Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım içimi rahatlattın salı günü yaptıracağım biraz korkuyorum aslında biri gitmeli mi yalnız mı gittin bana ayrıntı ver arkadaşım tahlil yaptırdım bugün bakalım
30 mart canım yeni tarihim
canlarım iyi akşamlar nasılsınız bakalım.
sweetbaby canım büyümüşlerdir merak etme yalnız benim anlamadığım bişiy var
senin klomensiz yumurtaların büyümüyomu tatlım geçen ay büyümemişti sanırım
doktorum bana pko olduğumu söyledi bendede sadece düzensizlik var ne kıllanma ne kilo başka bişiy yok
ama bu pko çok farklı bişiy yani düzenli adet görsen de yumurtaların oluşmayabiliyo yani ovulasyonsuz adet görebiliyosun kimisinde düzensizlikle erken farkettiriyo kendini işte bende olduğu gbi
dediğin gibi bizim yumurtalarımız var ama aynı anda birden fazla çok sayıda yumurta geliştiği için birbirine baskı yaparak tam anlamıyla döllenebilecek büyüklükte bir yumurta geliştiremiyoruz işte doktorlarda yumoşların büyümesini sağlamak için bize bu ilaçları veriyo yani eğer ilaçsız yumurtaların büyümüyosa ve pko görünümü var dediyle muhtemelen pkolusundur canım düzenli adet görmen her ay yumurtladığın anlamına gelmiyo maalesef tatlım takip ettirdiyssen de görmüşsündür ki hatırladığım kadarıyla yumurtlama problemin vardır ama korkma pko ile bebek sahibi olan çok insan var çok fazla kafana takma canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım
merhaba kizlar bende size katilayim...
23 yasimdayim,2 yildir bebek istiyoruz,pcos hastasiyim,esimde sorun cikmadi...
bende gecen ay puregon ignesiyle bismillah dedim..bugün ignelerimin 38.günü...
17 subatta adet olmam gerekiyordu olmadim..haftada 2 kez doktora kontrole gidiyorum..dün sabah gittigimde 20 tane yumos olustugunu gördük,ama en büyügü 11mm.
ignenin dozunu artirdik ve takibe devam ediyoruz...
moral olsun diye size doktorumun bana anlattigini söyleyecegim..esindede kendindede sorun olan bir bayan(hayati boyunca 10-11 defa adet görmüs kendisi)ocak ayinda takibe baslamis..40.günü hamile kalmis,herkes cok sasirmis...
yani Rabbim ol diyince oluyor..moralleri yüksek tutmak gerekiyor...hepinize sevgiler..insallah hepimiz hamis kalicaz ben inaniyorum
kızlar günaydın, bugün pazar kimsecikler gelmez sanırım,
bu ayki yumurta takibim tutmadı biliyorsunuz, cua adetimin 3.günü idi dr a gittik,
drum bu ay taki için ilaç vermedi adet bitince hemen rahim filmi çekelim dedi
tabi ben çok korkuyorum.. eşimden de sprm tahlili istedi dün hep hastane de idik,
eşime tahlil yapıldı bi öncekinde sprm sayısı 14 mlyn iken dün 7 milyon çıktı çok moralimiz bozuldu
7 mlyn olduğu için morfolisine bakmamışlar neyse eşim sonra ürolojiye gitti dopler istemiş dr maalesef
varikosel çıktı eşimde( pzatesi hormon tahlilleri yapılacak ona göre belki ameliyat olacak bende perşembe yada cuma rahim filmi çektireceğim, bu ay bende umut yok umarım sizler başarırsınız....
Günaydın kızlar.Gerçi öğlen oldu ama bugün pazar ben geç kalktım ve kalkar kalkmaz sabah test yaptım.ikinci çizgiyi gördüm arkadaşlar ama birtürlü sevinemiyorum.Dr.bu ay hiç yumurtan yok demişti.nasıl oldu anlayamadım?Test yanıltıcımı acaba çok şaşkınım bilemezsiniz.Evde birtane daha test var.Biraz sonra onuda yapıcam.Yarın da kan testi yaptırcam ne varsa yarın çıkar artık.Allahım inşaallah mart ayı hepimize uğurlu gelir.:Saruboceq:Sonucu hemen yazarım.Şimdilik hoşçakalın.a.s.