Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımbence test yapma derim zor ama ben yapmıyorum benim şubatta 5 gün geçti ama yapmadım adetlerim düzenli olasına rağmen.sonuçta da yokmuş zaten oldum.herşeyi hamişliğe yoruyoruz . bakalım yüzümüz gülecek mi.hayırlısı artık. benim adet öncesi hep bacağım ağrır. şimdi de ağrıyo. olmasa umutlancam da. malesef umutlanamıyorum. hadi hayırlısı. 15i adet tarihim. kaçında yapsam çıkar yoksa da heveslenmem hiç değilsse dimi kızlar. akıl verin bana.
kızlar ben bugün dr kontrole gittim..yumoşum sanırım bi tane 16mm olmuş..p.tesi çatlatma iğnesi ovitrelle vurunucam ..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı olsun...amiiinn..öptüm canlarıımm..
bugün kasığıma bi kramplar girmeye başladı ara ara kızlar ya. niye acaba.
inşallah canım muradına erersin bu ay
çok saol canım benim..Şenizseninde gözün aydın canım..sanırım hamilesin değil mi?:uhm:Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiinn:Saruboceq:öptüm canım benim...Şeniz
canım tek yumurta ilede hamile kalınıyor
beklemede olanlar listesinden beni silermisiniz.bazı sorunlarımız var benim hamile olmam imkansız.allah herkese gönlünün istediğini versin.
kızlar benim yumoş 16mm di c.tesi günü dünde aynı sol kasığıma ağrı ve batma oldu herhalde istenilen büyüklüğe ulaştı bugün saat 5 gibi ovitrelle çatlatma iğnasini vurunucam..hayırlısı bakalım..öptüm canlarıımm..
inşallah dediğin gibi olur esra.bugün dr gidicem randevun var.bugün yine bakacak ne kadar olmuş.eğer 17 18 mm olmuşsa çatlatma iğnesi vurulacam.inş.bugün güzel haberler alırım.
kızlar benim yumoş 16mm di c.tesi günü dünde aynı sol kasığıma ağrı ve batma oldu herhalde istenilen büyüklüğe ulaştı bugün saat 5 gibi ovitrelle çatlatma iğnasini vurunucam..hayırlısı bakalım..öptüm canlarıımm..