meyyit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
133
37
18
27
Merhaba kısmetse Ekim ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Azosperm nedeni ile eşimde microtese olacak. Merak ettiğim eşim ameliyattayken aynı anda mı Yumurtalar toplanacak?

Merhaba kısmetse Ekim ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Azosperm nedeni ile eşimde microtese olacak. Merak ettiğim eşim ameliyattayken aynı anda mı Yumurtalar toplanacak?
Benim de eşim azosperm biz doktorla konuştuğumuzda erkek önce ameliyata alınır kadın da aynı gün ameliyat edilecek şekilde hazırlanır, erkek ameliyattan çıkar birkaç saat içinde sonuç belli olur eğer sperm bulunursa kadın ondan sonra işleme alınır demişti.

Ben aynı anda giriyoruz sandım çok teşekkür ederim bilgi için

Önce erkek alınıyor, sonra bulunursa kadın. Bizde bulunamadı ama ben yine de o işlemlere maruz kaldığım için operasyona girip dondurdum. Umarım tedavi olmadan ameliyat olmuyorsunuzdur.

Önce erkek alınıyor, sonra bulunursa kadın. Bizde bulunamadı ama ben yine de o işlemlere maruz kaldığım için operasyona girip dondurdum. Umarım tedavi olmadan ameliyat olmuyorsunuzdur.
Kaç doktor gezdiysem tıpta yeri olmayan ilaçların hiçbir faydası yok deyip tese yolu gösterdi bizde en sonunda olmaya karar verdik

Kaç doktor gezdiysem tıpta yeri olmayan ilaçların hiçbir faydası yok deyip tese yolu gösterdi bizde en sonunda olmaya karar verdik

Ülkemizdeki en büyük mesele de bu zaten gittiğimiz tüm doktorlar ürolog ve uzmanlık alanları belli.
Bizim gitmemiz gereken yerler ürologlar değil kendini araştırmalarını, tezlerini bu alana vermiş olan doktorlar.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur kucaklarımız boş kalmasın dualarımdasınız ❤

Merhaba bizim de azosperm. Ben tüp bebek tedavisine başladım, opu gününde eşim ameliyata ben de opu işlemi yapılacak yere indim aynı hastanede. Eşimin ameliyatında alınan örnekler gözümün önünde embriyologa gitmişti o anki heyecanımı hiç unutamıyorum. Embriyolog gelip bana sperm bulundu diyince ağlamaya başlamıştım. Hemen opuya aldılar. Yumurta toplandı ve döllendi, ilk denemeden bir oğlum var. Şimdi 2. İçin uğraşıyorum sana bol şans ve kolaylıklar diliyorum. İnşallah sperm bulunur

ÇOK sevindim adınıza tese öncesi tedavi olmuş muydunuz bize tedavi verilmediği için çok tedirginim de

Canım sonucumuzu atsam bakarmısın?eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu dün testi yenileme günümüzdü bu sonuçlar ne demek 39 yazan yer 39 tane sperm çıkışımı olmuş

Eklentiler

• 5F655C48-F4C7-4343-95B9-82372BB8E412.png
    250,6 KB · Görüntüleme: 168
Canım sonucumuzu atsam bakarmısın?eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu dün testi yenileme günümüzdü bu sonuçlar ne demek 39 yazan yer 39 tane sperm çıkışımı olmuş
ilk testiniz sıfır mıydı? eğer öyle ise tam 39 tane sperm bulunmuş bence gayet iyi bir sonuç tedavi mi gördünüz?
ameliyata gerek kalmadan çıkış olmuş demekki

ilk testiniz sıfır mıydı? eğer öyle ise tam 39 tane sperm bulunmuş bence gayet iyi bir sonuç tedavi mi gördünüz?
ameliyata gerek kalmadan çıkış olmuş demekki
İlaç kullanıyor eşim takviyeler flan kullanıyor.o 39 yazan kısım sonuç degil galiba referans aralığı

Eşiniz sigara kullanıyor muydu acaba ? Kullanıyorsa eğer Ameliyattan ne kadar süre önce bıraktı ?

Merhaba bende erzurumda tüp bebeğe başladım ama yakup beyden memnun olmadığım için ömer beye gidiyorum. Bir çok kişi memnun olduğunu söyledi.

Sigara kullanmıyordu, alkol kullanıyordu ama bırakmadı dikkat de pek etmedi açıkçası
Merhabalar.acaba hangi hastanede ve doktor da bu sürece girdiniz? Bir de maliyet aklınızda kaldı mı benimde eşimde azosperm var ve varıkoseli var.doktor varikosel ameliyatı önermiyorum şuan tüp bebek şanısnız var ameliyat sonrası bu şans da kalmayabilir tese ile tüp bebek önerdi.Maddi durumumuz yok devlet hastanesinde işlemlere başlıcaz gibi ama kimse devlet hastanesi önermiyor ki arsştırdığım kadar develet hastanesini de yumurta toplama ya transfer e vs bayaa ücret alıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…