Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba ben hergün sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum fazla buralardayım yani
günüm yaklaşıyor göğüsslerim sanki adet olacakmışım gibi acıyor ama bakalım hayırlısı bu ay aşılama yapılacak bana artık kısmet....
14 15gunum bakalım.aslında gecn ay 8gunluk gecıkmeyle 14unde regl oldum.normalde 33 34 gunde bı regl oluyorum buay içinde böyle bı hesaplamayaprsam 15 16 sı oluyor regltarıhım akıntı m başladı umıdım yok acıkcası.bide regl yaklaşınca afedersınz ishal gıbı oluyorum oda bşladı.umıtlerımızbaşka aylara kaldı galıba
[[/COLOR]valla kızlar biz de eşimle dışarı çıkmıştık. hadi bi test alıyımmı dedim. bi alıyım bi almıyım derken. baklım açık eczane varmı diyeokadar geçtika arabayla. hiç açık eczane yoktu. bunu kendime işaret saydım demekki Allah test yapmamı engelliyo. yapma diyo. çünkü tek çizgi görüceksin üzüleceksin. yani alamdım. zaten sol taradfım hafif batıyo sızısı orama ve bacağıma vuruyo,yani adet olucakmışım gibi geliyo.hayırlısı artık. sanırım bu ay tutmadı.
[/Bsweetycim canım böyle düşünme..belki de bebişin süpriz yapmak istiyo anneciğine...bence test yap diycem ama o anları bende yaşıyorum hadi negatif çıkarsa korkuyosun değil mi?CADIARZUcanım benim yaa inşallah hamilesindir..bunu bütün kalbimle diliyorum inşallah..:Saruboceq:öptüm canım benim..Şeniz]
benim umutlar bu sabaha karşı yine suya düştü (( Canım çok sıkkın artık hiç olmayacakmış gibi geliyor
kızlar benimde bu gün adet olmam lazım ama inşallah olmam kasıklarımda ve göğüslerimde çok ağrı var sabırsızlıkla bekliyorum o güzel haberi almayı 1-2 gün daha geçsin garanti olsun diye kan testi yaptırıcam 1,5 senedir her test yaptığımda tek çizgiyi görünce parçalayasım geliyo allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.... CADIARZU
umarım canım güzel haberi alırın. bizer de emin ol duyduğumuzda çok sevincez. sen listemiz de varmıydın. seni de ekleyelim.ben de sırf korkumdan alamadım test. nasılolsa tek çizgi olacak diye. bakalım günüm geçsin die bekliyorum tabi geçerse . inşalalh adet olmayız. benim de bacağım çok ağrıyo.ama bu benim adet belirtimdir oyüzden kırmızılar gelecek diyorum. hayırlısı artık napalım canım ya. demekki bebişler hala gelmek istemiyo. diyorum ben d ebazen acaba hiç anne olamıcakmıyım.eşime o mutlu haberi verip baba olacaksın diyemiyecekmiyim. Allahım o günleri göstermesin bize.