Yumurta toplama sonradı hayal kırıklığı 😔

Rabbim tez vakitte pozitifi görmeyi nasip etsin canım biliyorum çok zor süreçler inşallah bu zamanları ileride zor günlerden geçtik ama sonucu güzel oldu diye anarsınız. Bizim de nboş çıktı ilk opuda sonrakinde de iki tane döllendi ama kaliteleri çok iyi değildi. Tutmadı zaten. 3 ay sonra çok şükür kendiliğinden oldu. Doktorun kim ?

İnşallah darısı başıma .doktorum Mine islimye

Peki neler yaptınız bu süreçte vitamin yada herhangi bir şey
Merhaba öncelikle umarım tedavin olumlu şekilde ilerliyordur ben de aynı hastaneden yarın için randevu aldım hilmi beye. Ademimin 3. Günü yarın. Bana biraz süreçten bahseder misin? Hiç bir bilgim yok konuyla ilgili. Ben de her kadın gibi anne olmak istiyorum

Peki neler yaptınız bu süreçte vitamin yada herhangi bir şey
Ya mesajların gözümden kaçmış kusura bakma. Ben bu süreçte doğal beslenmeye dikkat ettim sütü doğal aldım yoğurdu ke dimi mayaladım. Vitamin olarak d vitaminim eksikti dahiliyeden baktırmıştım bütün değerlerime d vitamini yazdı onu kullandım. Hilmi hoca thancss woman diye bir folik asit verdi onu kullandım. 1 ay spora gittim. İşte polikistikover olduğum için diyetisyen ile görüşüp kendime bir beslenme düzeni oluşturdum düşük glisemik indeksli ürünler tükettim. Yani aslına bakarsan o kadar çok da nizami olmadı tabiki. Ama en önemlisi sabahları yeşillik tükettim her sabah koca bir kase roka Maydanoz dereotu semiz yedim. Normalde hiç yemem sevmem de ama o ay düzenli her sabah yedim ve bence çok faydası oldu

Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bende de pcos var geçen pazartesi opu oldum 21 yumurtam toplandı. 16 tanesi foku çıktı ve döllendi bugün 3.gündü 15 tanesi de gelişim gösterdiği için dondurmadılar 5.güne kadar bekleyeceklerini söylediler. Ben gonalf 900ü 200ml şeklinde kullandım sonrasında oxotide ve gece çatlatma iğnesini yapıp sabah yumurta toplama işlemine gittim. Sizin yazınızda en çok kafama takılan şey pcos hastalarında taze transfer önerilmez hem şansı düşürüyor hem de ohss sendromu riski oluyormuş acaba az yumurta toplandığı için mi böyle bir şey önerdiler?

Merhaba, bizim hem az yumurtamız döllendi hemde 5. Güne gitmeyebilir demişlerdi 3. Günde dondurma seçeneğini de sundular ama çözünürken de sıkıntılar olabiliyormuş biz istememiştik. Ohss için de takipteydim doktorum sağolsun çok ilgiliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…