Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım göğüsleri bilmem ama bu tip haplar kasıklarda ağrı ve batma yapabiliyo yumoşların büyümesinden dolayı:lepi:
canım boş ver uygula bakalım blki işe yarar ama tadı çok kötü dimi. ben d ebi ara yapmıştım.adet oldu klomende bu ay 3. ayım olcak.bu ay bal tarçın çörekotu kürü uyguluyacam.bakalım işe yarıyacakmı?
kızlar klomen göğüste şişlik,ucunda az bir sızı ve kasıkların üst tarafında iğne batması gibi şeyler yapar mı?
canım göğüsleri bilmem ama bu tip haplar kasıklarda ağrı ve batma yapabiliyo yumoşların büyümesinden dolayı:lepi:
yalnız benim yumurtlama dönemim geçti adetime 6 gün var.yumurtlama zamanı ağrı vardı tabi ama dünkü neydi öyle bilmiyorum.bugün o batma yok ama biraz belim ağrıyor.kist falan olursa diye endişeleniyorum
yalnız benim yumurtlama dönemim geçti adetime 6 gün var.yumurtlama zamanı ağrı vardı tabi ama dünkü neydi öyle bilmiyorum.bugün o batma yok ama biraz belim ağrıyor.kist falan olursa diye endişeleniyorum
Merhaba,Ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum. Ama biraz bilgi edinmek istedim ve bu konuyu buldum. Aklıma takılan şeyleri sormak istiyorum. Enazından fikrinizi bildirmenizi rica ederim.
1.Yumurta hiç olmazsa veya gelişimini tamamlayamayıp gerilerse regli olunmuyormu?
2.Peki 2-3 ay regli olmayınca, madem yumurtada gelişmiyor 2-3 ayın sonunda regli olunca yumurta gelişmiş mi oluyor gelişmemiş mi?
3.Düzenli regli olunsa bile yumurta gelimemiş olma ihitimali varmı?
Lütfen yardım arkadaşlar, en azından fikir.
İsteyen herkese sağlıklı bebekler dilerim
kızlar benim takip işi bu ay yattı yumoşum gelişmemişş artık ne zaman adet olursam o zaman gidecem doktora tekrar
kızlar slm ben hala adet olmayı bekliyorum göğüslerimdeki acı hala devam ediyor kafam çok karışık çok gecikti yaaaaaaaaaa...aşılama olcam bu ay adet olmam lazımmm...geçen ay 12sinde olmuştum((neden gelmiyor...
canımsorularını bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım. umarım takibin hayırlı olur. bu arada kaçyaşındasınve nezamandır olmuyo.
1.benim takibe gittiğim ilk ay yumurtamın oluşmadığı ortaya çıktı. ilaçsız bi takipti o. herşey yolundamı diilmi die baktı. ve zamanında regl oldum.ikinci ay klomen kullandım ama gelişimi geriledi yani klomen işe yaramdı. ozman da zamanında regl oldum.
2.valla yumurta gelişini ancak takiple görebiliyosun. bak ben çok düzenli adet olurum ama bak yumurtamın oluşmadığı ve zorlandığı ortaya çıktı. ki ben kendiliğimden bi kez hamile kaldım aama düşük yaptım.
3. evet ben düzenli adet oluyorum. hiş şaşmaz. ama böle bi problemim var işte.
yani git kontrollerini geciktirmeden ol derim
hala bekliyorum daha adet günüm gelmedi inşallah gelmez güzel haber veririm