Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
raebzeh canım hadi bakalım hayırlısıyla inşallahh güzel güzel yumoşların olmuştur canımmmm
sweetbaby ben klomen kullandım dr adetin 12.günü çağırdı sol tarafta bi sürü yumurta var dedi ama sağda yok bişey dedi dün şeffaf akıntı geldi tabi dr bize ilişki günleri verdi onlarıdeğerlendiriyoruz eşim de evicap içiyor hayırlısı artık rabbime sığınıyorum
kızlar bende bugün umutsuzluğa düştüm göğüslerrim ağrımaya başladı genelde adet olmazdan 3-4 gün önce böle olurum bu ay doktor bana çok ümit verdi ayın 15.de kan testi yaptır inşallah olumlu sonuç alcaz dedi ama çok kötü oldum ağrı başlaığından bu yana
canlarım nasılsınız?
mrb kızlar ben dün dr gittim bir tane yumurtam gelişme yolundaymış.aranızda tek yumurtayla hamile kalan varmı.bu arada ben pcoluyum.
kızlar yarın ben yumoşlar büyümüş mü diye kontrole gidicem nolur..bu mübarek günde birbirimiz için bol bol dua edelim..inşallah yarın yumoşlar beni mutlu eder..öptüm canlarııımm..
ya kızlar sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum ama hayırlısı eylüle kadar şans tanıyorum kendime.
ya kızlar sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum ama hayırlısı eylüle kadar şans tanıyorum kendime.
slm ben aranıza yeni katıldım
ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım bütün iğnelerimi herşeyi düzenli olarak kullandım yumurtalarım toplandı 5 tane yumurta toplandı 36 yaşındayım fakat 4 tanesi içi boş çıktı 1 tanesi de döllenmedi sonuç sıfır yani iki ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum ama tek korkum tekrar aynı şeyle karşılaşmak bunun neden oldugunu bilen varmı?:CüvCüv:
herkese geçmiş olsun
kızlar ben bugün dr kontrole gittim..yumoşum sanırım bi tane 16mm olmuş..p.tesi çatlatma iğnesi ovitrelle vurunucam ..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı olsun...amiiinn..öptüm canlarıımm..