- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
kızlar kullandığım iğnelerdende bişe göremedim adet oldum yani hamile değilimsenağlamasenağlamasenağlama ALLAH'ım ne zaman bitecek bu bekleyişimiz...24 adet omam gerekirken 4 gün önce oldum ve bugün bitti gibi. ayrıca çok erken bir kanama başlamıştı dr a gittim muhtemelen yumurtalardan biri kiste dönüşmüş ondandır dedi şimdide 2 aylık bir ilaç tedavisi başladı glifor die bi ilaç werdi bunu kullan 2 ay sonra tekrar gel dedi ne kolay söyledi o iki ay nasıl geçecek benim için.biraz geç haber werdim kızlar çünkü çok kötü durumdaydım üzüntüden sürekli uyku ilacı alarak düşünmemeye başladım kafamı yastıktan kaldıramıyordum şimdide ümidim kullandığım bu ilaçtaa bu 3 senedir böyleeee bakalım daha ne kadar böyle sürecek böyle giderse galiba içimdeki ümitte tükenecek 1 haftadır gözümün yaşı dinmediii.tek isteğim ALLAHIM'dan bana sabır vermesi neyse kızlar inş. sizlerin iyi haberlerini duyarızda bizlerede moral olur biz yaşayamıyoruz bari sizlerin mutluluğuna ortak olalım k.i.bsenağlamasenağlamasenağlama
canım, üzüntünü paylaşıyorum seninle ama üzülme demekten başkada çare yok. Allah sağlık sıhhat versin öncelikle sağlıklı olamazsak bebiş de yapamayız, ben bazen düşünüyorumda bu bizler için bir sınav, elde etmesi çok güç ama değerini çok iyi anlayacağımız bir sınav... Rabbim bize bunca sıkıntı,üzüntü ve göz yaşından sonra eminimki sağlık ve hayırlı evlatlar verecek, bizlerde bebişlerimizi herkeslerden çok sevip, çok iyi bakacağız, ne anneler ne babalar var tv lerde görüyoruz, bu kadar zorlukla gelen misss kokulu meleklerimiz bizlere Allahımın hediyeleri olacak...