne yaptılar, eşimi teseye almadan beni operasyona alıp yumurta topladılar bende o sıralar acemi bilmiyorum presedürü öyle olur zannediyorum mantığımızıda çalıştıramadık o anki telaş ve heyecanla. sonra bizimkini aldılar ameliyata malesef çıkmadı dediler bende o üzüntüyle aklımada gelmedi arkadaş siz benden o zaman yumurta neden topladınız demek. bu dediğim olay istanbulun bilinen bir tüp bebek merkezi ismini yazmayacağım.
bunları buraya not düşmek adına yazıyorum olur ya biri okur fikir olsun:)