kızlar hadi ben puzzle a başladım sizler nerelerdesiniz:)
sevalcim ben 12 gün yapıcam sanırım testi... 15inde yani... eşim inat ediyor
sabretmek ruhu olgunlaştırır,
kadere tevekküldür ve teknik olarakta çıkan sonucu daha yorumlanabilir kılarç.
nrm34 le aynı fikirdeyim..
bu anın keyfini çıkar ve umudunu besle. iyiyi resmet beyninde derim..
sevgiyle kal
Selamlar
Rowina sana değil Efsunenin uyarısı . Hani son zamanlarda bazı arkadaşlar dinin ne mezhebin ne Allahına nasıl yakarıyorsun evli misin bekar mısın benden mi kaçıyorsunuz
kimi kandırıyorsunuz gibi abuk sabuk sorularla pat pat foruma düşüyorlar ya o arkadaşlara genel bir uyarı idi.Tabii ki bundan sonra gelecek olanlara da. Ben de hak veriyorum
burada din dil ırk renk mezhep sınıf ayırımı yapmıyoruz . Sadece son derece iyi niyetle tecrübelerimizi paylaşmak ve birazcık da destek bulmak çin buradayız.
Teşekürler Efsune arkadaşım
:) saolun efsunecim ve nrm34... benim transfer 5.gün olduğu için 12.günü beklemeye gerek yok diye aymen de söylemişti.. bende araştırdım.. 10.gün bakılıyormuş.. ama eşim oyle olsa dr 10.gün derdi diyor başka birşey demiyor işte:)
Bu da güzelll:
Duvar Fotoğrafları
Yemek pişirmek ,
Çamaşır yıkamak,
Ev süpürmek ,
Çocuğa bakmak kadının vazifesi değildir.
Bunları yapıyorsa sana ikramıdır!
Hz. Muhammed (S.A.V)
Ekleyen: Kadınca
yosuncuğum
günaydın Yasak bitti mi ? :) Benim bazı arkadaşların da eşleri hamişlik boyunca pc vs tel yasaklamışlardı Bir de dr ilişkiyi yasaklayınca tam oldu :)
yosuncuğum
günaydın Yasak bitti mi ? :) Benim bazı arkadaşların da eşleri hamişlik boyunca pc vs tel yasaklamışlardı Bir de dr ilişkiyi yasaklayınca tam oldu :)
Rowinacığım ,
Benim de dr ilk gebeliğimde Cep telinizi koyduğunuz çantayı bile çapraz asıp rahime yakın tutma demişti ki Tuna Kiremitçinin oğlunun d dr u Gerçi ben
pek sevmem Tunayı:) ama . Neyse bende abartıyor dedim orada ki bir kayınvalideye. Bana döndü dedi ki ' dr bir diyorsa sen 10 dikkat et ' Hakikaten
benim iki düşüğüm var Biliyrum bunlar kısmet işi ancak her birinde dr yattt dediği halde bana bir şey olmaz dedim kanepe oynattım + her ikisinde de dr alttan muayene yapıp iyice kurcalamıştı + ilişkiye girmiştim + sonuncuda görümce ile bir iyiceeee tartışıp eşle de tartışıp yatmıştım + çok uykusuz kaltım sabah ve tansiyonum çok düşüktü ( gerçi düşük tansiyon bir avantaj derler ama kaça kadar bilemiyorum ) Eeeee çocuk daha ne yapsın Radyasyon bile bunların yanında
zemzem suyu kalıyor :) Şimdi gülümsedim ama tabii o zamanlar günlerce ağla ağla Düşmanım bile yaşasın istemem de sabah sabah canınız da sıkılmasın da
dikkatli olunsunnnnnn diye yazdım.
Yosuncuğum sen de oku da adamı hafife alma zaten hayatta en kızdıkları şey :) Her daim aman efendim yaman efendim hop paşam gel kuzum muamele istiyorlar
Ben de şimdi çıkmak zorundayım 11 de bir arkadaşa sözüm var. Kahve bahane . Görüşürüzzzz.
yosuncum seni unuttum sanma biran önce iyi haberlerini almak için sabırsızlanıyorum...
ilk denemen olması beni daha da heyecanlandırıyor... inşallah sende bu şanslılardan olursun...
Forumda bır sey okudum dogus ve hıt te dnr deneyip gebe kalamamıs bir arkadasımız var,şimdi bende en basından beri hit diyodum ama bi anda düşüncem deişir gibi oldu...ben ilk seferde gebe bırakacaktır beni dıye düşünüyodum..Bak şimdi kafa yine karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?