Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu ay da olmadı adet oldum
yeni tarihim 22 mart:1no2:senağlamasenağlama
kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam
ya kızlar benim kanamam var 17şubattan beri adetim 26 sı yoksa erken mi adet oldum sizce üffff ya canım sıkılıyor bu duruma dr aradığımda yumurtlams kanaması demişti ama devam etti araya hafta sonu girdi arayamadım devam ediyor sizce ne başına gelen var mı
Günaydın kızlar,
yarın adet olmam gerekiyor, bende henüz bir belirti yok, henüz test yapmadım merakla bekliyorum
yarın sabah yapmayı düşünüyorum...
selam kızlar bende 2 aydır yumurta takıbı yaptırıyorum klomen sonra ovıtrelle ıgnesı gecen ay olmadı bakalım bu ay noolcak ınsallah olur olmazsa onumuzdekı ay son kez denıycez sonra asılama cok sınır bır surec allah hepımıze sabır versın
mrb arkadaşlar ben de bu ay ilk kez yumurta takibi yaptırıcam
dün adetimin 2.günüydü ve klomene başladım 5 gün boyunca içicem
bu zorlu yolda destekleriniz bekliyorum
canım ne desem bilmiyorum her ay yeni umut her ay hayal kırıklığı teselli nasıl verilir bilmiyorum her ay takma kafana lafları söylemesi kolay ama yapması zor allah yardımcımız olsun canımkaydirigubbakcemile5kızlar kullandığım iğnelerdende bişe göremedim adet oldum yani hamile değilimsenağlamasenağlamasenağlama ALLAH'ım ne zaman bitecek bu bekleyişimiz...24 adet omam gerekirken 4 gün önce oldum ve bugün bitti gibi. ayrıca çok erken bir kanama başlamıştı dr a gittim muhtemelen yumurtalardan biri kiste dönüşmüş ondandır dedi şimdide 2 aylık bir ilaç tedavisi başladı glifor die bi ilaç werdi bunu kullan 2 ay sonra tekrar gel dedi ne kolay söyledi o iki ay nasıl geçecek benim için.biraz geç haber werdim kızlar çünkü çok kötü durumdaydım üzüntüden sürekli uyku ilacı alarak düşünmemeye başladım kafamı yastıktan kaldıramıyordum şimdide ümidim kullandığım bu ilaçtaa bu 3 senedir böyleeee bakalım daha ne kadar böyle sürecek böyle giderse galiba içimdeki ümitte tükenecek 1 haftadır gözümün yaşı dinmediii.tek isteğim ALLAHIM'dan bana sabır vermesi neyse kızlar inş. sizlerin iyi haberlerini duyarızda bizlerede moral olur biz yaşayamıyoruz bari sizlerin mutluluğuna ortak olalım k.i.bsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar kullandığım iğnelerdende bişe göremedim adet oldum yani hamile değilimsenağlamasenağlamasenağlama ALLAH'ım ne zaman bitecek bu bekleyişimiz...24 adet omam gerekirken 4 gün önce oldum ve bugün bitti gibi. ayrıca çok erken bir kanama başlamıştı dr a gittim muhtemelen yumurtalardan biri kiste dönüşmüş ondandır dedi şimdide 2 aylık bir ilaç tedavisi başladı glifor die bi ilaç werdi bunu kullan 2 ay sonra tekrar gel dedi ne kolay söyledi o iki ay nasıl geçecek benim için.biraz geç haber werdim kızlar çünkü çok kötü durumdaydım üzüntüden sürekli uyku ilacı alarak düşünmemeye başladım kafamı yastıktan kaldıramıyordum şimdide ümidim kullandığım bu ilaçtaa bu 3 senedir böyleeee bakalım daha ne kadar böyle sürecek böyle giderse galiba içimdeki ümitte tükenecek 1 haftadır gözümün yaşı dinmediii.tek isteğim ALLAHIM'dan bana sabır vermesi neyse kızlar inş. sizlerin iyi haberlerini duyarızda bizlerede moral olur biz yaşayamıyoruz bari sizlerin mutluluğuna ortak olalım k.i.bsenağlamasenağlamasenağlama
ya kızlar niye böyle oluyor bilmiyorum ben daha yeni başiladım tedaviye pek bi bilgim yok yani. doktorun haklı olabilir. ilacı bırakınca nmı oldu yoksa iğneden sonramı.iğnemi yapıyo acaba.