kızlar hadi ben puzzle a başladım sizler nerelerdesiniz:)

sevalcim ben 12 gün yapıcam sanırım testi... 15inde yani... eşim inat ediyor

bence eşin haklı biraz tembel bir bebişse ve test erken yapıldıgı için henüz bhcg salgılanmaya başlamamışsa yanılabilirsin, üzülebilirsin bunlara gerek yok günlerce bu test dogrumuydu acaba, degerim yüselirmi acaba diye kara kara düşünmektense zamanında yapar pozitifse (inşallah pozitifdir)kutlama yaparız negatifse hep birlikte 1 kere üzülürüz...

aysevi, benimde olacak;

şimdi gerçekten çok üzgünüm sizin için ((((((((((
ama inanıyorum ki birgün hepimiz sevinçten uçacağız :)))))

sabretmek ruhu olgunlaştırır,
kadere tevekküldür ve teknik olarakta çıkan sonucu daha yorumlanabilir kılarç.
nrm34 le aynı fikirdeyim..
bu anın keyfini çıkar ve umudunu besle. iyiyi resmet beyninde derim..
sevgiyle kal

:) saolun efsunecim ve nrm34... benim transfer 5.gün olduğu için 12.günü beklemeye gerek yok diye aymen de söylemişti.. bende araştırdım.. 10.gün bakılıyormuş.. ama eşim oyle olsa dr 10.gün derdi diyor başka birşey demiyor işte:)

evet doğrusunuz aslında bendeb başkada kimse üstüne alınmamaış:))))))))))))))sanki benim yaram varda ben gocunuyormuşum gibi hemen üstüne atladım aslında bir kere okuyunca öyle anladım ama ikinci ve üçüncü kez okuyunca ehhh işte anca anladım jeton anca düştüüü:))))))))))))

acele etme acele işe böcükler karışır ne zaman günüyse o zaman yaptır derim tabi bende senin yerinde olsam hiç yerimde duramazdım gününü beklemeden yapardımmm alllaaaahhhhııııımmmm yosunu üzme ne olursun yosuncum sana yosuncummm diyorum ama bi sakıncası yoktur umarım ilk denemede başarı oranları varmıdır...

bugün saba tümerde bi hoca varya beni deli etti eğer bi çocuk üç kişiden meydana gelirse p.ç nesiller meydana gelecektir dedi valla o sırada dışarıda izliyordum oturduğum yer bana batıyordu sinirden öldümmm nette olsaydım msj atardım valla ne diyorsun sen hocam derdim yapacak bişey yoksa ne olacak peki.....neyse izleyen vardır muhakkak

[/CENTER
82 YAŞINDAKİ BETÜL MARDİN”DEN KADINLARA ÖĞÜTLER
‎1. Her sabah spor yapacaksın. Günaşırı filan değil evladım. Her sabah.
2. Hep çalışacaksın. Üreteceksin. Beynin meşgul olacak, hep koşturman gereken işler olacak.
3. Günceli takip edeceksin. Haber izle, dergi, kitap, gazete oku. Gündemi yakala. Her konuda kendini update …et. Yeni çıkan kitapları da bil, yeni açılan lokantaları da, bu sene moda olan renkleri de.
4. Evlilik ise şart değil, kafanı takma. Gerekli de değil. Hatta şöyle söyleyeyim: One problem less! (Bir problem eksik!)
5. Çocuk meselesine gelince… Ha işte, burada akan sular duruyor. Yapabiliyorsan yap. Birini bu kadar çok sevmek, onun sorumluluğunu taşımak sadece onu değil, seni de mutlu eder. Doğurmayacaksan, evlat edin. O zaman da senin çocuğun değişen bir şey yok. Evlat edinmeyeceksen de, manevi çocuğun olsun, birini okut, geleceğini şekillendirmesine yardımcı ol.
6. Günde bir kere et ye. Mutlaka her öğün sebze ve meyve ye. Kusura bakma, ben tatlı severim. Tatlıdan uzak dur diyemeyeceğim!
7. Ölümden sonra yaşamak istiyorsan, günlük tut. O küçük notlar, hem kendi hayatının tanıklığı, hem de yarına kalan bir bilgi kaynağı. Mesele benim babam, hiç düşünmeden 60 sene boyunca her gün Ece Ajanda’sına o gün olanları yazmış. Hâlâ açıp okuyorum ve çok faydalanıyorum
. 8. Olumlu olacaksın.
9. Bazı şeyleri kabul edeceksin. Bütün kadınların seni sevmesine imkân yok! Demek ki bazı kadınlara dikkat edeceksin.
10. Erkeklere gelince, aynı anda birkaçını sevmeyeceksin. Ama onların böyle bir yeteneği ve şerefsizliği olduğunu bileceksin!!
Ekleyen: HAYATIN İÇİNDEN - KAHVE MOLASI]

Güzel bir yazı.

Rowinacığım Yaşar Nuri Öztürk ten bahsetmişsin. Var ya tüm İslam alemi özellikle sert olanlar o hocaya sinir oluyorlar İslamiyeti yumuşattığı :)
sosyeteye ve daha geniş kesimlere sevdirmeye çalıştığı için . Onun yüzünden bir ara sosyete Umreye akın etmişti sağolsun Sen de adamı yerden yere vurmuşsun. Haklısın o kadar avam olmammalıydı ancak reyting için yapmıştır onu. Hiçbir hoca o kadar açık saçık olamıyor bunu kullanmıştır o ya da Saba illa ki basmıştır damarına . Sen aldırma tatlıdır o.​

Bu da güzelll:

Duvar Fotoğrafları
Yemek pişirmek ,
Çamaşır yıkamak,
Ev süpürmek ,
Çocuğa bakmak kadının vazifesi değildir.
Bunları yapıyorsa sana ikramıdır!

Hz. Muhammed (S.A.V)
Ekleyen: Kadınca

yosuncuğum

günaydın Yasak bitti mi ? :) Benim bazı arkadaşların da eşleri hamişlik boyunca pc vs tel yasaklamışlardı Bir de dr ilişkiyi yasaklayınca tam oldu :)

yosuncuğum

günaydın Yasak bitti mi ? :) Benim bazı arkadaşların da eşleri hamişlik boyunca pc vs tel yasaklamışlardı Bir de dr ilişkiyi yasaklayınca tam oldu :)

arkadaşlar günaydınnn canım sabah sabah bi türk kahvesi çekti hem içeyim dedim hemde bi foruma bakayım dedim neden hadi ilişki yi anladım bu pc telefn anlamadım radyasyon yüzünden mi

yosuncuğum

günaydın :) o yasak her halukarda delinir mimozaamm :) ben duramam net-bilgisayar vs olmadan :) hani istanbulda yaşasam neyse de.. burada.. imkansız:) sizlere, anne babama ve diğer arkadaşlarıma ulaşabilmemin tek yolu :) ben kahvaltı edeceğim şimdi geliyoom :)

Rowinacığım ,

Benim de dr ilk gebeliğimde Cep telinizi koyduğunuz çantayı bile çapraz asıp rahime yakın tutma demişti ki Tuna Kiremitçinin oğlunun d dr u Gerçi ben
pek sevmem Tunayı:) ama . Neyse bende abartıyor dedim orada ki bir kayınvalideye. Bana döndü dedi ki ' dr bir diyorsa sen 10 dikkat et ' Hakikaten
benim iki düşüğüm var Biliyrum bunlar kısmet işi ancak her birinde dr yattt dediği halde bana bir şey olmaz dedim kanepe oynattım + her ikisinde de dr alttan muayene yapıp iyice kurcalamıştı + ilişkiye girmiştim + sonuncuda görümce ile bir iyiceeee tartışıp eşle de tartışıp yatmıştım + çok uykusuz kaltım sabah ve tansiyonum çok düşüktü ( gerçi düşük tansiyon bir avantaj derler ama kaça kadar bilemiyorum ) Eeeee çocuk daha ne yapsın Radyasyon bile bunların yanında
zemzem suyu kalıyor :) Şimdi gülümsedim ama tabii o zamanlar günlerce ağla ağla Düşmanım bile yaşasın istemem de sabah sabah canınız da sıkılmasın da
dikkatli olunsunnnnnn diye yazdım.

Yosuncuğum sen de oku da adamı hafife alma zaten hayatta en kızdıkları şey :) Her daim aman efendim yaman efendim hop paşam gel kuzum muamele istiyorlar

Ben de şimdi çıkmak zorundayım 11 de bir arkadaşa sözüm var. Kahve bahane . Görüşürüzzzz.

Son düzenleme:

olur mu niye canımız sıkılsın bunlar bizim için altın bilgiler keyfine bak:))))))))))))))ben kendi şahsıma dikkat edecem neticede aynı şeyler yapacaz

aymen canım şimdi gördüm çok üzüldüm demek biraz yavan kalıyor içim sızladı inan senin iyi haberlerini almayı çok isterdim...
sen bizlerden daha yakınsın tıpta olup bitene ilalara testlere eğer bu konuda yapılması gereekenleri yaptırdıysan ben de mimozaya katılıyorum düşüklerde bazen gözardı ediliyor ama spermin etkisi oluyor...
inşallah biran önce kendini toparlar ve aramiza dönersin..

benimdeolacak seninde üzüntünü paylaşıyorum... donmuşla denemek benimde çok kabul ettiğim bir teknik değil...
bancede bunu sayma kendini yıpratma... bizlere önce kendimiz lazımız ..... biz olmayınca başka neyin önemi olabilir ki....

mimoza ordek için yazdığın açıklamalar bilgiler hepsi birbirinden güzel sağol arkadaşım...
efsune senin yazdıkların içinde aynı şeyleri düşünüyorum iyi ki varsınız....

yosuncum seni unuttum sanma biran önce iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum...
ilk denemen olması beni daha da heyecanlandırıyor... inşallah sende bu şanslılardan olursun...

Forumda bır sey okudum dogus ve hıt te dnr deneyip gebe kalamamıs bir arkadasımız var,şimdi bende en basından beri hit diyodum ama bi anda düşüncem deişir gibi oldu...ben ilk seferde gebe bırakacaktır beni dıye düşünüyodum..Bak şimdi kafa yine karıştı

yosuncum seni unuttum sanma biran önce iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum...
ilk denemen olması beni daha da heyecanlandırıyor... inşallah sende bu şanslılardan olursun...

hiç öyle bir şey düşünmedim şekercim merak etme :))saolasın... inşallah herşey güzel olur:)

evet bu arkadaşımız nrm34 canım kafan karışmasın bazen insanların ilk denemelerinde olmuyor ama bazen şans işte tutuyor herkesin sağlık problemleri ayrı ayrı oda şuan araştırıyor tekrar deneyecek inşallah bu sefer ki denemesi pozitif olacak hit konusuna gelince iyi br dr ama beni direk hemşire arayıp bütün bilgileri o verdi bence hasta dr ilişkisi olmalıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…