- 1 Temmuz 2008
- 2.896
- 8
- 41
ya canım benim öyle düşünme,olacak tabiki bigün sabret.bence herşeyi oluruna bırakmalısın demekle olmuyo ama,ne zaman istemezsen o zaman olur.hayırlısı olsun demekki zamanı değil henüz.allah a dua et.başka şeyler düşün.emin ol olacak sonunda.
şuan kendimi okadar mutsuz hissediyorumki.şuan hiç olmıcakmış gibi geliyo. aslında eylüle kadar kendime zaman tanıdım diyodum. öğretmenim ben ve okulda herkes hadi bebek yap diyip duruyo bekleme fazla diyolar. sanki ebn çok bekelemk istiyorum. eylülde okul açılınca daha nasılsın demeden bebek varmı diyolar. o yüzden eylülde hamile olarak okula gitmek istiyorum. ama şimdi sonuç olumsuz ve hep olumsuz olcak gibi gelio.benim bir de klomene cvp vermedi bünyem yumurtam tam gelişemedi. göbekten iğne vuruldum o da 400 tlyi aştı. bu ay da öle olcak .aşılama rhim filmi istesem hadi onlar da olmadı tüp bebek olsa bu kadar masrafta bizi çok yoracak. çok mutsuzum işte. bi yandan uğraşmaktan vazgeçmicem diyorum. bi yandan sanırım hiç anane olamıcam eşimi baba yapamıcam diyorum. çünkü sorun bende.