- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
canım sağol bozsam ne yapacam ki canım ya. tabiki bozuyorum. bi de benim yüzümden olmuyo . eşimde baba olmayı çok istiyo. tabi bana çaktırmamaya çalışsa da ben üzülmeyeyim diye,önemsemiyo görünüyo. ona da çok üzülüyorum. çok da hakediyo. işte moralim bundan bozuk. maddi açıdan da yorucu oluyo. ama neyapalım demekki bunları yaşamamız gerekio.üzülme canım sen de ilaçla olmuyosa iğneyle olur. iğne gayet ii cvp verio. ben de de öle olmuştu. sakın bozma moralini.artık kafaya takmıcam. pilatesimi yapıcam koşu bandımda sporumu ypıcam hiç düşünmemeye çalışıcam. kendime değişik işler çıkarıcam plan yapıcam bi sürü şey yapıcam ama bebeği düşünmicem.
sweetim canımsın bak böyle ol iştee benimkiler aslında 3 aydır klomenle büyüyodu ama buay iki kutu antibiyotik klomenin etkisini azalttı şuan büyümemeside iyi oldu aslında çünkü bugün yine antibiyotiğe başlayacam zaten bebiş yasak derdi doktor ilaçla napalım hayırlısı artık dediğim gibi ya kafam rahat etti resmen tatilde gibi hissediyorum kendimi beebek beklememek çok güzelmiş:))