ya canım benim öyle düşünme,olacak tabiki bigün sabret.bence herşeyi oluruna bırakmalısın demekle olmuyo ama,ne zaman istemezsen o zaman olur.hayırlısı olsun demekki zamanı değil henüz.allah a dua et.başka şeyler düşün.emin ol olacak sonunda.
kızlar nasılsınız. ya benim moralim çok bozukkkkkkkk. inanılmaz. kahverengi akıntım geldi yani adete dönüşmesine az var ya bugece ya yarın sabah kırmızılar gelmiş olur. ve benim canım çok sıkkın. ya boşamı uğraşıyorum acaba hiç beeğim olmıcakmı. niye bizimde hemen olmuyo. bukadar uğraşıyoruz yin de gelmiyo. bazen diyorum demekki uğraşmamız gerekiyo diye sizleri de teselli ediyorum ama insan kendisine duyuramıyo bu sesi işte. sanki hiç anne olmıcakmışım bu duyguyu tadamıcakmışım gibi gelio.niye.niye. niye. sebebini çok merak ediyorum. elimizden gelen herşeyi yaptık ama olmuyo işte.artık çok şanssız bi insan olduğmu düşünüyorum.bu başıma gelenler d enormaldir dimi ama.
canım öyle düşünme lütfen ilerde hamile haberlerini verirken bu duygularını unutacaksın ben de bi ara çok üzgündüm 1,5 seneden fazla bir zamandır uğraşıyorum. doktoruma söyledim artık sıkıldığımı manevi olarak çöküntüye geçtiğimi. bana birkaç şey anlattı kadının 8-9 sebedir çocuğu olmuyomuş herşey normalmiş ama... sonra kadının babası hastalanmış bakacak kimsesi olmadığı için kadın bakmak zorunda kalmış ve 3 ay içinde sadece 2 kere ilişkiye girebilmişler tabii ki hamile kalmış doktorum psikolojinin çok önemli olduğunu söyler hep rahatlaman için söylemedim bunlar gerçekler canım hepimiz biliyoruz.... yumurtalarım gelişmiyo demişsin. klomende benim 3 ayım ilk ay hiç yumurta oluşmadı ikinci ay 14 mm kaldı sonra şu bal çörekotu tarçını denedim 3. ayda sağ ve sol yumurtalıklarda 8-10 adet kist oluşmasına rağmen 1 tane yumurta büyümüş %20 hamile kalma ihtimali veren doktorum %35-%40 a çıkardı bu ay denemekte yarar var canım benim gecikmenin ilk günü adet olacakmışım gibi belirtiler var bu gün hayırlısı demekten başka çaremiz yok..... okurken yorulacaksınız. galiba biraz uzattım yazımı kaydirigubbakcemile3
canım senle durumumuz çok benziyo. benim de ilk ay ilaçsız baktı .hiç kendiliğimden yumurta olmadı. 2. ay günde 2 tne klomen kullndım 15 mmde kaldı. sonra ister klomeni artııp devam edelim dedi ister iğneye . ama iğne daha iyi sonuç verir deyince biz iğneyi tercih ettik. onlarda baya pahalı oldu ama sonuç iyiydi. 4 tane falan yumurtam vardı ama olmadı işte. neyse bugün tama anlamıyla adet oldum. yarına randevum var . dediğiniz gibi vazgeçmicem ve bua ya kasmıcam da kendimi çok heveslenmicem de belki ozman olur. neden sen de kist oldu acaba pco falanmı var sen de. inşalalh adet olmazsın canımgüzel haberler bekliyoruz. sen kaç yaşındasın
canım senle durumumuz çok benziyo. benim de ilk ay ilaçsız baktı .hiç kendiliğimden yumurta olmadı. 2. ay günde 2 tne klomen kullndım 15 mmde kaldı. sonra ister klomeni artııp devam edelim dedi ister iğneye . ama iğne daha iyi sonuç verir deyince biz iğneyi tercih ettik. onlarda baya pahalı oldu ama sonuç iyiydi. 4 tane falan yumurtam vardı ama olmadı işte. neyse bugün tama anlamıyla adet oldum. yarına randevum var . dediğiniz gibi vazgeçmicem ve bua ya kasmıcam da kendimi çok heveslenmicem de belki ozman olur. neden sen de kist oldu acaba pco falanmı var sen de. inşalalh adet olmazsın canımgüzel haberler bekliyoruz. sen kaç yaşındasın
evet canım pco var bende 24 yaşındayım doktorum 3 ay ilaçla olmazsa 3 ay iğneyle sonra aşılama demişti. bu ay 3 klomen kullandım ilave ballı karışımı yedim faydası olmadı diyemem ama pes etmek yok kafaya takmamak lazım test yapmaya elim varmıyo cesaret edemiyorum bekliycem biraz daha çift çizgiyi gördüğümde paylaşırım canım allah isteyen herkesi bir an önce meleğine kavuştursun.........:teselli:
selam kızlar iki günüdr giremedim internetimde bi kesinti oldu nedenini anlayamadığımm
ptesi akşam doktora gittim dediğim gibi bu ay benim yumoşlardan hayır yok henüz 11mmde kalmışlar cuma günü tekrar çağırdı bakacak ama büyüse bile bu seferde hala iyileşmediğim için antibiyotik kullanmak zorundayım yine o yüzden bu ay bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kaldık tatildeyim yanii ama tatilde güzelmiş bee tavsiye ederim:))
sweeetcimm canım hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah önümüzdeki ay hamişiz:))
canlar bişe soracam ben bugün saat 4 te çatlatma iğnemi oldum doktor yarın ve sonraki 3gün ilişki önerdi ama ben yumurtam bu gün çatlıcak gibi hissediyorum bugün ilişkiye girsem olurmu acaba yumurtam 21 mm ve kasık ağrım başladı ne yapsam acaba lütfen cevap yazın yarın geç olmasından korkuyorum
teşekkür ederim sweetbaby orayıda okudum bazı arkadaşlar iğne günü çalışmışlar ve şu an hamileler bende bu gün yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık kaçırmayı istemiyorum çünkü ben çok zor yumurtluyorum bu gün adetimin 27. günü anca gelişti yumurtalar klomende işe yaramadı bir haftadır bal çörek otu tarçın iyordum sanırım onlar geliştirdi gerisi şansa kaldı artık hayırlısı.
bende de pco carmış doktorum öle dedi ama tam da değil çünkü ben de adet düzensizliği falan yok. hatta hiç şaşmaz tık die. işte bende de klomene cvp vermeyince sabır durumunuza göre ilçla da iğneyle de devam edebiliriz dedi. ama iğne daha ii cvp verir dedi. Allahtan öle oldu .yani korkma iğneyle gelişio.doğru ya biz çok takıyoz olmadımı hayattan kopuyoruz. ayın kaçını bekliyosun. söle d eseni de ekliyeyim. inşalalh hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz inatçı keçilere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?